There And Back Again - Fitness & Diet’s Tale [ vol.4 , 2014 ]

Темата е заключена.
Прескочи до:

Да си бутна клишето, въпреки че James Hinks каза нужното - само не залитай към глад.
За почистването също помисли - с какво си се замърсила и как си установила замърсяването.

24.10.14
18:18

казано от Т. Тодорова на 24.10.14, 16:38:

Боби, недей ме дерчи за дреболии - цифри, числа и йероглифи, че и без друго ме е срам да се вясна и тука, и в залата, и където и да било :) (blush)

Заяждам се ей така, петъчно. :)

Трябва да преодолееш срама и да стигнеш до залата, иначе рискуваш да изпаднеш в порочен кръг. Не че не можеш да свалиш и у дома само с кардио и хранителен режим, но защо да си отнемаш един от инструментите за постигане на целта заради единия срам.
Разбирам много добре за какво говориш - и мен ме беше срам, когато влязох за пръв път в зала. Ще ти кажа каква е “тайната” - да се замъкнеш веднъж, дори на сила и после да не си помисляш да прекъсваш. :) Не е сложно. ;)

Т. Тодорова

25.10.14
18:18

Коле, аз, ако бях склонна да гладувам, нямаше да съм на т’ва дередже :D
Майтапът настрана, случвало ми се е преди няколко години да се отдам на глад, макар за кратко (то не, че е възможно да е за много дълго) и... абе, не съм доволна нито във физически, нито в емоционален план :)
Ще си изчисля нещата тия дни и ще следвам някакъв разумен дефицит - с чиста храна и движение към прогрес ;)

Боби, знаем ги тия заяждания, хихи - понякога носят странно удовлетворение. Не е много дзен, ама пък си е радост :D
Относно срамуването - не ме е срам от Шльоко и Пльоко, дето ще си кажат : “Тая пък, б*аси прасето” или някоя друга подобна тъпотия - тия глупости ги надживях отдавна и грам не ми правят впечатление хора, с които нищо не ме свързва.
Срам ме е от хората, които са ми помагали преди - физически и морално, пред които бях постигнала нещо и.. абе, срам ме е ,че знаят колко бях запалена и колко усилия и време вложих в тренировки, макар и не особено добре стуктурирани - трудът все си е труд. И като знам с какъв ентусиазъм съм ходила и колко разпалено съм говорила, с’я да им се появя така - егати провалът.
Да не говорим, че в началото като заминах, преди да се изтощя, се опитвах да тичам и да тренирам на открито - ми бях почнала да правя цели лицеви! За мен си е постижение, защото горната част винаги ми е вървяла много бавно и трудно - трудно горя мазнини там, трудно развивам мускулатура, трудно се случва някакво силово развитие. Сега мога 5 от колене (dull)
Кой не би го било срам да се вясне?

Между другото, нямах предвид само домашно кардио - имам тежести, 5 ластика с различно съпротивление, разни джаджи... Не бих си причинила трениране без тежко - била съм мазен скелет и честно казано, в момента повече си харесвам дупата, отколкото тогава (blush) Функционалните тренировки на Шон Т със собствено тегло също ми се струват добре, ама не знам дали съм готова да си нанеса такъв удар :D

Завърнах се иначе към нормално ядене, след като преядохме с торта преди няколко вечери - рожден ден, дъра-бъра... Сега си готвя кисело зеле с мръвка, за утре стягам разни риби :) Не ми се ядат меса особено - гледам да ги готвя заради мъжо. За себе си планирам едно пазаруване на зелени неща и няколко дни да си отям на салати - каквото и да ми сложат на масата, все краставици, домати, лук, шарлан и сирене са ми в главата. Мисля да си угодя :)

Teddy

25.10.14
18:44

Хеей адашке, идвай с мен да бягаме някъде в квартала (sun) Аз хода вече почти всяка сутрин (или вечер,ако проспя сутринта хаха) из разни игрища наоколо,но карам майка да слиза с мен да ме чака,защото много ме е страх да бягам сама :D Добре си дошла за компанийка.

Т. Тодорова

25.10.14
18:47

Мога да идвам и аз да те чакам :D , че с тия кила, ако си се тръсна на коленете, ще ги прекърша :D

Но като цяло си е добра идея - може и на Лаута да ходим нЕкой път - горичка, туй-онуй :)

Teddy

25.10.14
19:04

Ох,ние на Слънчев бряг след работа понякога тичахме и все още имам белези по колената,няма по-спънат човек от мен хахах Килата ще ги свалиш,няма да се притесняваш :) Виж за Лаута не съм се сетила.. не че и да се сетя знам как да стигна до там де :D Но е добра идея! Пиши когато пожелаеш, аз с т’ва ядене напоследъък.. съм готова и в 3 през нощта да ида да бягам (wasntme)

Мнението беше редактирано от Teddy на 25.10.14 19:04.

Т. Тодорова

26.10.14
00:43

Само да допълня за Кольо, че забравих :

Знам, че съм се затлачила, защото знам какво съм си причинила :) :
- системно недоспиване
- системна преумора
- неспирно пушене (никога, ама никога не съм пушила толкова много - сега, когато съм сама вкъщи през деня, дори не паля)
- много, много лоша храна
- пълно игнориране на бутилката с вода

Резултатите са:
- кофти кожа
- отпадналост
- затруднено дишане - чувствам едно парене в дробовете от време на време + че не мога да използвам пълния им капацитет, когато си поемам въздух - усещам как някъде по средата се изчерпва цялата работа
- често гадене, киселини
- прерязва ме от време на време черен дроб/жлъчка (без очевидна причина, без да съм физически натоварена)
- често и бъбреците ми недоволстват
- болки в яйчниците също се появяват

Абе, страшна работа, все едно влак ме е изблъскал от Бостън до Пловдив :D

Адашче,  ще побягваме, надъхах се. Само искам да се уверя, че няма да се пребия и можеш да ме имаш в студените утрини (щото на Лаута вечер ни мож мъ закараш :) )

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.10.14 00:45.

Teddy

26.10.14
01:08

Охх тъкмо преди час се прибрах от тичкане и беше много яко - кучи студ, а аз се захрях и стоплих (rock) Сутрин също е супер,направо ми прави деня..само казваш и сме там! :)
Иначе да ти споделя когато бях качила доста за моите малки размери (качих 7-8 кг. над обичайното тегло, което е хубаво да поддържам) ми беше много кофти да тренирам (на танци разбира се, че спрях да ходя в този период). Започвам вкъщи нещо от рода на BeachBody - Turbo Fire програмата ии се друсам цялата,некомфортно ми е и се отказвах. Тогава точно добре че бях спряла дневника, иначе щях да мрънкам яко хахах. Та започнах да тичам с един колега на Съни като отидох, по 15 мин. точно засичахме,но всеки ден задължително. В комбинация с 1 час йога и наистина добра храна всеки ден..за месец и една седмица бях друг човек и дори дрехите от онзи период не ми ставаха.Тези 7-8кг се стопиха все едно от нищо,дори не се почувствах да съм блъскала яко да кажеш или да съм смятала калории. Мисълта ми е,че не е нужно изведнъж да се напънеш като за световно.Не се затормозявай с мисли,а започни с малки крачки,но ежедневно и ще видиш как неусетно ще се справиш. Както са казали - капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство (sun)
Успех от мен! (F)

Т. Тодорова

26.10.14
12:59

Много ги обичам на Шалийн Джонсън програмите (inlove) , ама много скачане и мятане.

Аз и да искам, не мога да се напъна, дори като за местно дерби :D , щото не мога да дишам особено. Но определено нямам търпение да си взема кростренажора вкъщи - когато го купих, доста ми беше помогнал - и за издръжливост, и за сваляне на килограми. А тогава само с него тренирах, щото нямах понятие от други неща.

А да кажа, че вече, седмица след като си кацнах в БГ, се чувствам малко по-лека и...неподута. Може да съм освободила малко вода.

:)

Т. Тодорова

27.10.14
23:37

Па да ви кажа, че откакто съм тук, точно една седмица, съм с 3,5кг по-лека. Ясно, че мазнина не съм изгорила, ама т’ва е още едно доказателство за значението качеството на храната.

“Диета” не съм започнала и нищо не съм смятала, защото, признавам, хапват ми се разни неща. Свиня с ориз, млечна салата.. не мога да кажа, че преяждам, хляб почти не ям, но много ми е вкусно :D

Днес “тренирах” - загряване на стави, после покляках, опитах се някоя лицева да докарам, поразтегнах се ... Смешна история, много ми е трудно, все едно съм от кашкавал. Пък мйта приятелка (E.D. (inlove) ) вече млати 80 кила на лег пресата :D

Вкараха ми днес оферта от мойта любима зала, ще я споделя по-нататък, като се изяснят нещата, но това, което е важно да споделя тук - те ще се захванат с моето влизане във форма. Което, освен, че е супер-дупер-хипер мило, е и доста важно, защото все пак са чудесни професионалисти и знам, че мога да разчитам на компетентен съвет и адекватно опазване от травми и контузии. Пък и няма да изтъпявам в нас пред монитора :)

Днес ядох грозде, зеле със свинско и ориз, за вечеря - кюфте и зелево-морковена салата. А, да, и малко шоколад ядох (егати, дори шоколадът ни е по-вкусен и по-малко сладък от оная отрова).

Поркам си водица вече, а сутринта пих и ... царевичен чай, тъй да го наречем. Не знам колко е полезен (?), но като малка баба ми даваше и много го обичам.

Адиос :P

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.10.14 10:14.

Т. Тодорова

28.10.14
17:56

Днес :

- парче домашен ябълков сладкиш
- пълнозърнест сандвич с шунка, домат и топено сирене
- кафе, вода
- три лъжички тахан с мед

- много обикаляне пеш

Т. Тодорова

29.10.14
17:23

Цък. :D

Т. Тодорова

29.10.14
20:34

Днес:

кафе, вода, принцеса, пилешко с тиквички и ориз на фурна

клекове, опити за лицеви, напади, обикаляне и опит за разглобяване на дива с тесла :D

Mисля, че утре ще го разпарчетосам и ще го броя за тренировка - б*си зорът, честно :D

Т. Тодорова

29.10.14
23:41

Добре. Диванът бе разтрошен от скъпичкия :), ама аз го изнесох повечето до боклука, докато той действаше по трудната част. Механизмът беше поне 50 кила зат’ва го изнесохме заедно, а няколко часа по-късно имам мускулна треска, ама зверска!(nbat) Мускулна треска и тренажор в хола. (sun)

Пренаредих си всичко и сега ми е комфортно и уютно, че дори ще е и полезно (cake)

Фърст тинг ин дъ морнинг ще да е тренировката - мисля да почна постепенно, щото така или иначе час няма да изкарам, а и се научих, че с тренировки до кома не става по-бързо. Много тъпо постъпвах с претренирането - убиваш се супер недекватно веднъж и след т’ва цяла седмица си умрял от неконтролируем глад и не можеш да се помръднеш. Де ми е бил акълът, един Господ знае...

Струва ми се, че инервалки на тренажора е готина идея + малко “тежести” (визирам 2х5кг гири, 2х3кг гири и някой друг ластик) и някое упражнение със собствено тегло, без да скачам и да показвам как се мятам (nod).

А за Коледа смятам да си подаря чифт пудовки, ама не знам на каква тежест да заложа - искам да си суингвам, да си клякам, да си въртя, обръщам и сначвам, когато ми се прииска, вместо за всичко да трябва да бягам до някоя зала. Обаче за всичко туй ми трябват различни тежести :D , а нито финансово, нито пространствено мога да си го позволя. Гледам, че повечето хора си имат един-два чифта и си ръцат всичко с тях в домашни условия - как точно става тая работа без тонове гиър?

Хлъц,много съм доволна (nlove10)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.10.14 23:46.

Т. Тодорова

30.10.14
11:11

Измислих как да тренирам.
Сега остава да измисля и как да се храня - с минимални финансови вложения, щото положението е такова, че не мога да си позволя екзотични риби и трюфели всеки ден (giggle)

Ако някой може да удари едно рамо с насоките за някакъв хранителен режим, ще е готскУ :)

30.10.14
11:57

Аз затова набивам яко яйца, когато съм пред заплата :D 10 XL ги купувам за 2,50 и имам за 2 хранения.

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 30.10.14 11:57.

30.10.14
19:45

казано от Т. Тодорова на 27.10.14, 23:37:

Пък мйта приятелка (E.D. (inlove) ) вече млати 80 кила на лег пресата :D

Ехааааа! Чудесно и браво! Това фино същество (bow)

Т. Тодорова

30.10.14
19:55

Т’ва фино същество днес бягало един час на максимален наклон и е бутнало стотачка :) Ако качва по 20 кила на ден, не знам след седмица к’о ще я праим :D

Много съм горда с нея, упорито магаре излезе :D

(Магаре, знам, че не обичаш публичност, ама не мога да не те похваля - цунк, цунк, цунк :))) )

Т. Тодорова

30.10.14
23:32

30/10/2014 (01)

- 30 минути кростренажор
- 40 клека (2х20 - първата част след 15-тата минута на тренажора, втората - след края) с 3кг гиричка пред гърди
- 20 минути разтяг

- протеин
- бая тахан с малко мед, сурово какао и канела
- тиквички с ориз, филия домашен грахамов хляб
- тиквички с ориз, 1 домат
- читава наденица, печена; домати, сирене

За утре съм стегнала яйца и салати, и нЕкво цвекло за сок..с джинджифил. Много ми липсваха тия фрешове :)

Т. Тодорова

01.11.14
16:45

31/10/2014 (02)

- тахан с мед, сурово какао и канела
- какаов чай
- салата с печена наденица, филия препечен хляб, сирене
- 70-80гр уиски, пилешко с гъби на фурна
- “Чудо”

- 40 мин кростренажор

Т. Тодорова

02.11.14
14:34

01/11/2014 (03)

ПМС усещам :D , голЕм въглехидратен купон беше. + 35 минути кростренажор. Днеска пак към сладкото ме дърпа - ядох няк’ви мини кроасанчета (5 на брой) и жито с пудра захар, че нали Задушница беше вчера.

Но! туй беше. За остатъка от деня (02/11/2014) съм си стегнала яйца, пържола, сирене и салата. И вода.

Хихи, много се израдвах за бебешокa на Карфицата :)))) Едно драго ми става на душата от такива новини. И сестра ми снощи нещо заразправя, че имала много хубава новина да ми споделя, та ми се обърна сърцето 18 пъти и щях да ревна - викам си “тая само е бременна” :D :D Aма не е, де, за друго идело реч.
Много се кефя на другите, пък за себе си хич не бързам (nhappy2)

О, вярно - от утре добавям към кростренажора и малко тежести. Трябва да се осиферя по-бързичко, че нещо пак почвам да мухлясвам у нас и не ми се нрави :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.11.14 17:14.

02.11.14
17:36

казано от Atom на 30.10.14, 19:45:

казано от Т. Тодорова на 27.10.14, 23:37:

Пък мйта приятелка (E.D. (inlove) ) вече млати 80 кила на лег пресата :D

Ехааааа! Чудесно и браво! Това фино същество (bow)

Хехе, Атом, благодаря ти. Май си първата (EVER), която ме определя като фина - със сигурност се дължи на факта, че последно сме се виждали през 69-та, големия сняг :D Нещата доста са се променили оттогава.

Тодорова, този път ти прощавам, но да не се повтаря :P

Т. Тодорова

03.11.14
09:17

Я да видим как ще се получи с програмиран ден :)

03/11/2014 (05)

Имам проблем със спането - не мога да заспя преди 2:30 през нощта - дори, когато очите ми се затварят, пак се въртя, ставам, гледам сериали и т.н., съответно сутрин не мога да отлепя. Днес реших да се НАПНА да стана в 7:30 (естествено, отложи се почти с цял час, щото кученцето се беше навряло при мен и беше много меко, топло и унасящо), но се преборих и изпълзях от леговището :D

Кафе реших да не пия, затова си правя какаов чай от няколко дни - от него не получавам киселини, както от всички видове кафета и ми е много вкусен - пия си го чист, без мед и т.н. Цигари също не ми се пушат и не пуша от няколко дни, като изключим съботата, когато имахме гости. Но в другите дни таванът ми е две цигари и то със социална цел (giggle) , което досега не ми се беше случвало - просто не ме кефи - ни на вкус, ни на мирис, ни ефект някакъв, баси тъпнята - абсолютно юзлес.

Половинът, както се изразява Радост :), се нави да спортува 2 пъти в седмицата по 15 минути (което автоматично значи половин час, като включим загрявки и изстудявки:) ) :D . Много съм доволна и горда, че успях да го прикоткам, сигурна съм, че добре ще му се отрази и ще се зариби. И да, знам, че такова количество спорт е много забавно :), ама предвид, че до момента ставаше скандал само като заговоря, си е удар :D Вярвам, че в някакъв момент ще стъпи и в залата. Функционалната! Ама да не се надъхвам много :)
Между другото, човекът е преболедувал много неприятен хепатит преди години и черният дроб го прерязва, когато се натовари физически. Не съм убедена обаче, че е от болестта - мисля, че може да е просто от многогодишната липса на по-качествено натоварване. Демек, че не е свикнал да се пъне :D . Отделно често има екстрасистоли и малко ме е шубе да не взема да му направя нещо.. Мисля, че лекари са му казвали да не си дава много зор физически, мойта джипка ми беше казала, че няма страшно, аз, колкото и да няма значение моето мнение, мисля, че е добре за сърцето и общото състояние, ако поддържа някакво ниво на движение, различно от ходене - сърцето все пак е мускул и ми се струва логично да има нужда нещо да го поддържа в прилична форма.. Ще ми е от полза да споделите вашия опит и мнение в такива случаи (особено тези от вас, които са практикуващи треньори и медицински лица, и имат опит в боравенето с човешкото здраве - като, разбира се, не ангажирам никой с нищо и не прехвърлям каквато и да било отговорност на нечии плещи :) - само събирам информация, за да си изградя представа как трябва да подходя).

Нека поговорим сега за моите планове за днес :

- какаов чай
- тренировка
- малко протеин
- обяд : салата със сирене, малка препечена филия пълнозърнест хляб, препечен
- междинно : какаово зЪрно с 2 ч.л. тахан и 1/2 ч.л. мед
- ранна вечеря: птичка с лук, гъби, пармезан и риган (дан ля фурната), салата - почти неовкусена, че пилето инцидентно стана много мазно
- 2,5л вода за деня
- добавки : вит. Ц (2х 1000мг - Now), витамини Eve (2x 2 капс. - Now), DMAE (2 x 1 капс. - Now), хром (1x 1 капс - Nature’s Way).

Тренировката: 30 минути кростренажор + 25 минути леки упражнения ( първата част на Slim in 6 с Debbie Siebers ).

Смятам до края на месеца да карам на такъв тип тренировки, колкото и да ме дерчат и да ми мрънкат. Не ми се рискуват и без тва смотаните ми стави в името на т’ва да се правя на герой. Скоро, аз бях споменала из фейсбук някъде, познат треньор ме посъветва да не се лигавя много и по-бързичко да почвам  да скачам на въже, щот много помагало, и да се връщам към високоинтензивните тренировки, нещо от тоя сорт. Както се изрази Кольо - ахмаци всякакви.

Добре, изписах света, сега мога спокойно да се оттегля към задълженията си :)

P.S. Вчера се гледах, май не съм чак толкова огромна, колкото като си дойдох. Изтеглих се - 5 кила долу вече. Мога да си представя с какво съм била задръстена. Айде , пък на пролет дано да мога да се пускам по кълки и дупара, без да ме погнат да ме правят на кавърма :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.11.14 09:18.

Т. Тодорова

03.11.14
17:35

Слагам втора междинка: 3 големи ореха и добавям към вечерята чаша сок от червено цвекло, морков, джинджифил и ябълка :)

Т. Тодорова

04.11.14
11:02

04/11/2014 (06)

Днес без тренировка, но с бая обикаляне, чистене и т.н.

Тая храна от вчера ми беше малко някак. По едно време освирепях и трябваше да си легна много скоростно :) . Удрят ме и едни вълни на почти неудържимо желание за захар - чак се разтреперих и си забърках малко тахан с мед. Ко беше т’ва чудо, не ми се е случвало от много, много дълго време баш по тоя начин.

Храната за днес :

- малка шепа орехи и доза протеин
- пилешко бутче (без кожа, винаги я махам, че много ми е гнусна), салата с шарлан и счукани орехи, филия препечен пз хляб
- омлет, броколи § сирене
- междинките ще ги добавя довечера

- вит. Ц, EVE, хром и DMAE
- над 2л вода и чайове

Т. Тодорова

05.11.14
10:38

Вчерашните междинки : веднъж тахан с мед, после 2 ч.л. сладолед

Днес, 05/11/2014 (07) (01)

Добро ви утро :)

За днес не планирам тренировка, поради убийствен МЦ - в УС не ми беше такъв. То не са болки, то не е треперене, събудих се в 9:50 като след кило ракия (whew). Все тая, де, ще оцелея.

Храната ще е :

- 1-2 сока от цвекло, морков, джинджи и ябълка
- салата със сирене и филия препечен ръжен хляб (започнах да купувам смесите на Кухенмастер или нещо такова, че по-читави ми се виждат, а и по-хубави стават в машината),
- телешки кюфтета със салата
- тахан с какаови зърна и мед
- малко сладолед
- чайове, вода
- Вит. Ц, EVE, ДМАЕ

:)

Старая се да задържа добро настроение, но съм във фаза (хихи)  :

Т. Тодорова

20.11.14
13:36

Да доложа к’во се случва.
Най-честото е, че ставаме рано, прибираме се късно, цял ден съм в движение или имам какво да работя от вкъщи. Добавяме и домакинската работа, и кучето, и край. Та време за хубава тренировка не ми остава. Но пък катеря тренажора за по 10-15 минути, клякам по малко, мъча и горната част по малко.
В последните 10 дни действам само за отгоре, защото си праснах коляното, имам оток от външната страна, точно до капачката и боли много гадно. Почва да минава, та ще се захващам пак.

С хубава храна не мога да се похваля - ям к’вото има, стига да е бързо и лесно. Но пък смъкнах количествата. То не ми се и яде, последните 2-3 дни са едни киселини.. бля.

Ш’ си купя карта за фитнеса скоро, че имам нужда от лично мой си мъничък свят, където да се навирам няколко пъти седмично.

Тоя ме уби :D : https://www.facebook.com/video.php?v=687293464623693

Т. Тодорова

03.12.14
12:15

Хресвам новия сайт!
Юпппии!!!

Сяяя... Почнах аз тая работа със залата - ще тренирам с тях и под техен контрол - в групови и индивидуални часове, ще водя ежеседмичен блог, в който ще има снимки, мерки и ще се следи прогрес. Решихме, че седем дни са кратък интервал за мерене и снимане, та точно тази част ще е на 14 дни.

Ще споделя с вас седмицата си до тук + че за последните 3 дни съм изпушила само една цигара. Планът малко пропадна, защото мис Мой Обичан Тренер беше възпрепятствана, но пък си тренирах вкъщи :)

Понеделник:
домашна баница с кашкавал - едно парче
пържола със салата и две препечени филии (пз)
мандарини (сигурно 5-6-7)
тренировката : функционална, СТ, в залата. Щях да пукна - и от умора и от срам. На другия ден бях ужасно претренирала, отпаднала и в буреносно настроение (знаете как е, предполагам), а дори не завърших целия час - изнесох се на 40-тата минута, разтегнах отстрани малко и се ометох :D

Вторник:
Имам проблеми с един зъб и не мога да си отварям устата съвсем. Ако напъна, си е мъчение, та хапнах картофено пюре (то стана едно... кой ли го няма вътре :D - картофи, гъби, лук, моркови, заквасена сметана, сол, черен пипер, масло, розмарин и извара :D). Много е квусно, ама розмаринът го изтървах, трябвапше по-малко. Наблъсках го така, щото трябваше да оползотворя всичкото тва нещо.
Пилешка пържола от бут
Мандарини
Тренировка:
20 мин кростренажор
3 кръга:
10х клек с повдигане на копито встрани при изправяне (2х3кг)
10х опити за лицеви
1 минута нисък планк (с прекъсвания, но се постарах да са кратки)
20 минути кростренажор
Разтяг

СрЕда:
Станах в 5:30 и направих интензивно двучасово чистене :)
Закусих : малко овесени ядки с : 10 какаови зърна, 4 нарязани смокини (сушени) и стотина мл. бадемово мляко
Поркам си някакъв био шоко чай, ньом!
Тренировката:
Интервалите от Шалийн Екстрийм. Обичам я тая програма и винаги ще се връщам към не - дори само за удоволствие! Състоят се от редуване на минута-две кардио с минута-две упражнения с леки тежести.
Поразтегнах 20 минути допълнително, щото съм адски вдървена.

За обяд имам : сок от цвекло, джинджи и морков; свиня в йенска тенджера, домат с гъбки, ябълков оцет и много малко шарлан; 3-4 малки сърми, щото не мога да не ги опитам - снощи с мама ги правихме по нощите и миришеха... <3

За следобед: фреш от грейпфруг, лимон и джинджифил

За вечеря: Яйце на око :) с някоя подправка, 2 сърми (ако са хубави :D ), домат и авокадо

1,5-2,0л водица (с лимон, че нещо не ми е вкусна, сладникава е); вит. Ц (2х1000мг) и EVE витаминки

Вече ще си попълвам редовно :)

П.С. Що не работят емотинките? Мрън.

Много съм щастлива и доволна - контактът с хора, които са ми приятни, добронамерени и споделят поне частично вижданията ми, винаги е супер мотивиращ и джиджибиджен :)))))

Банята зове.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.12.14 16:33.

Т. Тодорова

04.12.14
10:16

Добавям си няколко цигари, няк’во червено вино и порцийка тахан с мед, че откачих за сладко.
Сутринта след цигарите - не мога да си поема хубаво въздух и ми се повдига. Гнус.

Т. Тодорова

04.12.14
22:47

Четвъртъче:

- овесени ядки с бадемово мляко, сушени смокини и какаово зЪрно
- фреш от портокал, грейпфрут и лимон
- наденица на тиган, салата от зеле, домат, авокадо и семчоци
- 1 шоколад (каза тя с наведена глава и почти гузен поглед)
- вода - над литър, но под два със сигурност
- 3 цигари, чаша мавруд

Без тренировка, но с повечко нормално движение и носене на гига торби (след тоя шопинг ръцете ми така трепериха, че чак не можех да ги контролирам известно време - странно.)

Прасето изкъртва :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.12.14 22:53.

Т. Тодорова

06.12.14
09:54

Петък:

- кафе със сметана (3бр от 5 сутринта до към 9)
- сандвич с кюфте
- 30гр от маминия щрудел (ох, прави го с ябълки, локум, стафиди, масло... дето вика на К сестра му - ако има, няма как да не ядеш, безсилна си - ако майка ти реши, че ще си 130кг, толкова ще си :D). Ма то много вкусно, мамЪ му :)))
- 2 телешки кюфтета, 2 картофа, кисели краставички
- червено вино с цигари

Тренировка : Много леко, почти преди лягане - 3 кръга по 10 повторения клекове с 5 кила пред гърди, лицеви от колене, една минута преден планк.

Станах в 5, като бях заспала в 12 предната вечер и цял ден обикаляне, цял ден по работа и бях супер изморена.

Т. Тодорова

06.12.14
12:51

Ще замоля някой да ми архивира дневничето... :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1