казано от Веселин Блажев на 30.05.14, 22:37:
Още един въпрос: мога ли да го смесвам с протеина? В смисъл да ги бъркам заедно в един шейкър?
Ще си развалиш вкуса на протеина само . Все едно да му сложиш лимонтозо.
Със БЦАА и азотни бусери с по кисел вкус като портокал , цитрусуви плодове и такива е най-добре сместа , понеже вкуса се засилва.а
П.С Аз такъв креатин повече няма да пия и пари да ми дават.Последните грамове отидоха в мивката
Мнението беше редактирано от rory на 31.05.14 23:21.
31.05.14
23:31
казано от any0ne на 31.05.14, 23:21:
Още един въпрос: мога ли да го смесвам с протеина? В смисъл да ги бъркам заедно в един шейкър?
Със БЦАА и азотни бусери с по кисел вкус като портокал , цитрусуви плодове и такива е най-добре сместа , понеже вкуса се засилва.аП.С Аз такъв креатин повече няма да пия и пари да ми дават.Последните грамове отидоха в мивката
Вкуса е последното, което ме интересува. За мен е важно въстановяването след тренировка. Иначе, ако го разтворя първо него във водата, а след това добавя протеина предполагам, че няма да е проблем. Идеята ми е да ги комбинирам, понеже иначе ми идват много течности - 400 мл за креатина, 400 за протеина, това са си 800 мл веднага след тренировка. Заедно с тези 500-600, които пия по време на тренировка си става литър и половина.
02.06.14
19:00
За какво разтваряш 3 гр креатин в 400 мл вода ????? Аз го разтварям в 50 мл макс, гълтам го на един път да свършва по-бързо и да се маха :D
Протеина го разтварям в 200мл и всичко си е ок. За какво се наливаш толкова ?
03.06.14
22:54
казано от Nikolay Arabazhiev на 02.06.14, 19:00:
За какво разтваряш 3 гр креатин в 400 мл вода ????? Аз го разтварям в 50 мл макс, гълтам го на един път да свършва по-бързо и да се маха :D
Протеина го разтварям в 200мл и всичко си е ок. За какво се наливаш толкова ?
Прав си! Така и направих днес. :) От някъде бях останал с грешното впечатление, че се пие с 300-400 мл вода.
06.06.14
13:35
Пие се повечко вода по време на приемане на креатина, но водата си я разпределяш за целия ден, а не на един път :)
В повечето случай в един шейкър блъскам всичко - креатин, витарго, протеин, доливам 300-350 мл вода и готово.
19.06.14
13:15
казано от any0ne на 31.05.14, 23:21:
Със БЦАА и азотни бусери с по кисел вкус като портокал , цитрусуви плодове и такива е най-добре сместа , понеже вкуса се засилва.аП.С Аз такъв креатин повече няма да пия и пари да ми дават.Последните грамове отидоха в мивката
Някой хора търсят неовкусени добавки, защото искат да получат по-голямо количество активни съставки сравнение с овкусените им варианти. Отделно овкусените варианти са пълни с различни пълнители сред които има някой не чак толкова безвредни като оцветители, подсладители, овкусители и т.н.
Затова хората са измислили машинка и капсули и да си ги правиш на хапове тези отвари ;)
18.11.14
01:31
Здравейте, хора :) Аз искам да попитам за специфичен креатинов HCl продукт: GNC - AMP Amplified Creatine! Отзиви ме интересуват(цена също) , ще бъда много благодарен ако някой сподели!
Мнението беше редактирано от BB-Teamer . на 19.11.14 02:04.
И на мен креатина на бълк направо ми съсипваше стомаха,страшни киселини,даже не успях да го допия ... най-доволен съм от хидрохлорида на weider,нямам абсолютно никакви проблеми и е под форма на капсули,още по-удобно.
08.03.15
12:30
HCL на BULK и аз изпих 100 гр. опаковка и наистина мога да кажа ,че имате ли малко по-чувствителен стомах ще види човек зор с него. Да не говорим за отвратителния му вкус , все едно пия лимонтузу. Бях взел 100 гр. от тази марка и след като ги изпих продължих с опаковка на Haya Labs 200 gr. Там независимо от разочарованието ми в последствие ,че разбрах за фирмата ,че е Българска и е собственост на Сила БГ ООД , усетих значително по добър ефект и вкуса определено беше една идея по-малко гаден ! Аз пиех не по 3 ,а по 6 грама на ден разделени на два приема. Един 20-30 преди и другия веднага след тренировка. Мога спокойно да кажа ,че този вид креатин е добър и при много хора ефекта спрямо кре-алкалина и етил естера може да е по-добър. Следващия път ще пробвам някоя по качествена и по възможност доказано чуждестранна марка ( спрял съм се на Muscletech), за да видя пълния ефект на продукта !!!!!
Мнението беше редактирано от pavel pavlov на 08.03.15 12:31.