Да постигна желаното тяло до лятото!

Темата е заключена.

15.12.14
21:08

Здравейте. Реших да си направя дневник, защото много бързо мога да се откажа от нещо. Имам лек целулит на бедрата и е тръгнал към дупето. Наистина се притеснявам и искам да го премахна преди началото на летния сезон. Ученичка съм и в училище 3х в седмицата играем волейбол. Вкъщи тренирам по поне 20мин на ден. НО!  (защото винаги трябва да има но). както казах, ако спра за няколко дена и мотивацията отишла на вятъра.
Храната:Мога да кажа, че не е проблем да изключа буклуците. На седмица изяждам по няколко вафли или няколко парченца шоколад. По принцип съм привърженик на здравословно хранене. Фаст фууд дори вече не мога да я гледам. Ям кисело и прясно мляко, сирене и кашкавал, ядки, картофи, плодове, зеленчуци, овесени ядки. Но не ям месо и риба, а знам че са важни. Аз не искам да стана някоя 30кг клечка, а да имам здраво, стегнато и красиво тяло. Искам да се разхождам на плажа със самочувствие, а не да се чудя кой ще ме погледне :/
Тренировките:Мога да тренирам всеки ден по 30 мин. А събота и неделя винаги ходя на някъде. Искам да си осигуря максимално движение. Сега тренирам с Румяна Илиева (90 дневното предизвокателство).
Мерки:
Бедро:51
Талия:62
Бицепс:26
Трицепс:36
Ханш:88 :/
Не искам да намалям мерките си, а да си оформя тялото по-добре!
Ще Ви помоля да ми дадете съвети какво да правя. Какво да променя в храненето и в тренировките, как да извлеча максимум полза, колко време ще е нужно за премахването на коварния целулит..... Ще моля за компетентни мнение. Без ‘’ глад му е майката’‘, защото съм виждала такива отговори!
Искам да допълня, че всеки ден ще пиша какво съм яла и тренирала. Лека вечер от мен!

15.12.14
21:20

казано от Ники Николва на 15.12.14, 21:08:

Ще моля за компетентни мнение. Без ‘’ глад му е майката’‘, защото съм виждала такива отговори!

Добре дошла.

Тук силно се съмнявам да получиш подобен отговор ;)

Липсата на месо и риба няма да я квалифицираме като грешка, за да не се влиза в добрия стар спор вегетариансци срещу всеядни, сама можеш да прецениш дали да ги консумираш или не, както и как това ти се отразява. Тук има потребители, които също не консумират тези продукти и въпреки това менюто им е пълноценно и те имат добри спортни резултати. Можеш да разгледаш дамските дневници и да черпиш идеи както за тренировки, така и за хранене.

Щом имаш желание и смяташ, че това ще ти е от полза - вписвай редовно храната и тренировките си, приготви се за критика, както и за това да приемаш и прилагаш съвети. Тук има достатъчно компетентни потребители, чиито мнения ще са ти от полза.

Смятам, че тази тема може да ти е от полза по отношение на хранителните навици, макар за тях да си ни казала доста общо.

Успех!

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.12.14 21:26.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1