Спрях с фитнеса - обиколките се смаляват - килограмите са ми същите

Вече от 1 месец не ходя на фитнес и колкото кг си бях тогава ( в порядъка на 61-62 кг ) сега пак съм си толкова, обаче ми е интересно на какво се дължи това спадане на обиколките .. като ходих а фитнес обиколките ми бяха 99-69-99 /съотв. гъди-талия-ханш/ а сега са ми 96-67-96 .. мулкулите въобще не са ми спаднали...

21.12.14
14:42

Обиколките зависят преди всичко от диетата, не толкова от фитнеса. Също така за месец няма да се забележат драстични изменения в никоя посока, нито много нови мускули ще се “образуват” ако тренираш, нито ще се “стопят” ако спреш.

казано от jamby77 на 21.12.14, 14:42:

Обиколките зависят преди всичко от диетата, не толкова от фитнеса. Също така за месец няма да се забележат драстични изменения в никоя посока, нито много нови мускули ще се “образуват” ако тренираш, нито ще се “стопят” ако спреш.

не спазвам диета, ям като прасе даже, защото съм останала с навика да ям много, понеже като тренирах и още повече ми се отвори апетита .. плаша се защото доста драстично спаднаха .. трябва ли да правя нещо ако продължат да спадат (между другот оизмерих се пак вече съм 95-65-95 ....)

казано от Александрина Атанасова на 21.12.14, 17:24:

не спазвам диета, ям като прасе даже, защото съм останала с навика да ям много, понеже като тренирах и още повече ми се отвори апетита .. плаша се защото доста драстично спаднаха .. трябва ли да правя нещо ако продължат да спадат (между другот оизмерих се пак вече съм 95-65-95 ....)

Какво се оплакваш? Ти без усилия си се запътила към идеалните 90-60-90.. :D

казано от викат ми Маймуна на 21.12.14, 21:00:

казано от Александрина Атанасова на 21.12.14, 17:24:

Какво се оплакваш? Ти без усилия си се запътила към идеалните 90-60-90.. :D

хахахахаха да бе и аз тва между другото си мислих .. аз толкова се мъча да ги достигна тия размери и изведнъж като спрях с фитнеса ей така още повече се приближавам :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Carbohydrate

22.12.14
08:25

казано от Александрина Атанасова на 21.12.14, 08:24:

Вече от 1 месец не ходя на фитнес и колкото кг си бях тогава ( в порядъка на 61-62 кг ) сега пак съм си толкова, обаче ми е интересно на какво се дължи това спадане на обиколките .. като ходих а фитнес обиколките ми бяха 99-69-99 /съотв. гъди-талия-ханш/ а сега са ми 96-67-96 .. мулкулите въобще не са ми спаднали...

Здравей! Мускулите растат 28 дена след тренировката ;), така, че е нормално. Ако механизма на обмяната на веществата ти работи добре, то няма проблем за твоето състояние.

22.12.14
08:51

A защо изобщо спря фитнеса и защо , за Бога, за тъпчеш като прасе?!!!
П.С. Това с 28те дена не го знам, къде го пише? ;)

22.12.14
09:59

И на мен ми се е случвало да спирам с тренировките, приблизително около месец мускулният тонус ми е в норма, даже имам чувството, че са ми отпочинали и възстановени, но след това почвам да губя размери, става ми едно такова мързеливо, нямам тонус...

Модерация: Непозволено съдържание!
Моля, спазвайте правилата на форума!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.12.14 10:01.

Carbohydrate

22.12.14
11:33

казано от Queen Cobra на 22.12.14, 08:51:

П.С. Това с 28те дена не го знам, къде го пише? ;)

Как къде, в учебниците по медицина. ;) първо и после в книгите на някои)) ББ, “Силови” аФтори на теми за качване на мускули и защо става така ))

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 22.12.14 11:34.

защото много боледувам сега зимата и съм със синузит и не мога да дишам като ми се запуши носа, от лятото август бях болна до ноември .. бях се оправила за малко и след това пак се разболях и си дадох сметка, че аз постоянно съм болна и плащам месечна карта, а ходя само 2 седмици, защото съм много зле през другото време.. ето сега през този един месец, в който не съм ходила се разболях за 4ти път :D трябва да се обърна вече към някой друг форум или направо да си ида на лекар, че ми кажат как да си подсиля имунната система

Carbohydrate

23.12.14
07:56

казано от Александрина Атанасова на 23.12.14, 07:15:

защото много боледувам сега зимата и съм със синузит и не мога да дишам като ми се запуши носа, от лятото август бях болна до ноември .. бях се оправила за малко и след това пак се разболях и си дадох сметка, че аз постоянно съм болна и плащам месечна карта, а ходя само 2 седмици, защото съм много зле през другото време.. ето сега през този един месец, в който не съм ходила се разболях за 4ти път :D трябва да се обърна вече към някой друг форум или направо да си ида на лекар, че ми кажат как да си подсиля имунната система

Ето ти и причина за отслабването.
Анализирай и ще намериш причината за разболяването. Като пример, аз се разболявам от стоене на течение и като се изпотя и ме продуха вятър, от замръзване на ходилата също ;), от пиене на студено прясно мляко...

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 23.12.14 08:00.

24.12.14
12:14

В последно време когато усетя че се разболявам първата ми работа е да отида на тренировка, и фитнес и усилени разходки на открито. Един вид сам си вдигам температурата чрез натоварване за да преборя вирусите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1