Муай Тай

Темата е заключена.

28.11.14
12:24

Срам не срам, ето ме и мен тук.

19 годишен, 178 висок, със скромното тегло от 61,5 килограма. Тренирал съм много неща на периоди, но най-много обичам Муай Тая. Яденето е много зле, но компенсирам с много голяма мотивация.

Правя дневника с цел да си следя прогреса, да се мотивирам и да получавам съвети.

Целта е проста: Да стана 70 килограма и да съм (до колкото ми позволяват възможностите) най-добър в категорията.

За да постигам нещата по-лесно, всеки месец ще си поставям по-малки цели, които ще описвам.

Поздрави!

02.12.14
00:30

За 1ви декември:

Тренировка: 1 ч. и  40 мин. Муай Тай

Яденето: 6 пържени бъркани яйца, 1 килограм банани, 1 литър прясно мляко, 300 грама кекс. Слабо.

1 пакет ISS Research Super Vitamin Pak, 18 грама BCAA по време на тренировка.

03.12.14
02:47

За 2ри декември:

Тренировка: Няма

Яденето: 4 пържени бъркани яйца, 2 парчета домашна баница, 1 огромна пържола с 2 салати и 300 грама пържени картофи, кекс.

1 пакет ISS Research Super Vitamin Pak

10.12.14
04:44

Бях болен една седмица и нямах възможност да тренирам.

За 8ми декември:

Тренировка:  2 часа муай тай

Яденето: 5 пържени бъркани яйца,  1 огромна пържола с 2 салати и 300 грама пържени картофи, кекс.

1 пакет ISS Research Super Vitamin Pak, 18 грама BCAA по време на тренировка.

За 9ти декември:

Тренировка:  Няма

Яденето: 8 пържени филии със доста захар, лионски наденици и пърженки със салата от моркови, 1 огромна пържола с 2 салати и хляб

1 пакет ISS Research Super Vitamin Pak

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1