07.07.04
09:29
При НВД може ли да се ядат кренвирши?
Повечето е вода, верно е че има доста мазнини, но най ме притесняват многото трибуквени съставки, стабилизатори, оцветители, овкусители, обезмирисители и т.н.
А съставката “месо от ЕРД” направо ми скри шапката. Трябваха ми няколко минути да загрея какво е.
Ти сам почти си си отговорил на въпроса. Според мен има и друг проблем - не се знае дали съставките, които ги пише на етикета са същите като това, което е вътре, нито пък може да си сигурен в качеството на месото /доколкото има такова/. С две думи - за какво ти е да ядеш кренвирши?
07.07.04
10:51
Да и аз това щях да те питам..за какво са ти тея кренвирши?? Нито има някаква добра хранителна стойност, нито пък ще се наядеш с кренвирши. Най-много да се натровиш нещо :wink:
Прави сте...
Проблемът ми е, че като съм на работа е трудно да избирам много добре какво да ям. Добре, че има една сандвичарница, където правят хубави пилешки флейки, ама вече ми писна от тях...
Май ще трябва да се подготвям вкъщи и да си нося в кутия.
Все пак, кажете, ако имате добри идеи за не-много-вреден фаст-фууд.
Еми какво да ти кажа, и аз ходя на работа, но с малко повече усилия успявам да си следвам хранителния режим. Можеш да си правиш сандвичи с пълнозърнест хляб и пил.месо, кашкавал и т.н., можеш да си носиш ядки, яйца, кисело мляко, плодове и зеленчуци. Щом говориш за кренвирш, значи ти е удобно да влизаш в магазин за хр.стоки, а оттам можеш да си вземеш доста неща-готови пилешки пържоли, консерви риба тон, някакво филе и т.н. Има едни сандвичи на София Бургер-част от тях също горе-долу стават. Аз поне не се сещам за добра фаст-фуд.
Thanks.
Аз изцяло съм отсвирил хляба. Пълнозърнестите и диетичните могат ли да се ползват?
Аз ям единствено пълнозърнест на Бонус и не виждам никакъв проблем, дори смятам че е много подходящ. Е, аз не си броя филиите, защото трупам маса, но ти щом си на НВД, ще трябва да ги броиш :cry: , а ако си на някакъв фанатичен вариант дори да ги спреш.
бе не знам дали се качва от тях ама аз си взимам виенски кремвирши от Метро (само там ги има) и си хапвам доволно от тях пъки нямам оплаквания -)
Важно е да са свястни,шото ако си купиш от тия дето са на бройка ше ти пробутат боклук :idea:
07.07.04
18:09
КреНвирши? Не, мерси. Виж пуешко пушено филе с малко горчица е бомба. Това хапвах преди да спра да ям месо!
07.07.04
20:06
Именно, филето е много по-добре. И ако се замислиш както е най-скъпо ти излиза най-евтино, защото ако тръгнеш да си набавяш протеина от кренвирши не знам колко трябва да изядеш и определно ще излезе по-скъпо. Залагайте на качествена храна!
П.С. Image, правилния правопис и говор си е точно креНвирш :wink:
Като си на НВД заеби хлебищата братле, просто няма смисъл никво НВД няма да правиш, аз като няма кво да ям и креНвирши сам нагъвал вярно, че не знаеш какво има вътре и че е вода и мазно ма... Или отивам на КФЦ яко мазно :) Но гледам максимално рядко да го правя...
Яж си мазничко и си свиркай, само внимавай с въглехидратите.
08.07.04
16:25
Крем....вирши....... Бухахахахахха.
Шо пък да заебава хебищата!?Пълнозърнест хлеб си еж.........моите комплесни въгл. идват само от хляб.
Пък тоз гоча-та не го слушаите за неговото Нвд щото туи не е много използвана диета да си хапваш мноооо мазнини и почти да си изключил въглехидратите.Аз лично си карам със малко здравословни мазнини и въртя въглехидратите и протеина....според мен е доста по ефективно.
А пък ако искаш релеф да правиш то трябва да си броиш всеко грамче иначе нищо не става......и маса може да загубиш(а тея които казват че няма как да не губиш маса при Нвд да им кажа че няма как да не губиш при тяхното НВД,иначе може да не губиш маса при правилно НВД)
08.07.04
17:42
Ако все пак някой е решил да хапва кренвирши мисля да му препоръчам кренвиршите на КЕН.Просто лично предпочитание тия на САЧИ като са сурови се ядат но запечеш ли си ги вкусът им се изменя много(сигурно е от бонусите сложени в съставките :lol: )Тандем пък като са сурови не ми харесват много.Абе като цяло фаворита от тези за мен е КЕН