13.11.14
12:22
Като клякам нещо от 1-2 седмици насам имам болки в лявото коляно дали е заради времето? или дето ги правя експлозивни клековете?
13.11.14
12:56
казано от G- Star на 07.11.14, 12:00:
Е аз съм прост Билдър и харесвам кофичките и преса зад врат, никога не обръщам внимание на тези работи защото за мен са пълна глупости...
Най-вероятно става въпрос за проблем точно от зоната на глупостите, затова - не го мисли много. :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.11.14 12:57.
13.11.14
13:14
Е аз клек-а си го изпълнявам като по учебник, но преди 2 години бях скъсал кръстни връзки и точно когато най много имам сила започват проблемите
13.11.14
14:17
Ами... имам смътното подозрение, че точно когато имаш най-много сила се увличаш да ползваш неразумни работни тежести... та в този смисъл се увери, че във всички случаи се придържаш към написаното в учебника (дали всъщност четеш правилния учебник и го разбираш правилно - това е друга “бира”). За болката има причина и тя не е в синоптичната прогноза. Трудно мога да ти помогна, защото не тренирам истински и вярвам в глупости. :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.11.14 14:18.
13.11.14
15:43
Може би си прав, постъпих малко глупаво с някой от моите коментари... Няма лошо и вредно упражнение има неправилна техника.
Мнението беше редактирано от dsadsad dasdasd на 13.11.14 15:59.
13.11.14
18:17
Виж... лоши чувства няма.
Големи момчета сме, а и не за това сме тук.
Истината е, че чрез форума можем само да гадаем какво се случва докато клякаш и защо те боли. Най-добрата възможна идея е консултация с подходящ специалист (най-добре кинезитерапевт). Така ще намериш причината за болката (може да е техника, но може и да не е там проблемът), ще получиш препоръки как да се възстановиш и как да избегнеш този проблем в бъдеще. Това е... :)