добавки които не са вредни за чения дроб!

Темата е заключена.

21.12.05
20:24

Моля изборйте някой от тях.... по препоръчително е и сичките :lol:

21.12.05
20:27

еми че то има ли такива който да са вредни за черния дроб  8)

21.12.05
20:36

ми да креатина,анабилите,бинаболи,б12 май нз  на татак ...

21.12.05
20:54

[quote author=“STRATEG”]ми да креатина,анабилите,бинаболи,б12 май нз  на татак ...

брат трии го тоя пост че еи сега ще те изтапанчат в  бисерите :)

21.12.05
20:56

:lol:  и аз така викам  :!:

21.12.05
20:58

хаха луд ли си не ма бърка и не ма интересува ....  трябва да знам ... какво да си купя

PR

21.12.05
21:07

Батее по добре прочети малко преди да задаваш тия въпроси щото Между Хранителни добавки, орални стероиди и витамини има разлика от тука до небето !  :shock:

21.12.05
21:16

уфф да ва.. аз ви казвам нормални неща които не са вредни... т.е не анабали или там какви работи .. ми такива които вдигат силата но не са вредни или мн вредни .. това ми е вапроса ... личи си че мн време прекарвате в залата ... не се убиждайте ама е така ...

PR

21.12.05
22:13

Протеин, креатин, глутамин, амино киселини, витамини, минерали, л-карнитин.... - БЕЗВРЕДНИ!!!
Биоанабол, Андрол 50 ( анаполон ), Метан, Хормон на растежа, Омнадрен, Ретаболил... - ВРЕДНИ!!!
Предполагам че тва искаш да ти напишеме !?

21.12.05
23:43

Научи основни правела кое е стероид кое е натурална добавка , а пък и много други неща защото си доста далече от билдинга
Като станеш готов заповядай пак

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1