25.11.14
21:04
Здравейте! Казвам се Кирил, на 14 години съм и тренирам MMA от скоро, а преди това походих почти година на фитнес. Искам да сваля ненужните килограми, а мисля че са около десетина в най-лошия случай. Висок съм 1.74-5 и тежа 75 килограма. Както писах в по-горе походих почти година на фитнес. Наистина имаше резултат но чак след петия месец, когато разбрах че за да има някакви по видими резултати храната е много важна. Започнах да спазвам един вид хранителен режим но не се и лишавах от всичко. След време започнаха и резултатите което ме мотивира още повече. Свалих около 3-4 килограма но забелязах че намалянето на килограмите ставаше все по трудно докато изцяло спря.. бях станал около 70 килограма, след което си счупих ръката и ми се наложи да спра с фитнеса. Хвана ме много яд, спрях да пазя хранителния режим и сега отново съм същите килограми. След като се възтанових отново започнах да ходя, започнах и да пия протеин. За около 2-3 месеца покачих малко мускулната си маса и започнах да ходя на MMA. Тренировките са дълги и изтощителни и наистина се изгарят много калории но няма никакви резултати. Фитнес инструктора ми казваше че при някои хора метаболизма е по бавен и свалянето и покачването на килограми е по трудно или нещо такова.. Предполагам че може би и при мен има подобен проблем. Моля посъветвайте ме. Благодаря предварително!(nfun) (nfun) (nfun)
25.11.14
21:43
Ти манекен ли искаш да станеш или боец?! Тренирай си, спазвай хранителен режим и всичко ще се намести.
25.11.14
21:54
Защо мислиш, че са ненужни? Скелет ли ще ставаш?
25.11.14
22:24
Предпочитам да съм изчистен отколкото да имам подкожни мазнини. Когато имам излишни подкожни мазнини а правя спанинг с някой който е на мойте килограми и е изчистен и няма подкожни мазнини а само мускулна маса съответно ще е по бърз и подвижен от мен.. Един вид това ме забавя, и просто искам да изглеждам добре.
25.11.14
23:03
казано от Кирил Стоилов на 25.11.14, 22:24:
Предпочитам да съм изчистен отколкото да имам подкожни мазнини. Когато имам излишни подкожни мазнини а правя спанинг с някой който е на мойте килограми и е изчистен и няма подкожни мазнини а само мускулна маса съответно ще е по бърз и подвижен от мен.. Един вид това ме забавя, и просто искам да изглеждам добре.
На този ръст тези кг трябва да си напълно изчистен. Според мен не си за гладуване, а за тежки тренировки, да качиш маса и да свалиш мас.