11.11.14
21:02
здравейте мили спортисти или по добре мили ми крейзи пийпъл :):)
един човек ме нрасочи към това и ето че ще го направя.а какво да направя-именно да споделя своя дневник.който според мен е доста интересен ...и се надявам някой от вас да се включат за съдействие:)
трудно е да започна но ще го направя някакси :)
занимавам се с футбол от почти цял живот.от 15 годишна играя професионално ниво и извън България.обичам това което правя и наистина това е моя живот.освен футбола занимавам се и с фитнес.смисъл отивам.ходя когато нямам тренировки и блъскам като луда което не е много добре
мога да кажа че имам стаж малко в залата и на терена.не е кой знае колко много но 10 години са си нещо..а и във фитнеса ходя от почти 3,4 годинки :)преди бягам само но от година две си двигам и щанги и си клякам и хич не ми пука..смисъл не ме е срам не се притеснявам
така нека започна по сериозното
не знам какво се случи с мен но заминах от кипър в русия за да играя.и може би стреса или ново място..качих доста кила.бях 57 58 и качих до 69 70.а всеки божи ден тренирах бягах и въпреки всичко качвах..беше ми адски мъчно да се гледам как пропадам.и един ден реших да пробвам да сваля килограмите.започнах леко по леко получи се..смъкнах до 66..и тогава започнах вече сериозно с хранителни режими , спазвах ги.
запознах 31март тази година да се храня здравословно да се лишавам.беше си предизвикатеслтво.на моменти трудно на моменти добре.
започнах по план всичко и всичко вървеше по план.свалих до 59.бях много щастлива адски щастлива.след това не знам какво се случи..качих до 62.опитвах се да смъкна неможах по никакъв начин.стоях на едни и същи килограми.и със всеки изминал ден нещоо ставаше с мен .хапвах по малко излишно днес малко утре малко и ето че пак стигнах до 65 кг.може би имам и маса но наистина ми е тежко дори да е и маса.чувствам се тежка и не се харесвам.и ето че както казах пак стигнах дъното или да не съм крайна..стигнах до един момент в който нямаше решение и си мислех какви ли не глупости.болна съм,имам проблем с не знам си какво.трябва да ида на доктор и почнах да мисля само лоши неща.не знаех какво да правя..
но искам да ви се похваля вече съм на 6ти ден с страхотен хранителен здравословен режим и съм сигурна че този път няма да се откажа и ще постигна моята мечта.а тя е да изглеждам добре и най вече да се чувствам добре.
вървя бавно и славно както се казва.трудно е да си призная но искам да го постигна и бих направила всичко по силите си.
и тук е момента да добавя че...хора не трябва да се отказвате .трябва да продължавате и да знаее че това да се сваля кила или отслабва не е лесно и не става бързо..така че имайте търпение и най вече воля..
живота ми се промени тотално.всеки ден свалях и се чувствах супер.осъзнах че няма по добро нещо от това да се храниш правилно.направете го и вие.поне опитайте и съм сигурна че ще ви хареса
ето малко данни за мен
в момента мисля че съм около 64 65 кг. висока съм 169см.
тренирам всеки ден футбол и то доста активно.ако съм свободна ходя бягам или във фитнеса
в фитнеса общо взето се занимавам с леки тежести повече повторения..наблягам на клякание напади ...гърди рамо лицеви опори...и много други упражнения да не ги изброявам.карам колело бягам на стадиона много ...общо взето имам много активност..но мнгоо трудно свалям и не знам защо
целта ми е ...а и както казах много пъти моята мечта е да сваля поне до 58 59 кг..знам че е трудно но знам и че е допустимо :)трябва да се борим няма начин.
ще се радвам ако някой от вас ми откликне и разбира се даде някой съвет и т.н.
ето с какво се храня в момента:
закуска: 3 белтъка 50гр овесени трици-на палачинка всичко това
обяд: 200гр телешки кюфтета или 150гр пилешко месо с салата по избор или зеленчуци малко зехтин
междинно : 50гр ядки лешници бадеми кашу,и по избор плод като грейпфрут ябълка.
вечера: риба 150гр със салата по избор или зеленчуци с 50гр ядки по избор от по горе.
пия и два протеина исо100 диматизе сутрин като стана и вечер след тренировка.пия също л карнитин омега 3 и магнезий
приемам мнения критики каквото пожелаете :) ще се радвам да помогна и аз на някого.
друго засега не се сещам.просто ви съветвам..никога ама никога не спирайте..защото само когато спрете тогава сте победен ...горе главата търпение му е майката :)
аз ще го направя и ще ви покажа след 2-5 месеца какво съм постигнала :)! благодаря за вниманието добри хора