Подут стомах..

18.11.14
15:20

Здравейте,
Два месеца бях на НВД, а от три дни съм на балансиран режим.Проблемът е там, че като върнах въглехидратите и увеличих приема на храна, коремът ми е постоянно подут, което си е доста дискомфортно.Бих желал да ви попитам дали да взема ензими за по-добро усвояване и храносмилане или това ще отмине с времето?Благодаря ви предварително.
Поздрави,

18.11.14
21:20

Имах подобен проблем и хранителните ензими ми помогнаха. Купих си на NOW Super enzymes.

19.11.14
08:29

Ако си ги увеличил драстично е заради това. :)

20.11.14
09:07

Има го момента с отвикването от въглехидратите ако доста време не си ги ял. За себе си мога да кажа, че ако ям въглехидрати след като дълго време съм ги избягвал получавам тежест и чак киселини (примерно ден за презареждане или някакъв повод). А нормално имам доста стабилен стомах - джанки и боза да ям, почти не ми се отразява. При мен примерно след седмица редовно приемане на въглехидрати тази реакция отшумява.

20.11.14
19:32

Само ензимите ми помагат в такъв случай,пробвай на now супер ензими,те ми облекчават най-много тежеста !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1