19.12.05
18:00
Ще Ви бъда много благодарна ако ми помогнете. Тъй като нямам физическа възможност да посещавам фитнес залата реших да си закупя някакъв уред за тренировки в къщи . По принцип нямам проблеми с килограмите . Тежа 53 кила и съм висока 170 см но за сметка на това имам нужда от стягане на бедрата и дупето. За сега съм се спряла на велоергометър но не съм сигурна дали това е най-правилното решение и дали въобще ще има някакъв ефект .
еми какво да ти кажааа.... зависи естествено и от финансите,ама ако малко се понапрегнеш можеш пре спокойно да минеш и без скъпи уреди които да събират прах ами с прости упражнения да постигнеш това което искаш.Не е трудно,но не е и лесно и не смятам 4е една машинка 100% ще ти реши проблема.Клекове, напъди каквото ти дойде на ума и което ти натоварва добре краката.АйДе.
Два разглобяеми дъмбела и евентуално лост. По - евтино и по - ефективно от велоергометъра (а и заемат по - малко място).
Точно така,две дръжки за дъмpели и дискове за тях,даже без лост може да минеш..И ако намериш отнякъде една пейка си решаваш всички проблеми.
22.12.05
10:02
Според мен най-добре е пътека да си купиш...
24.12.05
23:21
Кростренажор или пате4ка
25.12.05
12:53
2 разглобяеми дъмбела са напълно достатачни
и някои да ти обясни какво да правиш с тях
13.01.06
00:46
Карай си колелото сутрин на гладно по 20-30минути, малко по-добър хранителен режим и това е ! :wink: