06.07.04
22:11
Как да си запазя теглото и мускулната маса за по дълго време когато нямам възможност да тренирам няколко седмици или месеци. При мен наблюдавам един много интересен феномен, не знам при вас дали е така но при мен когато спра да тренирам имам чувството че спадам с дни, не знам дали си въобразявам или не но е така. Кажете какво се прави в такива случаи, да речем с яденето. Да продължавам ли да се храня обилно или просто да си ям три пати на ден нормално като всички хора :?:
bigroncoleman до колкото ми е известно в форума няма хора с толкова развалени очи, а и да има те си носят очила. Ако го напишеш с малки букви пак ще го прочетат всички не се притеснявай.
lexus
07.07.04
00:36
Това не е никакъв феномен,това е нещо напълно нормално.Когато ходиш редовно на фитнес мускулите са ти добре напомпани.Като спреш обаче идва неприятният ефект на нетренирането.Мускулният тонус се губи.И аз попадам редовно в такива ситуации,но се справям с тях като ежедневно тренирам вкъщи лицеви опори,коремни преси и най-различни упражнения с гири,правя и набирания на лост ако остане време.По този начин няма да качиш,но ще запазиш мускулния тонус,каквато ти е и целта.Тренирай с каквото имаш пък да видим дали ще спаднеш :wink: .А за храната-то е ясно че като не се натоварваш чак толква като преди можеш да махнеш 1 хранене примерно.