22.11.14
13:25
Здравейте, тренирам от доста време началото бях близо 130кг с много упоритост и спазване на диета успях да сваля на 103/4кг висок съм 176см на 18 години. Тренирам 5,6 дена в седмицата и реших до лятото да влезна в форма и да направя първият си цикъл, обърнах се към фитнес инструктора и той ми каза следното : 6 месечен цикъл със пропионат + стромба + дека, пропионата 3 пъти в седмицата (понеделник,сряда,петък) стромбата всеки ден по 3х10мг, а деката през 10 дена, защото задържал вода или нещо от сорта. А и пропионата само 3месеца, после продължавам с другите май имаше после и друг препарат но може и да се бъркам или сам му забравил името. Дали е добре, като за първи цикъл и дали ще има добър резултат, също спазвам и диета. Ако може да ми дадете малко информация, защото не ми е на ясно много с тези неща. Искам да изгоря още мазнини и да кача мускулна маса.
PS: Първата ми тема, дано да не съм объркал раздела.
Благодаря предварително :)
Не само раздела,но и форума си объркал.Това е сайт за здравословен начин на живот,а стероидите не се вписват в него,освен,ако не са ти предписани от доктор и има медицинска причина за ползването им. ;)
22.11.14
13:37
Просто исках да получа съвет от BB-TEAM :).
С оглед заглавието на темата, мисля че трябва да се премести в раздела с дамските дневници или общи женски теми.
Сега сериозно квото си решил си го решил, то си е твоя работа, но както ти писаха и по-горе не мисля, че тук е най-подходящото място за подобен тип въпроси и отговори. В интернет има всичко, в това число и специализирани форуми и сайтове и за нещата, които те интересуват.
22.11.14
13:49
Тук не се обсъждат такива препарати, друг е въпроса, че инструкторът ти няма абсолютно никакви познания явно и те съветвам никога повече и за нищо да не го слушаш.Твърдо против стероидите съм, когато става дума за любителско ниво и с риск да наруша малко правилата на форума ще си позволя да коментирам, че тази комбинация изобщо не е добра и е последното нещо, от което имаш нужда, ако все пак си решил, че ще зобиш изчакай да мине време, оползотвори по-голямата част от естествения си потенциал и междувременно се образовай и чети много, ама наистина много за анаболните стероиди(от правилни източници) и чак тогава предприемай стъпки!