11.05.14
21:12
Тренирал съм през целия си живот:
В първите години от моето самоосъзнаване тренирах в домашни условия и с всеки нов резултат моят баща ми даваше пари. Не си мислете че е било нарочно този вид стимулация за трениране, просто бях мн слаб и много лесно се разболявах. След това започнах с тежести и лостове.
Тренирах волейбол, лека атлетика, колоездене и след като се преместих във Варна да бъда студент започнах кикбокс. Имам спечелени два медала, но това са от студентски състезания.
През последните две години ходя на лостове и с дъмбелите тренирам, но несериозно и затова нямам постигнати съществени резултати.
ТРУДНО Е ДА КОМБИНИРАШ РАБОТАТА , УЧЕНЕТО , ТРЕНИРОВКИТЕ , ХРАНЕНЕТО и приятелката.
Не тренирам за бодибилдър, а за да се чувствам добре.
11.05.14
21:22
Успех! Винаги можеш да добавиш към комбинацията и две деца)), което ти и пожелавам!
Зарежи приятелката и ще ти остава време за тренировки във фитнеса. :D А какви са данните-ръст,тегло,мерки,обиколки?
казано от Миро на 11.05.14, 23:32:
Зарежи приятелката и ще ти остава време за тренировки във фитнеса. :D А какви са данните-ръст,тегло,мерки,обиколки?
С приятелката се разделихме след 5 год. връзка. Колкото и тъпо да звучи сега имам време за работа трениране и за приятелите :)
Иначе от вчера пия протеин на SCITECH 100% WHEY PRFFESIONAL и се надявам да постигна добри резултати със редовно хранене и трениране :) Мерките ще ги кача тази вечер.
Хах в духа на по горните мнения...наистина останах без приятелка но причините не са от значение... разширих тренировките си като обхват и разновидност. Не съм споменавал, но аз не тренирам във фитнес а се стремя да поддържам атлетично тяло, голяма издръжливост и сила със собствено тегло.
Програмата към която се стремя да изпълнявам е следната:
- 1 седмица - пон - сряда- петък - лостове
- вторник - четвъртък - крака(отделил съм два дни за крака поради факта че наистина са ми много слаби краката)
- 2 седмица - пон - сряда - петък - събота - програмата от фигурата
- вторник и четвъртък - тренировка по кикбокс
Това е режима на който съм се спрял като трениране, а пък храненето опитвам се по време на работа да покривам енергийните нужди , не винаги е здравословно , но това са рисковете от работа на открито и в офис(монтажник на системи за сигурност работя).
Пия протеин scitech proffessional 100% whey.
https://www.dropbox.com/sc/z2i08x4s5ocdia6/AAB1W073rfDFclxIVZoXJ6oRa
Пак не съм тренирал 2 седмици и пак заради липса на време и сили. Влизам във форма с мултивитаминозна диета и мултивитамини на хапчета. Рано ми се доспива а сутрин едвам ставам след като съм спал 7 часа. А преди ми бяха достатъчни и 5 часа сън за да се чувствам добре и отпочинал.
Надявам се да премине това ми състояние за да се върна отново във форма.
Споделете вие как борите тези проблеми и настроения ?