Прекалено ниско тегло

01.11.14
15:22

Здравейте !
От доста време имам , незнам и аз дали е , проблем . Визуално изглеждам , че тежа около 80-90 кг , но кача ли се на кантар ми изкарва 66 кг .

Тренирам всеки ден , като 2 от дните бягам или скачам на въже по около 20 - 30 мин , 1 ден правя само корем , другите дни упражнявам останалите мускулни групи , гърди , рамене и т.н. , като с краката правя и корем отново . Визуално нямам кои знае какви мазнини , немога да кажа процент .

Хранене ми се състои от :

Сутрин - мюсли  ~ 150 гр с  1 ябълка
след около 2 часа - 30 гр ядки (бадеми , орехи) с 1 филия пълнозърнест хляб
след още 2 часа - по обилно ядене тъй като нямам възможност да го разделя на 2 пъти . Салата : 1 краставица , 1 чушка , 1 лук . 2 филий пълнозърнест хляб . Месо ~ 200 гр , с картофи ~ 200 - 300 гр .
След тренировка - 20 гр тъмен шоколад , 1 ябълка , 30 гр протейн , 100 гр месо .
Преди лягане - 130 - 150 гр извара

Дадох информация относно тренировките ми и храненето , понеже може би ще си помислите че правя нещо грешно там . Доколкото говорих с един познат фармацефт , той твърди че разликата в плътноста на кокала не може да окаже чак такава вариация в теглото . Та имате ли идея от къде може да произлиза това ниско общо тегло ?

01.11.14
20:27

Кажи колко си висок, какви са ти мерките и защо реши, че изглеждаш повече, от колкото си? :)

01.11.14
20:58

Извинявай, но... Другите хора виждат ли те като изглеждащ 80 кг? По-скоро е възможно обратното. Или кантарът, на който се мериш, не работи, или имаш изкривена представа за себе си (за медицинско състояние говоря).

01.11.14
22:05

Имаш ли идея какъв процент мазнини си? Подобна визия: човек, изглеждащ по-дебел, отколкото тежи, е обикновено причина от високия % мазнини. И обратно - по-ниският % мазнини те прави да изглеждаш по-голям, а всъщност да тежиш по-малко.

Трудно може да ти дадем оценка без снимки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1