07.11.14
17:11
Привет хора :) Преди месец започнах да приемам gain bolic 6000-olimp както си е описано първо половин доза и след това както трябва
На 14 съм и преди 2/3 дена реших просто така да си премера пулса със електронен апарат и в седнало положение 100/120пулс така 2вечери г/д по едно и също време (спрях да приемам гейнера) и на 3тия ден пак премерих и пак 100 (тези пулсове стават по едно и също време вечер) през останалото време си ми е ПРЕКРАСЕН пулса :)
Тренирам и лека атлетика :)
Има ли начин да е от добавката или просто се претоварвам със фитнес и лека атлетика или пък е от побертета ?
Темата беше редактирана от Hustle на 07.11.14 17:30.
07.11.14
17:22
Първо - поставяй ясни и разбираеми заглавия на темите, които публикуваш.
Второ - абсолютно неприемливо е да пишеш само с главни букви.
Трето - ученик в 7-ми клас трябва да може да пише грамотно на български език (това е предупреждение).
Четвърто - гейнърът няма връзка с колебанията на пулса.
07.11.14
17:30
Извинявам се,пиша от телефон и затова е неграмотно
08.11.14
16:55
Каква е причината да приемаш гейнър във толкова крехка възраст?
08.11.14
18:19
Причината е,че не ми достигат доста кг и за 2/3 месеца от 42 кг станах към 58/60кг :)
10.11.14
18:58
Ако това, което си написал е вярно, нищо чудно да ти е висок пулса. 16-18 кг за 2 месеца не е малко, но не виждам причина за притеснение. Хормоните в тази възраст могат също да допринесат за това.
10.11.14
23:28
Това са си доста килограми за два месеца. Средно по 2 килограма на седмица. Кръвоносната ти система (а и не само тя) е свикнала да работи за 42 кг тегло, и сега трябва да поддържа едно силно завишено тегло, което едва ли е само мускулна маса (просто няма как да е). Друг въпрос е, че електронните апарати за кръвно не са много за вярване.
казано от Иван Благов на 10.11.14, 23:28:
Друг въпрос е, че електронните апарати за кръвно не са много за вярване.
Измери си пулса и ръчно. За 60 секунди или за 15 или 30, като резултата умножаваш по 4 или съответно по 2.
11.11.14
21:55
Да доста се помъчих и доста храна изядох на сила :Д Значи си продължавам с гейнър-а само че с половин дози и ще си намаля приема на мазнина.
06.12.14
14:36
Когато бях малък и си похапвах и сладко, ми се случи, нещо подобно. Веднъж, след училище, изядох един пакет вафли от 300 грама, малко се понасилих, но ги изядох, после ми стана адски тежко и върнах цялото съдържание с извинение. Та, мисълта ми е, възможно е според мен, ако си похапваш, повече сладко, а и гейнърът, също има доста въглехидрати, нивата на инсулин да се повишават, защото организма в такъв момент има нужда от него и поради този факт да имаш повишен пулс. Все пак сърцето започва да изпомпва повече кръв, през този процес. Но и другите пичове, може да са прави, рязко си качил. Ще дам пример със себе си в 12 клас, бях 55 кг и за две седмици, свалих 10 кг поради заболяване, имах шумове в ушите, слабост, напукване на устните и загрубяване, на кожата! Когато се оправих и започнах да се храня, всичко се нормализира, но си върнах старите килограми и 3 отгоре за 6 месеца. Това са ми предположенията. Но здравето не е шега, ако нещата не се нормализират, се обърни към лекар. Успех! :)