08.12.14
22:13
Здравейте. Насочил съм се към Карате-то като боен стил който искам да тренирам в комбинация с айкидо. Започнах да проучвам за добър карате клуб , но вече започнах да се обърквам. По принцип клоня към Киокушина , и както можете да се досетите тук ми изскочи името на Емил Костов , но и също така чух че е много арогантен и не преподавал нещата както трябва. След това това открих клуба който тренира в Двореца на Културата и спорта , но за него все още нищо не съм чувал. Та въпроса ми е - Кой клуб бихте ми препоръчали (карате клуб), къде се намира и някакви подробности за него (ако знаете де).
Мерси предварително
П.С. Забравих да добавя че имам доста годинки опит в кудото , така че няма всичко да е ново за мен.
Доколкото чувам на Емо Костов добре се справят хората по състезания, а клуба в спортна зала е един от най-старите в България, като за начало си мисля че и двата ще ти свършат работа.
21.12.14
00:14
Спортен клуб ТИМ е твоето място. Това е линкът към страницата им във фейсбук, може да се обадиш и да питаш как стоят нещата и къде тренират, защото не съм от Варна и нямам идея. Месечни такси няма.
Мнението беше редактирано от Севастократор Стрез на 21.12.14 00:14.
24.12.14
21:14
Спортен клуб ТИМ е твоето място. Това е линкът към страницата им във фейсбук, може да се обадиш и да питаш как стоят нещата и къде тренират, защото не съм от Варна и нямам идея. Месечни такси няма.
Погледнах обстойно страничката и видях, че новата им зала ми е много близо - така че след сесията несъмнено ще ги посетя - Благодаря ти :)
А да попитам - знаеш ли името на Сенсей-ят (треньорът) им?
26.12.14
12:02
Нямам идея кой води тренировките в момента, обади се на телефоните и питай най-добре. :)