03.12.14
22:56
Здравейте.
Понеже има дни в които няма как да се храня с необходимата храна (в дадени моменти), съм се насочил към алтернативен източник - протеиновите вафли/десерти. Трябват ми колкото да ми заместят едно хранене (около 50 гр. белтък, като въглехидратите не са проблем в този период :) ). Поразгледах в магазините и има сравнително голям избор, но ми се иска да чуя мнения от хора, които са останали доволни. Ако може да ми дадете някакви препоръки/насоки, ще ви бъда благодарен.
Благодаря.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.12.14 22:59.
04.12.14
00:10
Тези барове не са от евтините, но са уникално вкусни и в сравнение с други барове, не ми създават никакъв стомашен казус.
казано от Димитър Михайлов на 04.12.14, 00:10:
Тези барове не са от евтините, но са уникално вкусни и в сравнение с други барове, не ми създават никакъв стомашен казус.
Няма как да е чак толкова вкусна за 7 лева, по-скоро ще ми нагарча. :D Още повече, че съдържа само 30гр. протеин.
04.12.14
09:31
Малко са баровете с повече, в момента не се и сещам за такъв.
Малко са и тез дето тежат около 100гр. Но мисълта ми е насочена към това, какво дава този бар за цената си.
04.12.14
18:52
Мерси за съдействието колеги :) За сега съм се насочил главно към Supreme protein bar и ABB Steel bar. От вторите мога да намеря на добра цена, но не знам дали са читави като марка/състав? Някой ползвал ли ги е? Ако не намеря достатъчно инфо, ще взема от първите.
п.п. имам и една дилема - ако взема от суприим ще трябва да ям само по една което е 30 гр. белтък, а от АББ ще ям по 2 което е 40 гр. и повече се доближава до нуждите ми за едно хранене, но пък суприим ми се виждат по надеждни като марка (може и да греша).
Мнението беше редактирано от -=REFLEX=- на 04.12.14 19:03.
ABB Steel bar-а е добър, имам изядени доста.
Марката също е на топ ниво ;)
Мнението беше редактирано от karlo на 05.12.14 11:34.
21.12.14
12:37
Weider имат протеинови барове с 40гр съдържание на протеин, което мисля, че е предостатъчно за едно качествено зареждане с белтъчини :)
Любимите ми са quest bar,но и тези на weider 40% 100грамовите са много яки <3
03.01.15
15:52
На първо място CRUNCH и 2та вкуса са брутални . На 2ро колегата по горе беше дал 2good 3 вкуса има бисквити и крем,шоколад и фъстъчено всичките са много яки шоколада леко нагарча обаче пак е много хубав .Лично на мен ми се свиждат и никога не съм давал по 6 лв за 1 вафла ..(ял съм какви ли не вафли само тея 2 вида признавам)