20.12.05
19:34
Насочиха ме да си взема 3000 г Super Mass Gain .
Та се чудех с какво да го комбинирам (става въпрос за качване на на маса. Много съм слаб и искам да кача поне 7-8 кила 170 см - 55кила :cry: ). Искам да го комбинирам с нещо пак за покачване на маса.
Във фитнес залата ми го предлагат 3000 г Super Mass Gain за 48лв кажете колко губя от мързела си да отида до официалния магазин?
Ако мога да го комбинирам с някакъв друг продукт за по-пълноценен ефект(чувал съм неща за креатин и т.н. но въобще не съм запознат) Посочете ми продукт които е български, защото мн. пари ще ми дойдат иначе.
Искам също да разбера за колко време прои ходене във залата 3пъти в седмицата ще свърши и с колко кила ще кача?
Ще съм ви много благодарен ако отговорите.
[quote author=“T0onkata”]Насочиха ме да си взема 3000 г Super Mass Gain .
Та се чудех с какво да го комбинирам (става въпрос за качване на на маса. Много съм слаб и искам да кача поне 7-8 кила 170 см - 55кила :cry: ). Искам да го комбинирам с нещо пак за покачване на маса.
Във фитнес залата ми го предлагат 3000 г Super Mass Gain за 48лв кажете колко губя от мързела си да отида до официалния магазин?
Ако мога да го комбинирам с някакъв друг продукт за по-пълноценен ефект(чувал съм неща за креатин и т.н. но въобще не съм запознат) Посочете ми продукт които е български, защото мн. пари ще ми дойдат иначе.
Искам също да разбера за колко време прои ходене във залата 3пъти в седмицата ще свърши и с колко кила ще кача?
Ще съм ви много благодарен ако отговорите.
Я кажи как се казваш, от кой град си и на колко години си...
Та това защо да ти го казвам? Иначе съм от София. Та аре моля ви по темата някои да отговори че сега много съм се запалил :?
21.12.05
17:47
В магазина ще го вземеш тоя геинер с около 4 лева по евтино. Пий го сутрин като станеш, преди и след тренировка. Вземи си и Pro Gold 90 или някакъв друг Мелчно-Яичен протеин. Него го пий преди лягане и между основните хранения с някакъв плод да речем ... Банани, ябълки ....
Това е моят съвет ..... Успех :)
10х значи - програмата доколкото разбрах е следната:
Ден на тренировка:
Ставане - Pro Gold 90 - 30гр.
Преди тренировка - Гейнър - 30гр.
След тренировка - Гейнър - 30гр.
Лягане - Pro Gold 90 - 30гр.
Почивен ден:
А тук? Кое трябва да пия?
Правилно ли съм разбрал начина на приемане?
21.12.05
20:26
Тонка,а ти изобщо ядеш ли ? ;)
Ааа, съжелявам не знаех че трябва да напиша и кога ям.
Еми опитвам се да ям през 3 часа
Като на закуска ям нещо от сорта на сандвичи с луканка или с пастет и т.н.
След 1-2 часа хапвам едно кисело мляко. Един с шунка.
На обяд си хапвам абе добре си хапвам и така пак след 3часа ям.
И на вечеря ям пилешко или риба нещо от тоззи сорт.
Опитвам се да ям колкото се може по често.
Та да попитам трябва ли да съобразявам приемането на протеини с храната и по какъв начин?
Хвани прочети в форума има 1000 теми за гайнера стига всичко наготово да искате !!!
Абе е са чета една тема и в нея пише че протеина е за релеф и отслабване. Е тогава ква е логиката да се комбинира гейнър и протеин? Става впр за Супер Масс Гайн на Нутрим и Про 90 Голд??
22.12.05
21:31
Протеина не е за отслабване, качване или друго, това е съставка в храната която се разгражда на аминокиселини който са градивен елемент за мускула. За да се добави нужната доза протеин се приема синтезиран (на прах). Геинер с протеин не се комбинира или поне не на един прием. В гейнера има доста аминокиселини, както и в протеина, ако се припокриват няма смисъл да се пият заедно.