Дневникът на Ани - Bulgarian horror story: Murdermeals

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.12.14
16:34

Здравейте на всички :)
Закуска: кафе
Обяд: няма
Следобедно: авокадо, кафе с ч.л. кокосово масло*, мака* и ванилия*, с.л. тахан с орехи и какао*
За вечеря ще си направя едни яйчица с кисели краставички*

Паметен ден, в който не ми се ядеше месо, абе май всъщност нищо не ми се ядеше. Наспах се, домакинстване не пипнах (не е като да няма), само сготвих на мъжа и излязох на пазар за ботуши, че миналогодишните сдадоха багажа.

Пс: харесвам си раменете. Има какво още да се желае, но колкото - толкова. Фръц!
Пс2: едва се ориентирам с новата версия.

03.12.14
18:24

- кафе с кокосово масло* и мака*
- авокадо, тахан с орехи, какао* и ванилия
- 120 гр риба тон
- 300 гр котлет от сьомга, тиквички, чесън

Еххх, свършиха домашните орехи... Ама пъй бяха печени, а не сурови... Но пък бяха много вкусни. Нищо.
И с маката се разбирам добре, все повече ми допада като вкус. Светле, злато си! Мъжа пробва кафето сутринта, каза, че все по-странни работи съм си правела :D
Нещо напоследък много еднообразна храна. Ще се променя!
Разсеяна съм тези дни, сега на прибиране от работа си сбърках автобуса. Май гинко билоба ми трябва :D

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 03.12.14 18:44.

04.12.14
10:26

Ммм... Я да видим дали ще си припомня цялата днешна тренировка :)

- Кафе с кокосово масло* и мака*
Тренировка:
5 кръга:
Придърпване на горен скрипец х5@15,20,25, 30, 35 кг
Вис от лоста за набиране х 30 секунди
Челна стойка х1 мин
Гръбни екстензии х15

Набирания х5

Без почивки:
Box jump x50
Придърпване на горен скрипец х25@35 кг
Box jump x40
Повдигане на диск над глава х20@25 кг
Box jump x10
Придърпване на горен скрипец 5@40 кг

- Протеин, тахан с орехи, какао*, канела и ванилия*
- Пъстърва на скара с лимонов сок
- Авокадо
- Пъстърва на фурна с доматен сос* и чесън

Много съм доволна днес, с момичетата си направихме страхотна тренировка :)
Спах и около 12 часа. Направих си снощи маска на косата, трябваше да стоя с нея час и да я отмия. Да, ама заспах :) Събудих се едва тази сутрин, измих я и отидох да тренирам. Дали защото във вторник свалих доста голям емоционален товар от себе си, дали от леееката промяна в храната, дали от повечкото сън (а може би, и най-вероятно, от всичко заедно), но днес се чувствам направо нов човек. Сега отивам да сготвя манджата :D и да се залавям с домашната работа, че мен чака :)

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 04.12.14 10:30.

05.12.14
10:30

Тренировка:
Синди (20 мин, AMRAP 5 набирания, 10 лицеви, 15 клека)

- Протеин
- Омлет от 4 яйца с лук
- Тахан, какао*, орехи, канела, ванилия*
- Същия омлет, краставици, авокадо
(шоколадов бонбон, печени бадеми и фъстъци - колежка има рд)

Умишлено не пиша бройката на кръговете - след 3-тия спрях да ги броя, просто се молех да приключа жива. Ето затова не обичам да тренирам 2 поредни дни, втория се чувствам като кашкавалче. Ама тоя месец ще е така, не знам как ще си нагласям тренировките, ама ще трябва да се мисли начин. Ще ходя когато мога, ще гледам да си тренирам по 3 дни в седмицата, просто дните ще дойдат различни, явно. Ако и това да значи, че ще тренирам поредни дни. Миналата година декември направо го пропуснах откъм тренировки, а в такива ситуации съм спец по загуба на активно тегло. Тази година не искам да се случва.

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 05.12.14 12:18.

06.12.14
21:06

Честито на всички празнуващи днес!

- Тахан с орехи и какао*
- Бъркани яйца с чушка
- 1/2 сьомгова пъстърва на фурна (към 4-500 гр, голяма риба, ей) и 1/2 кг ряпа

Започват се коледните лудници на работа. Вчера бях полудяла, с нова колежка съм, та почти цялата работа си я върших сама. Лошото беше, че даже като я молех поне да подреди, след като в един момент сдуха и отказа да обслужва клиенти, пак - замете 1-2 неща и до тук. Прибирах се с такси, че едвам гледах. Иначе, докато работехме, ме пита “Ама ти какво тренираш, гимнастика ли?”. Това, докато си ядох тахана и дъвчех фъстъците и бадемите от колежката. Имаше и чипсове и крекери, които не пипнах и по това си направила извода, вика “Вие трениращите по-гледате какво си слагате в чиниите”.
Как да е, свърши. Трябва да започна да си нося шейкове и повечко ядки на работа, че съвсем скоро крак няма да подвия там, а почивката за храна ще е мираж. Засега удържам фронта.

07.12.14
12:54

- 1 сьомгова пъстърва, 3 червени репички, 2 големи краставици, за десерт - с.л. тахан, ч.л. мед*, какао*, мака*, орехи
#DaTiStaneTejkoOtZelenqk
- 1/2 сьомгова пъстърва, 1/2 кг ряпа (това ще ми е вечерята)

Май 5-ти ден само на риба и яйца. А да видим докога.

08.12.14
13:02

Тренировка:
5 мин кростренажор
6 кръга
Тяга х7@50 кг, суинг х12@16 кг
3 кръга @30 кг
Преден клек х5, тяга х10, гребане х15
5 лицеви, 10 хоризонтални набирания, 15 коремни
3 кръга @20 кг
Преден клек х5, тяга х10, гребане х15
5 лицеви, 10 хоризонтални набирания, 15 коремни

След тренировката: ч.л. мед*, протеин
Сьомгова пъстърва с краставица и репички (последната)
Кафе с кокосово масло* и мака*, тахан с какао*, канела*, орехи и ванилия*
Омлет от 4 яйца и гъби
Може и едни фъстъчки да вкарам, ако още има на работното място.
Мъжо вика, че хитрувам, сменяйки пържолите с риба. Не бих казала, че е кой знае какво хитруване, така или иначе не го правя от морални подбуди. Не е и от здравословни. Всъщност, все още се опитвам да разбера и аз самата защо го правя.

08.12.14
14:27

Аз: Оф, боли ме гърба!
Треньора: Бе да, гъза те боли
Аз: Бе и той ме боли да ти кажа...

Пс: мисля, че най-добрата ми приятелка се опитва да ми намекне нещо с подранилия подарък за имения ден... :D

09.12.14
10:13

- Кафе с черен чай* (милото е експериментатор :D), мака* и кокосово масло*
Тренировка:
10 мин вело
Придърпване на горен скрипец до 1@50 кг
Бърпи + набиране 10х1
1, 2, 3, 4, 5, 6
Клек@20 кг + step up върху кутия

- Тиквени палачинки* с мед* и какао*

И понеже днес съм именничка, ви черпя здравословно :D Останалата храна - по-късно

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 09.12.14 10:13.

09.12.14
10:51

Честит имен ден!
Да си много здрава (във всички значения на думата), усмихната, обичана и щастлива :)

Мнението беше редактирано от Светлето на 09.12.14 10:52.

09.12.14
13:51

Честит :) Здраве, щастие и бебче някой ден :)

Мнението беше редактирано от ddd на 09.12.14 13:51.

09.12.14
21:39

Благодаря ви :)
Останалата храна:
- Протеин
- Тилапия на скара, домат, 1/2 краставица, към 70-80 гр грах
- Протеинов бар, 1 бонбон с натурален шоколад
- Тилапия на скара, краставица

На стажа се почерпих и аз с бонбонче, пък! (sun) А протеиновия бар си беше чиста глезотия, вместо да се почерпя с тортичка. И все пак да избутам, че от едната тилапия до другата, имам към 10 часа разлика. Леко ми е съмнителен, ама тия дни и FitSpo ще наместя.
Ама забелязвам, че колкото повече ми се покачват работните тежести на скрипеца, толкова по-лесно ми е набирането (уаууу, колко странно :D)

10.12.14
18:13

За днес:
- Кафе със с.л. (да, няма грешка) кокосово масло* и мака*
- тахан
- 100 гр бадеми
- Печено пилешко филе с кожа, салата от краставица, чери доматки и репички

Повече няма да ям повече от 20-30 гр бадеми в рамките на 1 ден. Стана ми супер тежко. Наясно съм, че са мазнина ядките, на много хора така им действат, но с орехите и фъстъците нямам такива драми.
Нещо много заспала бях сутринта, и вдигнах кафетата на 3. Сега отново ми се спи, а е едва 6 часа...
Изтръпнах на работа, идва колежката, предаваме си касата - някакъв нереален брой клиенти и оборот ми отчита, дето не са възможни. Оказа се, че снощи не си е приключила касата, ама ми докара мини инфаркт.

11.12.14
19:51

- Кафе със с.л. кокосово масло* и мака*
- С.л. тахан, какао*, ванилия*, 50-60 гр орехи
- Омлет от 4 яйца с гъби, салата лоло росо, лоло верде, рукола, яб. оцет, хим. сол и зехтин
- 80 гр шоколад със стевия, 30-40 гр бразилски орех
- 2 варени яйца, краставица

Днес майка ми има рожден ден, пожелавам й да ме слуша МНОГО :D

Иначе, да ви кажа, с мацката от магазина, от който си купувам ядки, си говорим, и тя ми разправя какво знаела от бившия си шеф, който много тренирал и много разбирал - яйцата, когато се пържат, са протеин и мазнина, а когато се варят, се превръщат във въглехидрат. Жесток пропуск в моите знания, отивам да се срамувам в ъгъла!

12.12.14
10:40

- Кафе със с.л. кокосово масло* и мака*
Тренировка:
10 мин кростренажор
10 пъти опити за стойка на ръце + пуш преса @20 кг
За 1 мин: 10 бърпита, макс суингове @16 кг
За 3 мин: 20 бърпита, 20 суинга, макс v- туист @5 кг
За 5 мин: 30 бърпита, 30 суинга, 30 v-преси, макс сумо тяга + хай пул

- Протеин
- 4 варени яйца, малко хумус*, 1/2 краставица

И за работа си взимам орехи, бразилски орех и може и шоколад със стевия, ще видим.

Тоя хумус от вчера го мисля - пазарувах и едно момиче на касата си беше взела, като ми се приядееее... Ама си казах: “Анелио, стой! Направи си домашен, мани го това подобие”
А тия стойки на ръце... Правя ги директно от ръцете, в смисъл не подпирам първо от главата. Само не мога да разбера, как може хем да искам да се науча да правя нещо, хем да ме е страх. Физически усещам, че го мога, а умът ми саботира тялото. Тръгвам да го правя и веднага ме хваща шубето, че ще се утрепя.

13.12.14
13:43

- Тахан с бразилски орех, наш си орех, мака* какао*
- Пилешко филе, краставица, домати, много зехтин и много хим. сол
- Бразилски орех, протеинов бар
- Пилешко филе, краставица

За да не спамя на Нати дневника, си вкарвам тук малко разсъждения. Ограничавам кафето на 1 на ден. Ааайде, макс 2. Пак се отпуснах и пия по 4-5. Вкарвам и пак чая от лавандула преди сън. И най-вече, лягам си в по-човешко време, а не както сега - по 4-5 часа и после 1 ден по 11-12. С фастовете окончателно се разделям - ще си ям когато ми се яде, колкото ми се яде, затова и няма да пиша количества едно известно време. Напоследък съм се затворила в себе си, никъде не излизам, та и от асоциализацията ще трябва да се измъкна. Кортизола ми е ежедневно в небесата, така нито МЦ ще ме посети, ни нищо. Засега, отправните точки са:
- Минимум кофеин
- Без фастове
- Достатъчно сън
По-нататък ще обмисля и другото.

14.12.14
13:25

- Тиквена палачинка*, намазана със смес от тахан и какао*
- Супа (кокошка*, морков, доматен сос*, чушка, магданоз) и туршия*
- (на работа) протеин с мака* и какао*, орехи, бразилски орехи
- Супа*

За вчера: 1 кафе, 8 и 1/2 часа сън

Мале... Да се изкъпе човек, да се набумти с домашна супичка и да си легне в леглото. Кеф пълен, само дето се разложих, доспа ми се, ама йок - трябваше да стана за работа. А там ни чака една голяма поръчка, материалите за изпълнението бяха донесени СНОЩИ и трябва да стане ДО УТРЕ! Което не го виждам как ще стане, честно! Казвам, че надали ще смогнем, получавам отговор “Е, не знам”. С колежката решихме, че утре, като питат “момичета, готови ли сте?”, ние ще кажем “Е, не знаем”.

15.12.14
11:19

За вчера: 2 кафета, 7 и 1/2 часа сън

Днес:
- 2 кафета преди тренировка
Тренировка:
Лежанка - 10@20 кг, 6@30 кг, 6@35 кг, 2@40 кг
Box jump (10, 8, 6, 4, 2) + коремни (отказ)
И мислех да е това, но ме засърбяха ръчичките, та...
Набиране - 3х3

- Краставица, пъстърва, задушени сладки картофки с кокосово масло* и копър (h)
- Тахан с какао*, мака* и орехи
- Варени яйца, краставици, магданоз

Днес без туршия и кисели краставички, чеее... От тая сол в тях, макар да са домашни, станах като балон, пълен с вода.
Вчера изпълнихме поръчката... Почти. Другата част от материалите ОТНОВО бяха донесени ПОЛОВИН ЧАС преди да си тръгна! И колежките трябва да са готови до обяд. Аз днес ще лежа и ще си почивам, та ако ще тавана да ми падне на главата.

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 15.12.14 11:28.

16.12.14
18:29

За вчера: сън... 9-10 часа някъде, кафетата си останаха 2.

- Тахан с какао*, орехи, мака*, ванилия*
- Сьомга със сос от броколи
- Бразилски орехи

Да си отбележа - тръгнах си от работа навреме. Anka iZ happyyy! Сега вечеря със златото, душче и се тропвам да гледам филмчета (h)

17.12.14
20:03

Вчера: 9 и 1/2 часа сън, 2 кафета

Тренировка (във файла)
- Протеин
- Тахан с орехи и какао*
- Ядки микс (орех, браз. орех, бадем, белен бадем, кашу)
- Бъркани яйца с праз

Закусвах 3 пъти! 3 хранения ми бяха до 10 часа, И ДОБРЕ ЧЕ, от работа излязох да ям чак в 4 и то за бързичко (да живеят ядките).
И съм зле. Официално. Излизам почивка. Купувам си ядки. Дъвчейки ги, отивам за цигари. Купувам и цигари. Плащам, излизам, усещам се, че сутринта, преди работа, вече съм си купила. Чакат ме долу, на работното място. Язък, няма да слизам. Ще имам за по-дълго.

18.12.14
21:47

Вчера: около 7 часа сън, събудих се от самосебе си в 5:30. 2 кафета.

- Тахан с орехи и какао*
- Макадамия, FitSpo - slim
- Яйца на очи с праз
- Пилешко, броколи, лук

Ядосаха ме от работата и в почивния ден. Ще си имам разговори с шефката, та ще я видим тая работа.
Но пък златото ме изненада с вечеря (inlove)

19.12.14
09:26

Тренировка:
5 мин пътека
2 кръга - 30 коремни, 30 катерачи, 10 бърпита
21-15-9
Тръстери@17 кг, набиране

След тренировка: FitSpo Slim + протеин

Отивам на работа, та ще дописвам останалата храна.

19.12.14
20:38

Сурови ядки микс (със стафиди), печени фъстъци с морска сол, още една доза протеин. 2 кафета на работа. Веднъж да се прибера, директно в леглото.

20.12.14
21:48

- Яйца на очи с лук, печени чушки* и пилешко филе (закуска за шампиони хаха)
- На работа: ядки (лешници, печени и сурови орехи, печени кашута някакви, бадеми), доза протеин с мака*
- Пилешко с доматен сос*, краставица, зехтин

2 кафета

11 часа стоене на крак, обикаляне и разнасяне на кутии и поне 20 кг целофан, разправяне с изключително интелигентни хора, които бяха ориентирани да се обадят в офиса в работно време и да се оплачат, че изпълнявам това, което е фирмена политика :D
Изпратиха ни и колежка от The Mall, имали бомба, хубаво, че не бяхме 2, че щеше да е весело, та поне успяхме да вържем (за целия ден) едни 20-30 мин почивка.

21.12.14
12:53

- Шейк от какао*, кокосово масло* и мака
Тренировка:
1-10, 2-8, 4-6, 6-4, 8-2, 10-1
30 кг, клек и тяга

21-15-9
Box jump + суинг (не гледах кг)

50-40-30-20-10
Въже + коремна преса

- 2 дивечови наденички, печени чушки*, краставица

На работа: пак ядки, каквито паднат

Ей, тия 30 кила на тягата ми тежаха все едно бяха едни 60 поне. Повиках на тренер малко, да ме пази на скапания клек, той вика, тия 30 са ти леки. Бе попринцип може да са ми леки, НО ДНЕС не бяха. Повикахме си и се разбрахме, даже ме бута на коремните, че и там зор видях :D
Довечера - на РД, та и там не се знае какво и що...
Ииии... Се чудя, за Коледа, пудовка ли, сешоар ли... А няма много време :D

22.12.14
10:45

Снощи: 1/2 л фреш грейпфрут, ...1/2 л водка (blush)
Храна до сега: прот. бар, фреш целина и магданоз, 2 кафета.

Сетих се, че личната карта ми е готова, та съм спала 3-4 часа. Цяла нощ кючеци, крака и задник НЯМАМ. После - работно. Ама бившия ми треньор има РД днес, та след 12 за него съм пила хаха :D Сериозно, нямам мярка като седна да пия, изпивам колосални количества  дори за голям мъж, еле за моите кинта и двайсе и 40 кг с напикани гащи. Не ми става зле, аз и на сепарето не сядам, което сигурно оказва влияние, ама не бива така... Ако не ме познава човек, ще си каже, че за да държа толкова, си пия с кафето...
А, важно: след 3-тата водка реших - пудовка за Коледа!

22.12.14
13:40

казано от Дона Флор на 22.12.14, 10:45:

Не ми става зле, аз и на сепарето не сядам, което сигурно оказва влияние, ама не бива така...

Оказва голямо влияние, но пак си е доста стабилно :Д

22.12.14
15:02

казано от Дона Флор на 21.12.14, 12:53:

Ииии... Се чудя, за Коледа, пудовка ли, сешоар ли... А няма много време :D

казано от Дона Флор на 22.12.14, 10:45:

А, важно: след 3-тата водка реших - пудовка за Коледа!

И добре си го решила, само ще си гориш косата с тоя сешоар ;)

22.12.14
23:35

Дам, аз реших, че след като на омотана глава съм го решила - значи това е истинското ми желание. Само дето косата ми търпи всеки ден пяна, преса или ластици. Добре, че е тривитаминола, та малко от малко да не е така трагично положението, тормозя я стабилно.

Храна:
Печени фъстъци, печено кашу, печени орехи. Кафета имаше... Май 4 за деня станаха.

След протеиновия бар огладнях чак към 4-5.  Имах необичайно много енергия и никакъв апетит.
И отивам да си взема личната карта и се води следния разговор между мен и служителката
С: Дайте си старата лична карта
Аз: Беше открадната
С: Ами дайте документ за самоличност
Аз: ?!?!?! Идвам точно това ДА ВЗЕМА
С: Ама на колко сте години, 18 имате ли?
Аз: Ами вижте на ЛК, че съм на 23…

Ама благодаря, все пак :D

24.12.14
00:15

И както го написах, така и отидох да ям варени яйца снощи :D

Днес: печени фъстъци (белени, никога повече!), сурови орехи, печено кашу, натурален шоколад, протеинов бар

Ще взема утре да фастна, че да имам аванс за Бъдни вечер, а и да имам място за свястна храна. Нещо взе да ми писва все на крак и все сухоежбини.

Не съм тренирала днес. Мислех, но реших единия час, който ще прекарам в залата, да го споделя с половинката. Пък и с тези смени, не съм в състояние...

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 24.12.14 00:18.

25.12.14
05:47

Ехоо, весела Коледа :)
Така, вчера не ми се получи съвсем фаста - хапнах малко ядки и ред шоколад от този на снимката (h)
Иначе на масата: чиния боб, питка, сърмичка, пълнена чушка, 2 мандарини, 2 сушени сини сливи (не ми харесаха), още 1/2 шепа ядки микс, доста от бабиния тиквеник, натурален сок, кока-кола
Легнах си като бременен кит. Сега се будя и... Нито следа, че съм и гладна. Без коментар.

Иии... Красавицата ми! Че си я и гушнах хехе.

25.12.14
23:17

В 5:30 - шоколад (вчерашния), ядки микс

Тренировка:
5 кръга:
10 суинга, 10 бърпита

20 тяги, 10 клека

Толкова, нямах заряд за повече. Явно последната седмица много ме е скапала.

Храна: 3 гостита - руски салати, меса,питка,  баници, водки и фрешове. Толкова. Звучи малко, ама беше страховито. Калории не искам да ги знам и приблизително, че и Кай Грийн би се изчервил. И уиски имаше. И 3 поста по-нагоре казах, че намалям пиенето, май.
Но ни се падна бебенце (sun) И парата изтеглих от първата питка.

Пс: а, да - сирена някакви, мезета, бонбони...

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 25.12.14 23:23.

Магдалена Батинкова

26.12.14
09:11

Здравейте и Честита Коледа.
Исках само да ви поздравя за страхотния дневник.

26.12.14
11:45

Благодаря :)

Днес пак раздвижих лекичко с г-ца Нейно величество Пудовка:
21-16-9
Тяга, клек, суинг
Малко коремни, малко руски туист с пудовката (леле, товари яко), малко ножици, крънчове.

До края на месеца ще си тренирам с нея, от януари пак на зала + вкъщи :)

Днес смятам да изкарам на фрешчета и малко ядки си взех, за зор заман, имам нужда от прочистване след последните 2 дни. Водна и тежка се чувствам. Май и довечера ще се излиза, мъжо и братовчед му планове за дискотеки правят пак, абе тия крака, милите, никой за нищо ги няма :D Имам мускулна треска на дупето.
Хайде сега отивам да се трудя, като се надявам, лудницата да не е каквато беше... :D

27.12.14
18:13

- Тахан със сурови ядки микс
- Малко руска салата*, туршия*
- На работа: печено кашу, печени фъстъци, доза протеин
- Котлет от сьомга на скара

Днес ме засърбяха ръцете пак да хвана пудовката, но реших, че по-добре да взема да си почина един ден :) Утре пак, но за сметка на това днес мъжа се добра до нея, така че не е оставена да си почива :D
А на работа сериозно взе да ми кипва от някои изцепки и след НГ определено ще има промени... :@

28.12.14
17:20

- Кафе с мака*
Тренировка:
3 кръга, 12 кг
15 суинга
15 (на ръка) clean & jerk
15 гоблет клек
15 суинга
15 лицеви опори

- Яйца* на очи, краставица, руска салата*
- Сурови ядки, стафиди, тахан
- Ябълка
- Протеин

Реших, че е крайно време отново да въведа маката в менюто си.
Днес ми се спи невероятно много, уж спах 8 часа и пак имам чувството, че аха-аха и ще си заспя на работното място. Потренирах в съседната стая, после душ и се паркирах в леглото, гушнахме се с мъжа и гледахме “Деца шпиони”. Направо в тоя студ не ми се мърдаше, по спирките се наливах с чайчета, че краката ми, въпреки дебелите подметки, подплатата на ботушите и дебелите чорапи, ми бяха така измръзнали, че чак ме боляха.

29.12.14
14:28

Е, вчера в един момент така отпаднах, че пих  2х500 мг ампули вит. Ц, час по-късно едно кафе и успях да си изкарам смяната.

- Пил. филе, зеленчуци на скара, малко орехи
- Тахан с орехи, коноп* и какао*, 2 жълтъка*
- Топло какао* и мака*
- Свинско контрафиле, салата от китайско зеле, лук и краставица

Прекосяване от Карфур до вкъщи с над 5 кг торба и преспи се оказа живо приключение. Смятах да тренирам днес, ноооо май ще е почивен :) Купих си рокля и обици за нова година, подадох документи в една фирма, ще подам сега в още няколко и да видим какво ще излезе. Криво ми е, ама... Това е положението.

30.12.14
09:43

Тренировка (на гладно):
22-15-10; 12 кг
Клек
Гребане
Лицеви опори

- Кафе, протеин с мака*

Смятах още един комплекс да завъртя, но се бях успала и имах точно час да тренирам, да взема душ, да се приведа във вид на човек и да отида на работа. Ще го направя довечера, като се прибера вкъщи, тъкмо и храната ще опиша, че не е известна :) Да си отчета, че повече никога, ама никога няма да тренирам, без да загрея. От зор, като видях колко е часа, се метнах върху пудовката, голяяяма грешка.

30.12.14
20:30

- Салата краставици, печени чушки* и авокадо, бъркани яйца* с праз, тахан с какао*, коноп* и орехи

Еми... Домързя ме за втори комплекс. Утре.

31.12.14
08:15

Тренировка (на гладно):
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Бърпи + коремна преса

- Протеинов шейк + мака* + коноп*

Събудих се в 5:50! Въртях се, въртях се... Не заспах отново и станах да правя кафе. Пия си кафето, гладна на куче (да не кажа друга дума, пак с к), размишлявайки си тренира ли ми се, яде ли ми се, какво ми се прави. Е, реших - ще тренирам. Мислех да скатая от комплекса, да не са бърпита, а лицеви. Бях примерна, не скатах, направих си го по план. Днес, ако ям през деня, ще е макс някакво бяло пилешко или риба. Аванс да има за довечера, че има домашна баница, домашна пуйка и какво ли не. Е, не смятам като тази/миналата година на 01.01 да изям половин тава баклава и да топя хляб в сиропа, де :D Но пак...

Малко равносметка:
Целта здраве: с булимията сега поддържаме хладно-дипломатични отношения. Знаем една за друга, но не сядаме на една маса. От МЦ, обаче - следа няма. Та отчасти постигнато, но има върху какво още да работя.
Целта покачване на работните тежести: тук прогресът ми е смешен. Има-няма 20 кг. За сметка на това се научих да се набирам.
Цел визия: става.
Ще добавям в следващия пост, т.е. утре, какви ще са за тази година.

Нещо обмислям от утре нов дневник да започна. Новогодишно, на чисто.

Пожелавам ви приятно посрещане на Новата година!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1