Женска диета

21.12.14
19:14

Искам да ми споделите мнението за следната диета, става ли за чистене за жени.
И ако, не на какво трябва да се наблегне.

Темата беше редактирана от Пенчо Христов на 21.12.14 20:06.

21.12.14
19:20

Няма женски и мъжки диети. За чистене се набляга на калориен дефицит, погледни равно-балансирана диета.

А какво мислиш за тази диета?

21.12.14
19:24

Чакай малко, че сега видях за килограмите. 45кг и чистене ?

искаме да сме 42кг

21.12.14
19:27

Дай някаква снимка, че ще ми е съвестно да предлагам съвети за отслабване на такива килограми :D

ами няма излишно, перфектно но просто иска да смъкне 3кг

Като няма за чистене, за чий диета? Или ВИЕ не може да налееш акъл на някой тръгнал да си прецаква здравето?

45кг на 1,60м звучи почти като ходещ скелет....митичните 2-3кг на всяка жена явно имаме пак тук.

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 21.12.14 19:32.

21.12.14
19:32

Храните, които сте избрали, мисля че са ок. Няма голямо значение кога си яде мазнините и белтъчините, то и с въглехидратите доколкото чувам напоследък е така, но според мен , най-подходящото време е след тренировка. Мазнините, мисля че са малко. Може да ги увеличи за сметка на въглехидратите. От мазнини не се омазнява.

благодаря Newbie, а ако добави и фатбърнър за по-бърз ефект, ето този SYNTRAX Fyre /Original/, според мен няма да се бърка

А, и 7те хранения на ден са поредната тъпота.....

Оле, и бърнър...

Направо убий момичето да не се мъчи...........

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 21.12.14 19:35.

21.12.14
19:35

Не е добре работата. Наистина. Не е нормално да смъкваш на такива килограми. Според мен проблема е липса на мускулна маса. Друг е въпроса, че тези 3 килограма се смъкват много бързо, ако до преди това не е спазвала режими.

Мнението беше редактирано от Дuд0 на 21.12.14 19:37.

ok

Мнението беше редактирано от Пенчо Христов на 21.12.14 20:05.

Режими не е спазвала. По скоро се държала гладна. Кажете ако кара само на тази диета и ходи на фитнес,  ще има ли ефект. Според мен, да.

21.12.14
19:41

Той има предвид, че храненията може да си ги направиш 3, но да приемаш същото количество храна. Да не тръгнеш сега и храната да махаш. Няма нито нужда от суроватка, защото може да си набавя протеина от яйца,млечни продукти, меса, особено това количество, нито от бърнъри, защото ... няма да казвам защо ...

Ами добре, а каво мислиш. За колко горе долу ще може да ги свали тези 3кг :D

21.12.14
19:44

2 седмици, може би 3, не знам. Моля ти се не ги сваляй, и ако решиш все пак качи снимка преди това. Отделно килограмите са супер тъпо нещо и варират постоянно. Важното е в огледалото да си ок и да се харесваш, пък ако ще и да не си.

Мнението беше редактирано от Дuд0 на 21.12.14 19:47.

Благодаря за отделеното време.

21.12.14
20:24

И да ги свали тия 3 кг дали ще се хареса ? а и кво ще сваля на тези кг?по-точно трябва да качи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1