Мнения за "Суперсериите", "Aesthetic" и "Muscle damage"

13.12.14
19:54

Съвсем случайно попаднах на тях видях го в скоро качени клипове какво ми  е мнението за този момък

http://vbox7.com/play:0cbad78df1

13.12.14
22:43

Признавамси , че не изгледах целият клип (не ми се занимаваше).
Напоследък доста подобни влогове се появиха. Имам чувството, че всеки в тази страна стана експерт по фитнес, бодибилдинг, силов трибой, смесени бойни изкуства, да не забравяме и бокс (визирам разбирачите които усърдно коментираха мача Кубрат vs Кличко).
Сега се сетих... и аз имам известен опит в залата, що и аз да не стана онлайн фитнес инструктУр, белким ми се вържи някой.

14.12.14
16:17

казано от avitohol на 13.12.14, 22:43:

...
Сега се сетих... и аз имам известен опит в залата, що и аз да не стана онлайн фитнес инструктУр, белким ми се вържи някой.

Изрязан потник като неговия имаш ли? Трябва да потренираш и малко тона на уморен експерт и си там.

23.12.14
06:00

Здравейте. Ще споделите ли мненията си за тези 3те предавания и ако може да обясните кого и защо подкрепяте. Следя ги тези суперсерии, но напоследък не съм съгласен и аз с много от техните твърдения. Надявам се ще има кой какво да каже ...

23.12.14
11:09

Нека има опити, може и да се получи нещо качествено в бъдещето.

23.12.14
13:46

казано от Newbie на 23.12.14, 06:00:

Здравейте. Ще споделите ли мненията си за тези 3те предавания и ако може да обясните кого и защо подкрепяте. Следя ги тези суперсерии, но напоследък не съм съгласен и аз с много от техните твърдения. Надявам се ще има кой какво да каже ...

Ами в супер сериите са една сбирщина идиоти който канят само хора на стероиди и показват тренировки от там натурално трениращите като започнат да ги спазват се чудят защо нямат резултати и прибягват към стероидите поне други 2 предавания не говорят глупости

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1