21.12.05
04:21
ХИ тренирам от 1 и половина и въобще не мога да покача мускулна маса,пробвах със страшно мн ядене,взимал сам и гейнари обаче няма никакви резултати т.е преди да започна тежах 55кг,взимал сам и БИОНАБОЛ от него за два мес.качих 8-9кг и след като го спрях пак сам в задънена улица,искам да ме посъветвате как да ги комбинирам,да ми направиш някаква програма,как да ги приемам тези 2 неща-МЕТАН и ОМНАНДРЕН,на 20год сам тежа около 64кг и сам висок 1,75.Тренирам 4 пъти в семицата всяка мускулна група отделно,знам че това не е н-н със стероиди обаче пробвах всичкоис
Добре дошъл във форума.Спазвай правилата.Пиши на кирилица.Поста ти бе преведен от мен
DJGorgio-Astor
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 18:42.
Ами след цикъл със стероиди тялото изпада в катаболизъм и неминуемо губиш част от каченото ,а понякога и всичко..Трябва да взимаш креатин или трибестан след цикъл,може и кленбутерол,но най добре да не взимаш стероиди..Почнеш ли ги твърде рано ще си загубиш голяма част от потенциала за растеж.Предполагам,че не претренираш с една мускулна група веднъж,но ако метаболизма ти е бърз ,както ми се струва ще трябва да решиш проблема с диетата..за съжаление той никак не е лесен.Поразрови се из форума и сам ще можеш да си направиш такава.Аз самия имам много бърз метаболизъм и проблема го решиш чак,когато си оправих храната и най-вече количеството приемани въглехидрати.
Типичен пример за изпаднал в задънена улица след употреба на стероиди.Пич вече без тях е трудно да качиш, за сега но след време като се отърсиш от тях (рецепторите ти се изчистят) ще имаш успех
Така че продължавай още по упорито но обърни внимание на храненето нека бъде на ниво за да доидат резултатите по скоро и да проумееш че пътя на стероидите не води към добро
Успех
аэ имам проблеми с мускул. маса оште преди да эапочна да употребявам стероиди
и все пак някои ште ми каже ли накаква с-ма с МЕТАН и ОМНАНДРЕН моля и има ли нешто эа иэчистване
Ти последно какво искаш, да качваш или да чистиш?
[quote author=“HEKTOR”]ХИ тренирам от 1 и половина и въобще не мога да покача мускулна маса,пробвах със страшно мн ядене,взимал сам и гейнари обаче няма никакви резултати т.е преди да започна тежах 55кг,взимал сам и БИОНАБОЛ от него за два мес.качих 8-9кг и след като го спрях пак сам в задънена улица,искам да ме посъветвате как да ги комбинирам,да ми направиш някаква програма,как да ги приемам тези 2 неща-МЕТАН и ОМНАНДРЕН,на 20год сам тежа около 64кг и сам висок 1,75.Тренирам 4 пъти в семицата всяка мускулна група отделно,знам че това не е н-н със стероиди обаче пробвах всичкоис
Добре дошъл във форума.Спазвай правилата.Пиши на кирилица.Поста ти бе преведен от мен
DJGorgio-Astor
Ами вече нормално стана да видиш някой 50-60 кг в залите и след 3 месеца е вече 80кг с бионабол,и като го спре пак на изходно положение.Това е най-лошия стероид който може да се взима и с най-големи странични действия,но е ефтин и освен да задържиш вода друго няма.Не се увличай по тия неща ами яж сериозни и тренирай.Там е истината
эа маса раэбира се,аэ нямам какво да чистя и не иэгубих кои энаи колко около 2-3кг след като го спрях
22.12.05
21:20
оф леле бионабол след 1 година стаж на 60 килограмов...НЕ!Не е възможно дане качиш нищо ако ядеш както казваш!Даже най-върлия ектоморф може поне да се “превърне” в меземорф!Не знам кво друго да ти кажа.Да не си наркоман или нещо такова? : ) Пусни си една тема в Хран.Режими да те видим кво ядеш!