Orthomol sport suplements !

PR

11.04.06
20:46

Здравеите на всички. Попаднах на един немски уебсаит има и версия на английски. Страшно много искам да си купя един от техните продукти но идея си нямам колко струва и как мога да си го поръчам. Знам че във форума има хора които си пазаруват по интернет моля всички които могат да помогнат. Това което ме интересува е колко струва продукта и как да си го пръчам и също така дали го има в България и каде. Много ще съм благодарен. А ето и продукта - http://www.orthomol.com/Products/Sport/#top

11.04.06
22:46

Това което търсиш има алтернативи,които се предлагат в бг.Нека някой което е ползвал подобно нещо да даде мнение.Аз не съм и не искам да се правя на всезнайко,защото много хора пишат само за да отчетат учатие,а не ги интересува дали това не е споменато в темата или ще му е от помощ на човека.Всеки редовен във форума знае за кои става дума как за месец и нещо се правят близо 300мнения по 17-18 на ден.А почти всички теми се повтарят и няма смисал да пишеш едно и също(примери теми за P&B и тн)

Извинявам се,че малко се увлякох,но трябваше да го кажа все някога,че ми писна от такива хора,които пишат само глупости и се правят на компетентнил. :evil:

PR

12.04.06
22:17

Никои ли неможе да ми помогне?! Не искам много само да ми кажете как става поръчването понеже незнам...

19.12.14
16:23

Orthomol Sport e спортна хранителна добавка от най-високо качество.Не случайно се използва от огромна част от световния спортен елит.

Мнението беше редактирано от Nikola Petrov на 19.12.14 16:24.

Кой елит? :D Дай пример, че ми е смешно така изказвания на “гол тумбак” :D

19.12.14
16:38

Е как кой бе Тръне, ето :

казано от Nikolay Petkov на 19.12.14, 16:23:

огромна част от световния спортен елит.

Органон ряпа да ядат :D

19.12.14
20:03

Искаш да кажеш, че ти си човека който им чисти кошчетата???

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.12.14 14:50.

20.12.14
13:47

Тука май някой се смее на голия си тумбак,друг и ряпа му се хапва ,а трети гордо не си чисти коша за боклук.
А огромна част от световния спортен елит пие Orthomol Sport !!!
И това го знае всеки стъпвал в олимпийско село последните 15-тина години.Както го знаят и българските спортни лекари на големите клубове и на националнте отбори по различни видове спорт и самите състезатели разбира се.

Мнението беше редактирано от Nikola Petrov на 20.12.14 21:29.

Nikola Petrov, цялата драма идва от аргументацията ти.
Изказване от типа: “Всички готини пичове пият Orthomol!” е “леко” увиснало във въздуха, тъй като няма съдържание (съответно - тежест). С особена сила това важи в общество, където се мяркат и хора, запознати с това или онова. В този смисъл ще е по-полезно и приятно, ако си по-конкретен в мнението си за тази марка. Тогава няма да се налага да има размяна на тънки остри думички и можем да си бъдем полезни. Ако желаеш, разбира се... ;)

01.05.15
11:18

Херцог Трън,за пример мога да ти дам ВСИЧКИ национални отбори по олимпийски спортове, като почнеш от гимнастика,през футбол и волейбол,та до бокс ,борба и вдигане на тежести.
James Hinks, да яде кой каквото иска!
Valdis, каквото искам да кажа го казвам!И сега искам да ти кажа,че е много по-достойно да чистиш кошчета,отколкото тъпо да се заяждаш и да се излагаш!
Кольо Пияндето,драма няма!Това което съм написал е точно така!Извинявай ,но няма как да ти събера докторите на различните национални отбори ,за да ти се отчитат какво дават на състезателите си!Аз съм кинезитерапевт и от работата си с тях го знам това нещо!
Oртомол-а е направен на принципите на ортомолекулярната медицина .

Честит Първи Май!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.05.15 20:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1