Въпрос за маса

20.12.05
15:10

Тренирам от 4 месеца. До лятото искам да направя маса и после да орелефявам.
Възможно ли е да се направи маса за още 4-5 месеца? Какви добавки биха ми помогнали?  :?:

20.12.05
15:19

Мисля че ще оспееш за 4-5месеца да натрупаш маса,после да напраиш релеф.
За маса прави по-малко повторения с повече килограми,а за релеф повече повторения с по-малко килограми.
Взимаи протеин,креатин,глутамин.А като доиде време да правиш релеф може да взимаш карнитин,тои ще ти помогне да изгориш мазнините и да напраиш релеф.

20.12.05
15:23

а как да използвам добавките (след тренировка, преди, колко пъти в седмицата, кое за какво е) или на него си пише?  :roll:

20.12.05
15:52

Ми разрови се малко във форума пише за всяка добавка кога се пие и по колко има бая теми по този въпрос :twisted:

20.12.05
15:54

сори ама нета ми е импулсен и бавен  :cry:
до колкото мога търся  :oops:

20.12.05
16:07

еми напиши горе в търсачката креатин и ще ти излезе,после глутамин и там пак ще ти излязат темите за глутамина  :D

20.12.05
16:36

Наистина е писано доста по тези въпроси,а и лично аз не мисля че за 4 месеца трениране са ти необходими.храни се добре и ще имаш резултати

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1