Pro complex gainer - прием

12.11.14
16:39

Искам да попитам относно приема на този продукт по колко пати на ден, по кое време и в какво количество.
Малко инфо за мен имам над година стаж в фитнеса висок съм 174 и тежа 72кг. Мисля да изпия 2-3 буркана от този гейнър понеже сега имам проблем с храненията и след това да почна да взимам протеин(Мислите ли, че това е добър вариант?). А също така искам да попитам дали някой знае за колко време ще свърши буркана(2.3kg) ?

За дозировката - четем етикета.
За приема - четем етикета и темите за гейнъри във форума.
За това колко време ще приемаме една опаковка четем това.

...и пишем грамотно, моля!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.11.14 16:51.

12.11.14
16:52

Прочетох етикета и затова създадох темата(забравих да спомена). На него пише да се приеме между храненията 1-2servings след тренировка и преди лягане 1 serving. Това нормално ли е според вас?

... за грамотното писане не знам кое толкова те смути ... не живея в България от 12 години но все пак... Lol

Мнението беше редактирано от Momchil Milanov на 12.11.14 17:49.

Приемаш толкова и тогава, колкото да коригираш проблема с храненето.
Отделно от това проблем с храненето реално нямаш, имаш само излишни пари.

Кой, къде и от колко време не е от значение когато уважаваш и цениш българския език.
Нямам намерение да посочвам всичките ти граматически грешки, не е това идеята.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.11.14 16:57.

12.11.14
17:02

Пиша в този сайт защото имам проблем... Моля някой който наистина може да помогне да ми отговори... А не безсмислени отговори! Не мисля, че това е форум по Български език и литература отивай да ставаш учител щом си толкова грамотен...

Най-учтиво ти предлагам да успокоиш топката.
В този форум българският език се уважава и дискусия по този въпрос няма да има.

Проблем нямаш - нито с гейнъра, нито с храненето. Няма как да ти се отговори така, както ти се иска. Причината е простичка - някой трябва да ти проведе кръстосан разпит, за да се установи всъщност за какъв режим става въпрос, съответно как да се организира суплементацията с този продукт. Ако някой има желание да се занимава или не му е проблем да дава съвети наизуст - моля, нека го направи наистина. Аз си ценя думите. От друга страна не мисля, че има нещо за гейнърите, което да не сме коментирали. Обективно аз ти отговорих съвсем точно на всички въпроси в предишните си мнения.

12.11.14
17:40

Радвам се,че уважавате езика, но все пак не мога да докарам перфектна граматика след като никога не съм учил в българско училище.

Не мисля, че това което каза е правилно защото на етикета пише да се пие между хранения преди тренировка и лягане. Тоест ако имам 5 хранения следователно пия между всяко - 4 пъти и прибавяме след тренировка и преди лягане по още една дозировка, това са 6 пъти за ден. Това си е много...

Не искам никой да се занимава с мен да ми прави режим и такива, просто ако някой го е пил или знае нещо да ми сподели.

Мнението беше редактирано от Momchil Milanov на 12.11.14 17:56.

На етикета са ти посочени възможните, а не задължителните моменти.
Ето този мой съвет изчерпва всичко, за което питаш, според подадената от теб информация:

казано от Кольо Пияндето на 12.11.14, 16:55:

Приемаш толкова и тогава, колкото да коригираш проблема с храненето.

Това е гейнър. Всички продукти от този клас се приемат на един и същ принцип.
Да се даде съвет за тази суплементация без да се вземат предвид характеристиките и организацията на храненето ти - това е меко казано самонадеяно и много вероятно няма да бъде достатъчно ефективно. Такъв съвет ще бъде даден просто наизуст.

Не търся от никого перфектна граматика, най-малкото защото моята не е такава. Има граници, обаче. И понеже в дъното на всичко нямам лоши чувства, предлагам да ти дам идея как да коригираш храненето си. Така ще спестиш пари (които си готов да дадеш за иначе не чак толкова скъпатата захар) и ще направиш нещо хубаво за себе си.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.11.14 18:02.

12.11.14
18:51

Явно така ще направя, като свърши този буркан ще купя направо един ON Gold standart и ще гледам за диетата. Но все пак трябва първо да изпия този, обаче никъде по етикета не виждам каква е дозировката за ден. Изчетох малко форуми и мисля за сега да взимам по 85г два пъти на ден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1