06.07.04
17:07
Kude moga da otida da izsledvam Deca ot 200mg dali e istinska! iskam da se overa predi da zapo4na,za da ne otrova ako e bokluk!Sega sum v Germania,tuk su6to se prodava deca ot po 200ml na organon no izglejda dosta po rzli4no i e ne4ove6ko skupa!az moita ja kupix ot saita suplements.net i ako se okaje mente,prosto ne znajat s koi si imat rabota!!!Pomognete da ja proverim taja rabota!
10x predvaritelno
07.07.04
17:02
Тоше...първо трябва да знаеш на какви химични показатели трябва да отговаря Деката за да може да си направиш искането към лабораториите за спектрален анализ. Вярваи ми никои няма да може да ти прави анализи в БГ. В Деката от 13 лева ампулата има Нандролон само за 13 лева. Затова ако взимаш от саита на суплементс.нет си увеличи дозите и ще имаш ефект. Аз лично съм доволен от тях, но при връх 600 мг за седмица.
07.07.04
17:22
Рових, питах разпитвах ... Никой неможа да ме упъти към частна лаборатория. Баси явно има пазарна ниша... Тоз път неможах да помогна :( .
15.07.04
12:47
Ami kato si bil v germania , tam be6e nai uda4noto miasto da ia gi testva6 tezi medikamenti
ni6to 4udno da sa mente
pri nas otkrivame v prekaleno mnogo med. menteta
koito o6te pove4e sasipvat organizma
A ako si gi kupil ot soclagera niakude, moje po4ti da ti garantiram 4e sa mente
V bulgaria ako iska6 da gi izsledva6 vurvi v niakoi centur za sportna diagnostika, ama kadeto ima laboratoria za takiva probi
az mislia 4e v BG ima samo edno takova miasto
i tam nikoi niama da se zanimava s teb
osven ako ne si plati6 iako sigurno
kakto e navsiakude v BG