25.11.14
18:06
Здравейте, някой може ли да даде мнение за качеството на този продукт, който ми бе предложен от консултант на bb-team? Странно е, че никъде не можах да намеря някакви коментари точно за този креатин, а и за самата фирма не намерих много - разбрах само, че продуктите им се продават само в България.
25.11.14
18:08
Добър е креатина.
25.11.14
18:34
Пил съм този креатин два пъти, като в случая вторият път е в момента. Спрямо това, което очаквам от креатина въобще, смятам, че отговаря на представите ми.
За марката - в екипа ползваме доста от продуктите (и това е факт, не маркетинг), затова даваме препоръките си. Не е бранд като Now Foods например, но спрямо нашите впечатления и опит с други клиенти, е окей.
25.11.14
19:32
Лично мен много повече ме впечатли за разлика от други, които съм ползвал, при които ефекта или беше много малък или клонящ към нула. Супер е креатина и си го ползвам вече няколко пъти
25.11.14
22:37
Модерация: не е нужно да пишете само с главни букви.
АЗ ЛИЧНО СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ПРОДУКТА, ЗАДЪРЖАХ МАЛКО ВОДА И ИМАШЕ ИЗВЕСТЕН СПАД СЛЕД КАТО ПРИКЛЮЧИХ КОНСУМАЦИЯТА МУ, НО КАТО ЦЯЛО Е ОК. ПРИНЦИПНО Е ХУБАВО ДА СЕ СЪЧЕТАВА С НЯКОЙ ХУБАВ ПРОТЕИН.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 25.11.14 22:41.
И аз съм използвал креатина им, и съм изключително доволен. Нямах никакви странични ефекти, докато силата ми се увеличи драстично, направих добър обем и всичко беше ток и жица. Препоръчвам ;) !
Креатин монохидрата е евтина суровина и надали ще има брандове, които да се изхитрят и да ти предложат суровина, която не отговаря на етикета. Не виждам смисъл. Факт е ,че би било добре креатина да е добре филтриран, тъй като креатинина и други нежелани примеси ще са в норма, но малко производители посочват това. Пил съм всякакви креатини и досега не съм попадал на нещо, което да не оправдае очакванията ми. Споменавал съм и преди ,че отдавна съм се спрял на креатините на Амикс. Изключително фина и лека микронизирана пудра са и ми вляят добре при прием от 5 грама в дългосрочна ежедневна употреба.
Ако игнорираме изцяло това колко пристрастни сме към даден производител и съвсем по български се усъмним, че ни продават боклук, то съветвам те да си вземеш креатин монохидрата на BulkPowders. Гаранцията , която те дават за креатина си с немско качество са ежепартидните анализи на продуктите им. В случая те твърдят, че техния креатин е с под допустимото 30 ppm (частици на милион, ако не се лъжа е някаква величина, кяото ползват да определят примеси и нечистоти). В БГ е малко надут, но според мен, ако го вземеш в стакче или на промоция си е добра инвестиция дори при умерен прием. Актуален анализ на креатина им може да видиш на сайта им, като цъкнеш на сертификата под изображението в официалния им сайт. Не мога да копна линк тук поради някакви рестрикции.
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 27.11.14 00:42.
Креатин,като креатин ... хареса ми наистина,но зависи какви са ви очакванията от креатин,ако имаш прекалено големи и най-скъпата формула няма да ти ги оправдае.За цената си е перфектен,пил съм много форми на монохидрата (creapure,ultrapure,micronized) и в интерес на истината този не отстъпва по-нищо на най-финните и микронизирани монохидрати на пазара,препоръчвам го :) Разликата е ,че го бях пил в комбинация с бета аланина на пюр (казаха ми,че бил новата формула) и наистиан само с тези два продукта имах страхотни резултати.
02.12.14
18:18
Пробвал съм продукта и работи, вземай смело. Други от които също съм останал доволен са на NOW Foods и на Twinlab. Следващия, който може би ще пробвам е на Beast Nutrition, по чуждестранните сайтове много го хвалят, но цената му е убийствена за креатин.
02.12.14
18:39
Защо ще пробваш ужасно скъп креатин, като си открил работещ такъв?
03.12.14
00:52
Взимай монохидрат на НАУ и не му мисли.
03.12.14
18:06
Продукта е много добър, аз лично си вземам постоянно от него. Въпреки всеобщото твърдение че задържа вода, за мен задръжката идва от неправилната диета....Дори и в периодите когато се чистя, приемам по 5 гр монохидрат след тренировка. Аз съм фен на Pure Nutrition, фирмата изглежда е нова на пазара, но се налага много бързо. Това че се налага, трябва да ви говори нещо? В един такъв момент на икономическа криза, когато хората търсят хем без пари, хем качествено се отсяват силните производители......
03.12.14
19:04
казано от Херцог Трън на 02.12.14, 18:39:
Защо ще пробваш ужасно скъп креатин, като си открил работещ такъв?
Най-вече защото обичам да експериментирам.
07.12.14
13:17
Аз го пия в момента, креатин като креатин. Микронизиран, нямам проблеми с разбиването и резултатите са ОК.
Този на нау фуудс също съм го пил, не ми харесва факта, че не е микронизиран и разбиването му във вода е невъзможно.
11.12.14
01:23
Mundus vult decipi, ergo decipiatur.
04.01.15
21:41
Аз лично бих предпочел матрица, която да включва креатин, аргини и таурин!
10.01.15
23:50
Strelok91, само една забележка. Има един друг вариант - ако някоя фирма се изхитри да сложи вътре забранен препарат, за да му работи продукта. Има вече няколко доказани случая (не за креатин), а за предтренировъчни продукти на фирми, които злоупотребяват по този начин. За себе си дори съм убеден, че Гаспари са го правили в първия си Майофюжън, а имам и подозрения и че го правят и в момента с аминокиселините, понеже била фирмена тайна аминопрофила им...Като цяло в един креатин не знам какво толкова може да сложат, че да не оскъпи много продукцията му и крайната цена, но знаеш ли ги... В тая борба за ефективност вече се натъквам на 3 фирми и то не малки, които са злоупотребявали.