19.12.05
10:44
имам един въпрос относно кратките и мощни спринтове(на разстояния до 60м), четох някъде че засилват сериозно отделянето на хормон на растежа, освен това били добро упражнение за обща сила и експлозивност.Дали е така? :?
19.12.05
19:45
а ако тичаш 1км но по бавно по добре ли е
19.12.05
20:48
за кое да е по-добре???каква е целта?
зависи какво искаш да развиваш,но ако искаш стегнати,здрави и масивни бедра по-добре наблегни на спринтовете
19.12.05
20:55
Бавното продължително бягане си е кардио .. то си е за изчистване от мазнини, не за масиране на бедрата.
Така си е,ама то 1 км според мен нестава много за кардио-освен ако човек има наднормено тегло и е съвсем начинаещ!
19.12.05
22:05
Така си е 1 км не е нещо с което може да постигнеш страшни резултати.Ако трябва да съм честен аз започнах от 500 метра и постепенно стигнах до 5-6 км.
Абе то според мен и дългите растояния има значение как се бягат,защото съм виждал някой хора така да се влачат,че съм се чудил изобщо дали има ефект от бягането им :roll:
19.12.05
22:31
разгледайте тук:http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=2573&highlight=
че не ми се пише
Абе хора човека е казал спринт 60 метра , къде пак се отклонихте и оспамихте,ако продължавате ще почистя
Отсеchките по 30 метра са за взривност,останалите 30 m влизаха в нивото скоростна издръжливост ,доколкото помня като тренирах спринт в университета.
21.12.05
09:27
Спринтовете са едно много яко упражнение аз го поткрепям има голям ефект - анаболно упражнение ! Обаче бягането на дълги растояние от порядака на 2-3км не е препорачотелно знам че при по големи растояния почват да горят не само мазнини но и мусколи... ако искаш да правиш мусколи СПРИНТОВЕТЕ са ОК. но не и Дългото бягане - то е отлично упражнение за белите дробове !
Мммм,всяко бягане в рамките на 10 минути не сваля масата ...
Пиши на кирилица !!! Следващите ще ги трия без предупреждение !!!
Преведох ти поста
DJGorgio-Astor
21.12.05
13:53
Вискоко бягане в рамкитее на 10 минути е БЕЗСМИСЛЕНО! Какво ще направиш с тва бягане нито кила ще свалиш нито нищо! За 10 минути с умерено темпо наи много 1.5 км да пробягаш. НИКФА ФАИДА НЯМА ОТ ТФА ДЕТО НАПИСА !
Изтрити спамове !!! Моля придържайте се към темата !!!
Има ЛС
[quote author=“Rocky^”]Вискоко бягане в рамкитее на 10 минути е БЕЗСМИСЛЕНО! Какво ще направиш с тва бягане нито кила ще свалиш нито нищо! За 10 минути с умерено темпо наи много 1.5 км да пробягаш. НИКФА ФАИДА НЯМА ОТ ТФА ДЕТО НАПИСА !
Глупости няма файда !!!
Или не си прочел добре темата или не знаеш нищо за анаеробно натоварване до 20 сек
djgorgio-ASTOR,всичко добре ,но защо ми приписа мнението на протеин-май ще те слагаме при гафовете:)P.Обясни му ако искаш на момчето за аеробен,анаеробен лактaтен и тн режими на работа ,защото аз няма да си губя времето със самовлюбени тинейджъри,които ме обиждат.
22.12.05
12:50
Кфо се обиждате тука сички са равни секи си казва мението и споделя опит мисля че е безмислено да се тича 10 минути с равномерно темпо и съм го написал ако искаш професионално мнение Rocky^ ходи на лекар да ти каже как трява да се тича ! Ти си голям професионалист сиигурно та да казваш кое е првилно и неправилно!
23.12.05
18:46
а по колко е добре да се прави? в смисъл, аз не смятам че един спринт ми е достатъчен..?
Сори объркал съм нещо , то от толкова модерации и аз може да съм сбъркал.
Който те е обидил прати ми ЛС с линка аз ще се заема
Край на офтопика ако има нещо друго ЛС
така е! Даже, ако на всеки 500-600метра правиш по 50метра спринт ще добиеш по-бързо бързина и взривна сила!