26.11.14
16:09
Здравейте хора,днес реших да си купя от аптеката л-карнитин тартарат (капсули) и ми казаха приема да е 1 капсула преди тренировка и 1 капсула преди лягане , но се натъкнах в един сайт че има дозировка при определни килограми. Аз съм на 14 години 80 килограма (не ми личат,в седмицата правя по 8 тренировки .. джудо тренирам и не изпускам тренировка) ако може вие да ми кажете дневен прием. Благодаря :)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 26.11.14 16:38.
26.11.14
16:14
И търсачката не даде никакъв отговор на този въпрос?!
Отделно от това не е лошо да се научиш да задаваш въпроси интелигентно.
казано от Кольо Пияндето на 26.11.14, 16:14:
И търсачката не даде никакъв отговор на този въпрос?!
Отделно от това не е лошо да се научиш да задаваш въпроси интелигентно.
Прочети внимателно какво съм написал,ако ми дадеш линк към подобна тема ще ти бъда благодарен.
26.11.14
16:38
Мислиш ли, че и аз като теб пиша без да мисля и без да погледна предварително?
Търсачка
Повече от 900 резултата за половин (!!!) секунда.
Още на първата страница с отговори - статия за карнитина и важна тема за него от съответния раздел, където е описано всичко, което видимо те интересува.
Искаш ли да си поговорим сега?
Преди да пуснеш темата, форумният софтуер ти е предложил търсачката. Факт. Ама не - твоят въпрос е уникален, единствен и до сега не е задаван, та си струва отварянето на нова дискусия, нали? Освен това ние тук веднага разбрахме какъв продукт си купил и особено добре ни се изясни какво количество карнитин има в една капсула от него. Съответно сега от нас се очаква да ти дадем препоръки за прием. Как да стане?
Дадох ти и препоръки как да оформиш питането и не го направих случайно.
Не виждам да си взел предвид нещо от тези препоръки, за сметка на това продължаваш да настояваш аз да потърся информацията вместо теб. Темата се затваря. Когато обмислиш нещата - ще говорим за каквото искаш.