06.07.04
15:40
Vaprosat mi e samo kam zhenite?Kolko chesto v sedmitzata trenirate?Kolko vreme trae edna vasha trenirovka?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 19:30.
От 3 до 4 пъти седмично. Силова тренировка около 40-50 мин, кардио 30-40 минути. Зависи с колко време разполагам. Общата продължителност е минимум 1 час.
А защо питаш?
Prosto mi e interesno kolko vreme investirate za trenirovkite.Zashtoto povecheto zheni se oplakvat ot lipsa na vreme.A kato smetnesh dori po 2 chasa na den da si v zalata -6 pati sedmichno,tova sa 12 chasa.Ne e koi znae kolko mnogo,prosto 1 den na sedmitza:-)
Ами липсата на време си е факт, много зависи какво ти е ежедневието. Все пак трябва и да се работи :). Има хора, които се оправдават с това поради липса на воля и желяние, но не всички са така все пак :).
Аз лично не съм привърженик на идеята за ежедневно трениране с часове в залата, в крайна сметка тялото трябва и да почива. Но това си е мое мнение.
Предпочитам останалите дни да тичам в парка, нещо, кеото не може да получиш в залата.
17.07.04
17:33
az lichno treniram 3 dni i 1pochivam minimum po 2h poveche nabliagam na silovat trinirovka ,taikato imam stegnato tialo iskam samo muskoli i nai veche na rucete .