My change! The road to health!

Темата е заключена.

Здравейте! Ще карам по същество. Аз съм на 15 години, висока съм 150 см и тежа 44 кг. Моята цел е да сваля 4 кг, за да се чувствам по-добре и да се харесвам. Проблемната ми зона е ханша. Също така имам и малко целулит. Старая се да спортувам абсолютно всеки ден, а и също правя упражнения за цялото тяло. Също задачата ми е да намаля сладките храни и хляба, към които съм много привързана. Благодаря на всички, които ще ми помогнат с проблема!!!

Менюто ми за 03.11.14
Закуска- зърнена закуска с 200 гр кисело мляко 3,6 % масленост
10 ч. - сок от малина 300 мл, чаша чай с мед
Обяд- супа топчета, 100 гр хляб
16 ч.- 1 парче торта, 2 сладки (бях на рожден ден), чаша чай с мед
Вечеря- зелена салата със зехтин, 2 сладки

Понеже съм болна днес не ходих на училище и след това на тренировка ,така че днес ще правя само упражнения вкъщи:
- 20 лицеви опори
- 100 кляка
- 30 мин упражнения за корем
- 10 мин кардио упражнения
- 1 час танци

Това е за днес :) ! Приятен ден на всички !!!

Темата беше редактирана от Малка Звездичка на 05.11.14 08:41.

04.11.14
14:49

Да сваляш от 44 кг и то когато си едва на 15 години и съзряването ти още не е завършило, е крайно неудачна идея.

04.11.14
16:14

Това, което каза Boby_ е 100 % вярно. За мен си оправи храната на първо място. И не мога да разбера момичетата, защо гледате кантара, а не огледалото. Но пак повтарям ХРАНАТА, оправи си я, че не можем да я коментираме..

Да знам, че на килограми не съм никък зле. Проблемът е, че съм доста отпусната. За храната съм абсолютно съгласна и ще се постарая да се храня по-здравословно.

05.11.14
08:45

казано от Малка Звездичка на 04.11.14, 16:35:

Да знам, че на килограми не съм никък зле. Проблемът е, че съм доста отпусната. За храната съм абсолютно съгласна и ще се постарая да се храня по-здравословно.

Ами щом килограмите ти са добре, а си отпусната, защо реши, че свалянето е решение? Тренирай, качи малко активна маса, оправи си храната, така че да отговаря на нуждите ти и тялото ти ще отвърне подобаващо.

Благодаря за съвета. Май наистина това трябва да направя. :)

Менюто ми за 04.11.14 :
Закуска- мюсли със прясно мляко
10 ч.- ябълка
Обяд- около 200 гр запенка от картофи и спанак, 1 голям морков, 50 гр сирене
16 ч.- чай с мед и лимон, кисело мляко 300 гр
Вечеря- 200 гр печени кюфтета, салата

Движение:
- 1 час ходене
- каланетика
- стречинг

Течности: вода 2,5 л
Смятам, че като цяло горе долу менюто ми е по-добре формулирано. :)

05.11.14
10:08

Зарежи мюслитата - бъркоч от захар и транс-мазнини. По-добре си купи овес и го смесвай със стафиди, годжи бери, кокосови стърготини, банан...
А кюфтетата се надявам да са от смелена пред теб кайма.

15.11.14
10:48

Също така замени прясното мляко с кисело или с ядково, кокосово и т.н. Ти си на 15 години, не на 5 месеца. В действителност нямаш полза от него освен сетивна. Не може да ядеш нещо просто защото е вкусно. А специално млякото от магазина има пластмасов вкус. Ако държиш на него, по-добре да е домашно, непастьоризирано при високи температури. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1