Избор на блендер

05.11.14
10:32

Добър ден,пак стигнах до момента ,в който трябва да си купувам блендер,че стария яко тече от каната.Вие какъв блендер ползвате,ако ползвате ? И какъв бихте ми препоръчали до 60 лева ?

05.11.14
10:45

Ако искаш да ти върши работа, приготви около 180-250 лв. :)
До 60 лв няма никакъв смисъл да даваш пари, по-добре на ръка си бъркай. ;)

05.11.14
11:23

няма как :) Мен ми трябва за да си разбивам яйца+мляко или извара+ мляко,че тези яйца не ги понасям като са варени...

Иван

05.11.14
11:32

Има случаи, когато евтиното излиза по-скъпо. В твоята сктуация при мен се получи така. Приготви 120лв.

05.11.14
12:08

След като си си поставил лимит на парите, което е разбираемо, то просто си купи някакъв, който се доближава до горната граница - 60 лв. Преди десет години си купих блендер за 30 лева и разбивах с него 6 години. Супер машинка. Марката не я помня. И сега работи, но каната се надраска и напука, понеже е пластмасова. Сега(преди 3 години) от Англия си купих за около 75 лева блендер със стъклена кана 1,7 литра и отделно купичка, в която можеш да си мелиш семена и ядки. Перфектен е! Ако до 60 лв можеш да си намериш някакъв със стъклена кана - купувай!

05.11.14
14:00

Голямо предимство е каната да има дръжка, защото аз си купих такъв, който няма и с мокри ръце трудно се разкачва.

Изчакай промоциите покрай празниците и черния петък. Тогава със сигурност ще има нещо на далавера.

07.11.14
04:45

Аз си купих този преди 2 години. не е мръднал, ползва се всеки ден.. а и женската аудитория вкъщи са доволни :D Но е малко скъп.. около 200 лв. беше тогава, сега не знам колко е...

07.11.14
11:34

При този бюджет по-добре си вземи хубав пасатор и една пластмасова кана; опция 2 - има магазини за техника втора ръка, които внасят оборудване с леки дефекти или използвани като мострени ескпонати. За блендерите е добре да са над 500W и да са със стъклена кана.

Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 07.11.14 11:35.

07.11.14
12:13

Точно втората опция използвах миналата година,и затова май си прокапа след 1-2 месеца :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1