Избирам бета аланин!

Прескочи до:

казано от Just DoIt на 13.11.14, 18:41:

И аз в момента пия от този на Now,но го пия на гладно,да започна ли с храна ?

Явно си прочел темата. Защо тогава задаваш отговори?

14.11.14
13:21

Въпроса ми е към колегите от форума,които са го ползвали с храна/без,да споделят дали има наистина разлика,защото след хранене ми е наистина неудобно да примеам,кавкото и да било,камо ли бета аланин ;)

Не съм си правил експерименти с прием непосредствено след хранене.
Винаги съм приемал бета аланин отделно от храна и не мога да направя сравнение.

Мой приятел ми подари бета аланин на Pure онзи ден, но не защото не е доволен от него. Аз започнах да го пия и за сега ми действа, поне игличките ги има. Та ще видим в последствие какво ще се случи

Според мен човек, който няма сравнително добри познания за себе си (кондиция, възможности и преценка на натоварването), практически няма как да разграничи действието на бета аланин. С други думи - за да дадеш адекватно мнение за тази добавка, трябва да знаеш кое натоварване при конкретните условия как ще ти се отрази (включително като ниво на умора, физическа работоспособност и възстановяване). Тогава можеш да прецениш приема на бета аланин дали оказва влияние и до каква степен. Това като лирично отклонение... не като нещо лично, адаш.

Бета аланинът на Pure Nutrition от известно време е различна суровина, доста по-качествена. Все още не съм го пробвал, но около мен имам косвени добри отзиви.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.12.14 16:17.

13.12.14
18:02

А не би трябвало да е различна суровина. То така беше и с тест бустера им. Първото шишенце бе супер, втория път като си купих т.е. след година, бе направо безполезно. Обяснил съм в ревюто на трибулуса им.

Баш различна си беше, и като вкус, и като консистенция, и като ефект. Освен на това на етикета ясно си го пише, новият е made in germany, старият беше made in usa. Кутиите също са различни. Новият бета-аланин (немският) е стабилно силен. Давам му 5 от 5.

Този, който имам е от новия......иначе като гледам, те май доста продукти са променили. До сега съм пробвал само креатина на фирмата и си беше много добър

05.01.15
21:20

За да не пускам нова тема - питам направо тук. Как измервате точните дози на този тип добавки ? На няколко пъти прочетох за прием на 3-5-6 грама - ок но как измервате точното количество ? С везна или има специални мерителни лъжички ?

В повечето случаи има мерителни лъжички. Когато няма - превръщам мерната единица на указаната дозировка и използвам друга мерителна лъжичка (или везна, разбира се).

05.01.15
21:42

Благоадаря ти , питах защото съм си поръчал бета аланин на НАУ и не знаех как ще го отмервам , креатина на ОН например нямаше лъжичка и карам на око...

06.01.15
14:38

казано от Lubo mir на 05.01.15, 21:42:

Благоадаря ти , питах защото съм си поръчал бета аланин на НАУ и не знаех как ще го отмервам , креатина на ОН например нямаше лъжичка и карам на око...

Бета аланин на нау,приблизително една чаена лъжичка ти е дозата.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1