Въпрос!?

ST

19.12.05
19:41

Здравейте на всички,имам проблем и ако някой може,да помага...Става въпрос за килограмите,прекалено съм слаб и не знам какво да направя за да кача и един кг.  в повече,работата е там,че ям,ям и пак ям а нищо не ми се лепи...Ако някой може да ми даде съвет.Висок 176 а тежа 57 кг... :shock:  :shock:  :shock:

Моля не пиши с удебелен шрифт. спазвай правилата !!!
DJGorgio-Astor

X_

19.12.05
20:37

:D

ям,ям и пак ям а нищо не ми се лепи...

кажи какво и кога ядеш?

ST

20.12.05
14:15

[quote author=“x_man”]:D

ям,ям и пак ям а нищо не ми се лепи...

кажи какво и кога ядеш?

Там е работата,че ям всичко и по всяко време... :?

20.12.05
15:35

Малко ти е значи. Направи храненетата 6-7 за през деня хапвай добре и няма начин да не качиш

X_

20.12.05
18:45

Stoiko,
имам впредвид да напишеш нещо от типа:
8.00ч-овесени ядки с мляко или там каквото закусваш...
10.00ч-сандвич и т.н. за целият ден.
Дай да видим какво точно ядеш и кога?

20.12.05
19:00

Стоико, явно си типичен Ектоморф ... Малко ще ти е трудно да качиш килца но няма повод за тревога. Просто яж .... неподбираи и несе лишаваи от “забранените храни” за които често се говори с не усобенно добра дума. Само несе тъпчи до пръсване, за да нете боли стомаха  :roll:  Ползваи хранителни добавки ... млечно-яични протеини и Геинери ..... Прави интензивна, но в никакъв случеи продължителна тренировка ( около 1 час е нормално ) и ще видиш че ще качиш :)

Успех /

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1