01.12.14
22:32
Моят въпрос е дали сте взимали липотропни фетбърнъри и как са ви се отразили и като цяло да споделите вашето мнение за тях. Не е тупнал тъпана да си взимам, по-скоро питам от любопитство и ще ми е интересно да разбера какво мислите вие.(:
Липотропните бърнъри са хубаво нещо на хартия и пълно разочарование на практика. От над десет години търся действащ такъв и все не намирам. Накрая викнах неволята и взех да си смятам калориите. ;)
ех, а се надявах това да е “магията” за свалянето на излишните килца:)) :D
Мнението беше редактирано от Decu на 01.12.14 23:02.
01.12.14
23:52
На този тип продукти основният проблем не е съставът, а посланието в стил “WS Teleshop”. Пиеш и ей сега ставаш трансформър.
Наблюдавали сме няколко случая на дами, които имаха удовлетворителен за тях прогрес, приемайки липотропен бърнър и / или карнитин. До една спортуваха редовно и обръщаха сериозно внимание на храненето си.
Ако гледаш на бърнърите като на скрития пищов в джоба, който ще компенсира и надгради лутанията ти в режима, ще бъде щастлив поне един човек - търговецът. :)
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 01.12.14 23:52.
Продуктите работят,зависи какво очаквате от тях :) Аз съм имал доста задоволителни резултати само с липотропен фет-бърнър,но тайната далеч не е в тях,просто ускоряват процеса,когато сте достатъчни стриктни.Иначе аз съм имал добри резултати със super cuts 3 , lipo trim и herbal burn.Другите липотропни,които съм приемал са имали нулев ефект.
Най-първата версия CUTS на PROLAB беше уникален липотропен бърнер.
Казвам ви го като човек имащ сериозни проблеми с черния дроб, приема на тези таблетки беше като “божествен балсам”, болката в дроба изчезваше, перманентната ми умора и трудна концентрация също, имах настроение и не на последно място приличен фат лос ефект.
За жалост от тогава нищо не може да се доближи до всичко това.
06.12.14
15:39
Замисляла ли си се за термогенните фетбърнъри?