Течен подсладител с различни вкусове -0 kal?

13.11.14
22:39

Здравейте !
Търся течен подсладител с различни вкусове за вода ако има вариант да е не калоричен ще е супер.За съжаление нямаме в България MiO ... >> http://www.makeitmio.com/

Гледам има и на Nestea http://site-images.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/nestea-enhancer-207x300.jpg   но някой знае ли от къде могат да се намерят ??

15.11.14
09:26

Какво и е на водата и без него?
Ако искаш да се хидратираш с нея (каквато е основната цел на консумацията и), по-добре добави малко морска сол, вместо да я подслаждаш.

Мнението беше редактирано от Margi на 15.11.14 09:35.

15.11.14
10:24

Вкусова ... Просто не употребявам сокове,коли и т.н и пия само и единствено вода която малко ми омръзна и просто искам поне 500-600мл да приемам течност с вкус на нещо...

По-добре си направи протеинов шейк, има протеини, които използват само натурални подсладители.
Погледни продуктите на нау фуудс, те налагат политика на натуралните подсладители и биха ти свършили доста по-добра работа, от това да се наливаш с аспартам, само защото бил без калории.

15.11.14
18:52

казано от Стоил Антониев на 15.11.14, 18:46:

По-добре си направи протеинов шейк, има протеини, които използват само натурални подсладители.
Погледни продуктите на нау фуудс, те налагат политика на натуралните подсладители и биха ти свършили доста по-добра работа, от това да се наливаш с аспартам, само защото бил без калории.

Абе хора какво става в тоя форум ?Питам за нещо вие почвате да предлагате някакви глупости! Като не знаете къде мога да го намеря по-добре не се включвайте в темата.Ще пия протеин ами набавям си го от ядене и не ми е нужна пудра и допълнително калории идеята ми е да е 0kal протеин под 100кал няма което не ми върши работа.Също така няма нищо общо пудрата на вкус и разхлаждаща напитка с вкус на ягода или малина примерно.

Мнението беше редактирано от Iordan Ivanov на 15.11.14 18:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1