09.12.14
17:16
Така, каква е историята на темата. Аз съм голямо дърво и се налага пред тренировка да разтегна малко, след тренировка пак. Нямам yoga mat. И в момента се чудя дали да си взема. Другото нещо е, че съм в една дискусия с един симпатяга, който се занимава с фитнес, плуване и гребане. Той ми казва, че би си купил “мъжки тип yoga mat” т.е. да е по-дебел, тъй като за неговите килограму са му тънки стандартните yoga mats.
Искам да питам първо - колко от вас използват yoga mats и не става въпрос само за хора, практикуващи йога.
А колко мъже от вас използват и използвате ли въобще - ако да използвате ли стандартните типове или си намирате някакви подсилени “мъжки” такива.
Аз гледах от еко материал, био, ева-някакви си, ТПЕ материал. Като цяло предпочитам да бъде природо съобразен продукт.
И нека да се придържаме към културна дискусия, а не тип изказвания от предишната тема за храните (която всъщност се оказа една от най-интересните дискусии за мен във форума напослдък, само където я оцапаха пак) :X
Аз ползвам за разтягане и домашни упражнения на пода. Обикновена постелка, не тежка.
Проблема който виждам е, че на дървен под се пързаля доста, но не мисля че по-дебела ще е по стабилна (поне за 100 кила човек)
09.12.14
20:33
казано от jamby77 на 09.12.14, 17:54:
Аз ползвам за разтягане и домашни упражнения на пода. Обикновена постелка, не тежка.
Проблема който виждам е, че на дървен под се пързаля доста, но не мисля че по-дебела ще е по стабилна (поне за 100 кила човек)
Мерси за отговора:)
10.12.14
20:14
Мерси на Вер и Илийката за препоръките.
Ако някой друг има мнение да се включи.