25.12.05
20:42
Гутамин-
Креатин-
Таурин-
на кой фирми е по ефикасно и има по “реални” цени е хубаво да се земат тези 3 прудуката
кажете ми цените на оптимум креатин(0,5кг) и глутамин(о,3кг или ако няма др расфасовка) и глутамина на биогейм
26.12.05
16:57
Nutrim - 20 лева 120 гр
Optium - 20 лева 150 гр
не съм ползвал / а какво всъщност е таурина , или има ли някакво друго име /
[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]Nutrim - 20 лева 120 гр
Optium - 20 лева 150 гр
не съм ползвал / а какво всъщност е таурина , или има ли някакво друго име /
какво е това ве ?и аз Nutrim не съм питал
има тема за таурина прочети
абе пич ходи си провери: http://www.power-beauty.com/
не са много актуални те цените не се промеят особено.
сиреч глутамина се усвоява по-добре :wink:
L-Глутаминът се намира в свободна форма, което означава, че не е свързан с други АК. Това го прави по-нестабилен, но достатъчно полезен. Глутаминът, от своя страна е свързан с други АК, следователно е по-стабилен и по-усвояем от организма.
Не е изпипан превода, но се разбира :?
на хапчета много по точно се дозира но само това , а и на хапчета излиза много по скъпо така че по добре прах
ми то на Optium и Nutrim няма Glutamine на прах а на Nutrim няма Glutamine или поне не виждам
[quote author=“bolkers”]Има на нутрим. :wink: Л-глутамин 200 грама - 22 лева май струваше :wink:
аз искам глутамин
30.12.05
01:15
1. Оптимум имат глутамин на прах 300 гр май беше 68 лева
2. Глутаминът на нутрим вярно е 22 лева, но е 120 гр.
ми що ги нема в сайта
нали между л-глутамин и глутамин има разлика и аз исак м само глутамин
30.12.05
11:16
Няма разлика. “Л”-то не винаги го казват, защото е излишно. Никой няма да ти даде “Д”-форма. Това май беше нещо за разположението на мономерите във формулата отляво и отдясно... в биологията не съм толкова силен :oops:
Ето глутамина - тук
ОН смисал коя фирма и како мойе линк кям сайта
ПП:и последно има разлика можеду Л-глутамин и глутамин.и само глутамина е по хубав нали ?
01.01.06
22:31
И каква е като я има?
@dj-coco: ОН е Optimum Nutrition - www.power-beauty.com
И каква е като я има?
@dj-coco: ОН е Optimum Nutrition - www.power-beauty.com
[quote author=“toblerone”]L-Глутаминът се намира в свободна форма, което означава, че не е свързан с други АК. Това го прави по-нестабилен, но достатъчно полезен. Глутаминът, от своя страна е свързан с други АК, следователно е по-стабилен и по-усвояем от организма.
Не е изпипан превода, но се разбира :?
а какво е АК?
01.01.06
23:07
АминоКиселини..
Пич...не че нещо, ама тръгнал си да вземаш креатин и глутамин, а незнаеш елементарни работи - което ми говори, че не си се интересувал достатъчно. Щото иначе със сигурност щеше да ги срещнеш и прочетеш.
Един съвет от мен - поинтересувай се, направи си добър тренировъчен и хранителен режим. Потренирай известно време така и отложи вземането на добавки за сега.
Колко месеца стаж имаш?
[quote author=”Палпатин”]АминоКиселини..
Пич...не че нещо, ама тръгнал си да вземаш креатин и глутамин, а незнаеш елементарни работи - което ми говори, че не си се интересувал достатъчно. Щото иначе със сигурност щеше да ги срещнеш и прочетеш.
Един съвет от мен - поинтересувай се, направи си добър тренировъчен и хранителен режим. Потренирай известно време така и отложи вземането на добавки за сега.
Колко месеца стаж имаш?
1 година и 7 месеца. и аз нали затова питам да се итересувам нали това е целта на форума
02.01.06
23:14
Чети и друга информация. Интернет. Гоогле.цом. Пишеш какво те интересува и четеш...