22.12.05
18:52
чух че има някакъв трибестан на оптумум и нз кфи пари е и колко мг
някой да знае ??
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=11751
Прочети...доста се изписа...
22.12.05
20:20
а да ви попитам има ли смисъл да си зема трибестан с някъв геинер или протеин...или няма смисъл да си зимам трибестан / питам щото съм на 15-16 в пубертета и то нали трибестана стимулира отделянето на хормон там на тестостерона/ ???
22.12.05
20:23
в тая тема така и не видях ?
[quote author=“SeLeCt”]чух че има някакъв трибестан на оптумум и нз кфи пари е и колко мг
някой да знае ??
50 таблетки по 0.625 гр., цена около 15 лв.
Трибестана на Софарма е сочен за най-добрия .... така поне знам аз.Ако си купуваш трибестан вземи на Софарма.няма да сгрешиш :P
22.12.05
20:36
цената на българския е 4 пъти по скъпа мисля че за тия пари ще постигна много по добър ефек отколкото тоя на sophfarma
а може ли да се намери в магазина на Power-Beauty
щото в техния сайт го няма ?
22.12.05
20:39
СПАМ
Престанете с постове от типа Аре бе .... еди кво си или отговорете ми на въпроса, ако някой знае или иска ще ти отговори
DJGorgio-Astor
[quote author=“SeLeCt”]цената на българския е 4 пъти по скъпа мисля че за тия пари ще постигна много по добър ефек отколкото тоя на sophfarma
а може ли да се намери в магазина на Power-Beauty
щото в техния сайт го няма ?
Да там го има. И в онази тема дето ти посочих са изкоментирани всички възможни грамажи...
[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]а да ви попитам има ли смисъл да си зема трибестан с някъв геинер или протеин...или няма смисъл да си зимам трибестан / питам щото съм на 15-16 в пубертета и то нали трибестана стимулира отделянето на хормон там на тестостерона/ ???
Има смисъл. Аз съм на 16 и от всичко което успях да намеря и прочета реших, че ще е добре ако го взимам. Кво като си в пубертет. Допълнителна стимулация за отделяне на тестостерон не е излишна.
22.12.05
21:20
да ама за маса кое ще е по добре - трибестан + геинер или Протеин+геинер ????
[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]да ама за маса кое ще е по добре - трибестан + геинер или Протеин+геинер ????
Еми според мен 2-рото. Лично аз пия протеин+глутамин+креатин+трибестан(него ще го добавя след нова година).
Мойто мнение е че под 21 годишна възраст не трябва да се взимат стимуланти освен протеин гейнер глутамин и креатин ... просто до тази възраст се развиваш твърде бързо и след като организма в възраста от 16 до 21 ти произвежда най-много тестостерон ... а ве тва си е мое мнение па квото искате пишете ....
[quote author=“pioneer”]Мойто мнение е че под 21 годишна възраст не трябва да се взимат стимуланти освен протеин гейнер глутамин и креатин ... просто до тази възраст се развиваш твърде бързо и след като организма в възраста от 16 до 21 ти произвежда най-много тестостерон ... а ве тва си е мое мнение па квото искате пишете ....
Да наистина твое мнение е. Моето пък е, че е строго индивидуално. Познавам такива които от кво ги помня си останаха ситни и кльощави... На тях им е наложително да вкарат нещо подсилващо, няква добавка, въобще нещо. Други пък се развиват твърде бързо и стремглаво, на тях нуждата от хранителна добавка е по-малка. Аз пък за 1 година и 3-4 месеца израстнах с 18 см. ! Този период беше преди около 1 година. Тогава ме боляха кости, стави, мускули, сухожилия и просто нямаше как да правя тренировки в тоя период. Може би няма да ми повярвате за сантиметрите, но поне аз си го знам че е така. Сега разтежа ми намаля значително. Усещам си, че сега е момента в който трябва да почна да тренирам и така и направих...