Креатин монохидрат + йохимбе HCL и зелен чай

18.11.14
21:21

Здравейте !

Искам да попитам, дали тази комбинация е удачна и безопасна или е по-добре само с карнитин.

Темата беше редактирана от Stefan Petrov на 18.11.14 21:23.

18.11.14
21:33

Екстра е .....
<<отговор на така зададен въпрос.

18.11.14
22:16

Значи, да разбирам, че йохимбето и чая не са  диуретици и няма проблем ?

19.11.14
13:48

На мене лично йохимбито никога не ми е действало диуретично. Все пак не съм го пил заедно с монохидрат, но все пак щом е нямало такъв ефект, значи и не биха си пречили. Според мен трябва да си малко по- предпазлив със зеления чай, поне при мен винаги с него ми се дохождаше до тоалетната- Но организми всякакви.
Пробвай комбинацията и си прецени дали е нужно да ги комбинираш.
Явно искаш да отслабваш, но това ще е малко трудничко, имайки предвид, че идват празници и тн.

19.11.14
18:03

Да, донякъде имах съмнения само за чая, но ще пробвам само с йохимбето  и ще видим как ще е.
Иначе празниците не са проблем.

Пий си йохимбина преди тренировка, а креатина сутрин и след тренировка и не мисля, че ще имаш проблеми. Какъв йохимбин ползваш?

19.11.14
19:03

На Haya Labs HCL иначе креатина го пия някъде 40-50 мин. преди тренировката, а йохимбето с започването на тренировката, тъй като първо тренирам силово, а после кардио

20.11.14
08:57

Аз само за зеления чай ще коментирам че си е диуретик - но не толкова силен като кафето например. Аз самият от сравнително скоро пия по 6-7 зелени чая на ден и нямам някакви проблеми. От 3-4 пъти на ден посещение на тоалетната по малка нужда вдигнах на 5-6 пъти.

21.11.14
11:10

Пробвай комбинацията yohimbine,synephrine,inosine :) Удивителни резултати,само с тези 3-те продукта,изчистването е брутално,като вметнем,че аз лесно омазнявам и въпреки това бях на г/д високи въглехидрати ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1