18.12.05
22:57
Здравейте! На 16 год. съм, тренирам от половин година. 186 см съм висок, тежа около 82-83 кг. Сравнително чист съм. До сега карам на комбинацията от протеин + глутамин + креатин. Доволен съм. За Януари и Февруари месец мисля да направя цикъл с трибестан. В сайта пише, че дневната доза варира м/у 600 и 1500мг. Интересува ме за възможните странични ефекти. Ако има хора с опит нека споделят какъв ефект са забелязали от него. Също ако имате линк или знаете сайт за някаква допълнителна информация - споделете. От коя фирма бихте ме посъветвали да си го взема? Кога се взима? Въобще каквото знаете или се сетите ще ми е от голяма полза !
Извинявам се за това, че нямах време да ровя из предишни теми и вероятно да намеря нужната ми информация. Ако не ви мързи напишете някой друг ред ;) Благодаря предварително.
трибестана няма вредни странични ефекти тъй да се каже, само стомашни проблеми може да имаш в такъв случай го приемай с някое ядене. Друг възможен ефект е да ти става патката по цял ден (не говоря от опит, а каквото съм чувал и чел).
ПС: От утре и аз започвам цикъл с трибестан.
Аз започвам цикъл с трибестан от януари - двумесечен, също. Предимно ме интересува кога се приема - сутрин/вечер или преди/след трен?
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Трибестана се приема (поне аз така го приемах) сутрин , обед ,и вечер
Аз мисля да взимам по 2 таблетки дневно. При такъв случай кога да го взимам?
Поне 3 вземай с 2 няма да постигнеш нищо
Така, трибестана, който мисля да почна да пия аз (Optimum Nutrition) е на капсули от по 625mg. Казаха ми, че 2 на ден са ми напълно достатъчни. Една сутрин и една вечер ли да приемам?
едит: Ах как ме изпревари, за една минутка, гад :D
19.12.05
11:28
Andriqn,на тази възраст да приемаш трибестан...По добре си вземи Гейнър !
19.12.05
20:21
Andriqn
ако си решил да взимаш трибестан и да получиш анаболен ефект вземай поне по 6 капсули или хапове
19.12.05
20:38
Къде на 16 ще вземаш трибестан ... това е като на 20 да вземаш виагра! Вземи си гейнър или протеин. Не се занимавай с глупости :x
20.12.05
00:00
За трибестана няма ограничение във възраста в която да го зимаш безвреден е аз съм на 17 и до скоро го пиех и нищо ми няма даде ми много сила и енергия за тренировка !
пич прочети какво са писали .. и тогава чети ... никой не говори че е вреден ... а че няма смисъл да се взима на 16 години ...
[quote author=“manson”]Къде на 16 ще вземаш трибестан ... това е като на 20 да вземаш виагра!
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=9489
Ще се скъсаш от тренировка на любовния мускул, това е сигурно.. :wink: :wink:
Вие казвате, че няма смисъл да го взимам защото съм на 16 години и ми е рано. Това какво означава? Че няма да ми се отрази кой знае колко или че мога и без него да постигна същите резултати както и със него (общо взето това са две едни и същи неща :oops: )? Едно от мненията е на rakata и гласеше, че ако искам да получа подобен на анаболния ефект трябва да взимам поне по 6 таблетки. Вярно ли е това и какъв грамаж да са таблетките? Друго мнение е на protein. Би ли разказал нещо повече за твоя опит с трибестана?
20.12.05
14:15
[quote author=“pioneer”]пич прочети какво са писали .. и тогава чети ... никой не говори че е вреден ... а че няма смисъл да се взима на 16 години ...
[quote author=“manson”]Къде на 16 ще вземаш трибестан ... това е като на 20 да вземаш виагра!
Ам да де! Май не аз трябва да чета като пиша :wink:
20.12.05
15:18
Ами моя опит с трибестане е следния пиех по 6 хапчета на ден
2 сутрин, 2 обед, 2 вечер. 8.00 - 16.00 - 12.00 през 8 часа толкова време е нужно на трибестана да се усвои и така през целия ден си зареден. Иначе при мене имаше много хубав ефект страшно много енергия отивах с желание на фитнес и почти не осешах повторенията голям прилив на сила имаше при мене. По бързо се въстановявах и общо взето го препоръчвам на всички. Като го пиете пиите и калции с него ( четох на едно место че когато нивото на тестостерона е по вискоко калция в организма се изчерпва ) незнам дали е тка но все пак да кажа ! Успех!
На всеки 8 часа се пие по 1хапче трибестан.Тои е на пълно безвреден,дори и по 10хапа на ден да пиеш нищо няма да ти стане (е почти нищо :lol: ).Трибестана е билка и се приема не само от хора занимаващи се с фитнес.Тои повишава нивото на тестостерон в тялото,оказва положително влияние върху половата с-ма.
Пии го 90дена,после спри за няколко дена и ако искаш пак можеш да го почнеш
20.12.05
18:00
аз съм вземал сутрин 3 обед 3 вечер 2 , 1хап=200
[quote author=“protein”]Ами моя опит с трибестане е следния пиех по 6 хапчета на ден
2 сутрин, 2 обед, 2 вечер. 8.00 - 16.00 - 12.00 през 8 часа толкова време е нужно на трибестана да се усвои и така през целия ден си зареден. Иначе при мене имаше много хубав ефект страшно много енергия отивах с желание на фитнес и почти не осешах повторенията голям прилив на сила имаше при мене. По бързо се въстановявах и общо взето го препоръчвам на всички. Като го пиете пиите и калции с него ( четох на едно место че когато нивото на тестостерона е по вискоко калция в организма се изчерпва ) незнам дали е тка но все пак да кажа ! Успех!
Офффф се пропускате най-важното :) :) :) Кажи едно хапче с какъв грамаж е (Това е много важно). Този трибестан който мисля да си взема е на хапчета от по 625 мгр. В такъв случай, тъй като препоръчителната доза за деня е м/у 600 и 1500 мг и аз мисля да се вместя в нея, ще трябва да взимам по 2 хапа. Ако стане така кога бихте ми препоръчали да ги взимам?
Друго нещо - ти спомена, че се въстановяваш по-бързо, което влияе на ММ :) .......нали :?
20.12.05
21:36
Значи тфа дето ти ще го пиеш не е TRIBESTAN твоито е екстракт от трибулус терестис - тфа дето аз го пих си е от аптека на sopharma TRIBESTAN 250mg ! Сметни го 3 пъти на ден по 2 хапчета 250мг е 1500мг на ден ! А при тебе са по 2 хапа на ден значи пии ги в 12:00 и в 24:00 така е най-добре ! Иначе влияе на мусколите ако тва питаш има разтеж като го пиеш !
[quote author=“protein”]Значи тфа дето ти ще го пиеш не е TRIBESTAN твоито е екстракт от трибулус терестис - тфа дето аз го пих си е от аптека на sopharma TRIBESTAN 250mg ! Сметни го 3 пъти на ден по 2 хапчета 250мг е 1500мг на ден ! А при тебе са по 2 хапа на ден значи пии ги в 12:00 и в 24:00 така е най-добре ! Иначе влияе на мусколите ако тва питаш има разтеж като го пиеш !
Аааахам... Вече ми е ясна твоята дозировка. Намерението ми е да си взема трибулуса който предлага Оptimum. Би ли разграничил TRIBESTANA от аптеката и Трибулуса на Optimum, че маааалко се пообърках с тия имена и екстракти :x . В 12:00 и 00:00 - ок мерси много. И да ... това питах :) :) :)
20.12.05
22:57
Гледаи сега мене ако питаш а и не само мене най-добрия варянт е от аптеката тояно тоя трибестан дето аз го пих! Потърси във форума има няколко теми за ТРИБЕСТАН там има доста информация. Попринцип 1 блистер трибестан струва 3.50лв. 1 блистер има 10 таблетки а в кутията са 6 блистера значи - 60 таблетки по 250мг сяка ти е равно на 15000мг. общо в една кутия - 21 лева ти е кутията ! По изгодно и по качествено е да си го купиш тоя на sopharma ! А тоя на оптимум маи не е кои знае колко качествен БЪЛГАРСКИЯ Е НАЙ-ДОБРИЯ !!!
[quote author=“protein”]Гледаи сега мене ако питаш а и не само мене най-добрия варянт е от аптеката тояно тоя трибестан дето аз го пих! Потърси във форума има няколко теми за ТРИБЕСТАН там има доста информация. Попринцип 1 блистер трибестан струва 3.50лв. 1 блистер има 10 таблетки а в кутията са 6 блистера значи - 60 таблетки по 250мг сяка ти е равно на 15000мг. общо в една кутия - 21 лева ти е кутията ! По изгодно и по качествено е да си го купиш тоя на sopharma ! А тоя на оптимум маи не е кои знае колко качествен БЪЛГАРСКИЯ Е НАЙ-ДОБРИЯ !!!
Ей...много ми помогна. Бях се заблудил и си мислех (така ми бяха казали) че този в аптеката е много по-скъп от този на Optimum а качествата били горе долу еднакви и затова се бях решил да си купувам от Optimum. Едно голямо МЕРСИ :)
Кой от тези трите на Софарма си взимал? Би трябвало да е първия:
1. http://www.sopharma.bg/main.php?act=products&sub=4&act1=det&pr_id=164
2. http://www.sopharma.bg/main.php?act=products&sub=4&act1=det&pr_id=16
3. http://www.sopharma.bg/main.php?act=products&sub=4&act1=det&pr_id=15
[quote author=“Andriqn”][quote author=“protein”]Гледаи сега мене ако питаш а и не само мене най-добрия варянт е от аптеката тояно тоя трибестан дето аз го пих! Потърси във форума има няколко теми за ТРИБЕСТАН там има доста информация. Попринцип 1 блистер трибестан струва 3.50лв. 1 блистер има 10 таблетки а в кутията са 6 блистера значи - 60 таблетки по 250мг сяка ти е равно на 15000мг. общо в една кутия - 21 лева ти е кутията ! По изгодно и по качествено е да си го купиш тоя на sopharma ! А тоя на оптимум маи не е кои знае колко качествен БЪЛГАРСКИЯ Е НАЙ-ДОБРИЯ !!!
Ей...много ми помогна. Бях се заблудил и си мислех (така ми бяха казали) че този в аптеката е много по-скъп от този на Optimum а качествата били горе долу еднакви и затова се бях решил да си купувам от Optimum. Едно голямо МЕРСИ :)
Софарма - 15 гр. = 21 лв.
Оптимум - 31 гр. = 15 лв.
Доста по-скъп е нашия (почти 3 пъти). Качеството не мога да коментирам, защото не съм пил на Софарма. На Оптимум е с 40% сапонини, а българския с 45%.
21.12.05
14:03
Състав
Една филмирана таблетка съдържа 200 mg сух екстракт от Tribulus terrestris, съответстващи на 90 mg фуростанолови сапонини, 2500 IU retinol и 25 IU tocoferol.
Показания
Като общотонизиращо средство при физическо и психическо натоварване, възрастови промени, обща слабост и безсилие.
Дозов режим и начин на приложение
Като тонизиращо средство - по 1 таблетка дневно с достатъчно количество вода.
Лекарствена форма и опаковка:
Таблетки по 60 броя.
КАЗАХ ГО ГОРЕ И ПАК ПОВТАРЯМ БЪЛГАРСКИЯ Е НАЙ-КАЧЕСТВЕН - ( ПРОЧЕТИ ИЗ ФОРУМА КАКВО ПИШЕ ВСЕКИ КАЗВА ЧЕ Е ПО ДОБЪР НЕ СИ ГО ИЗМИСЛЯМ АЗ)
Успх !
21.12.05
15:27
[quote author=“AbSs”][quote author=“Andriqn”][quote author=“protein”]Гледаи сега мене ако питаш а и не само мене най-добрия варянт е от аптеката тояно тоя трибестан дето аз го пих! Потърси във форума има няколко теми за ТРИБЕСТАН там има доста информация. Попринцип 1 блистер трибестан струва 3.50лв. 1 блистер има 10 таблетки а в кутията са 6 блистера значи - 60 таблетки по 250мг сяка ти е равно на 15000мг. общо в една кутия - 21 лева ти е кутията ! По изгодно и по качествено е да си го купиш тоя на sopharma ! А тоя на оптимум маи не е кои знае колко качествен БЪЛГАРСКИЯ Е НАЙ-ДОБРИЯ !!!
Софарма - 15 гр. = 21 лв.
Оптимум - 31 гр. = 15 лв.
Доста по-скъп е нашия (почти 2 пъти). Качеството не мога да коментирам, защото не съм пил на Софарма. На Оптимум е с 40% сапонини, а българския с 45%.
Бих казал почти ТРИ пъти даже. Но все пак аз ще си взема от българския
[quote author=“protein”]
КАЗАХ ГО ГОРЕ И ПАК ПОВТАРЯМ БЪЛГАРСКИЯ Е НАЙ-КАЧЕСТВЕН - ( ПРОЧЕТИ ИЗ ФОРУМА КАКВО ПИШЕ ВСЕКИ КАЗВА ЧЕ Е ПО ДОБЪР НЕ СИ ГО ИЗМИСЛЯМ АЗ)
Успх !
Цените, които написах по-горе са факт, както и съдържанието на сапонини в двата продукта. Нито съм казал, че е по-лош Трибестана на Софарма, нито че е по-добър, защото не съм го пил и нямам личен опит, а това какво казват всички е отделен въпрос. За това не виждам защо ми изскачаш с тея главни букви и 24 шрифт...?
[quote author=“Animal”]Бих казал почти ТРИ пъти даже. Но все пак аз ще си взема от българския
Така де 3 пъти имах в предвид:”) Печатна грешка.
[quote author=“protein”]Състав
Една филмирана таблетка съдържа 200 mg сух екстракт от Tribulus terrestris, съответстващи на 90 mg фуростанолови сапонини, 2500 IU retinol и 25 IU tocoferol.
Показания
Като общотонизиращо средство при физическо и психическо натоварване, възрастови промени, обща слабост и безсилие.
Дозов режим и начин на приложение
Като тонизиращо средство - по 1 таблетка дневно с достатъчно количество вода.
Лекарствена форма и опаковка:
Таблетки по 60 броя.
От тия видове трибестани които показах на единия 1 таблетка е 200мгр, а на другия е 250мгр. От тия две мнения не разбирам кой взимаш. Но карай. Това не е от значение вече тъй като си приказвах с един опитен фитнесманиак - братовчед ми :) Той е пил и този на Софарма и този на Optimum. Каза ми, че не е доловил разлика м/у двата. Така, че от парична гледна точка реших да ползвам този на Optimum. Знам, че българският трибестан е най-добрия в света...