21.12.14
00:22
Пускам тази тема защото искам да споделя с вас моят проблем.
Имам болка в десния крак, която не мога да я обясня. Ходих на невролог направи ми ЕМГ установи се че имам предкоренчева уреда на l5 коренче и обикновенно при този тип диагноза болката трябва да бъде съвсем леко дразнене, докато при мен не е така. Болката е доста коварна. Според изследванията проблемното място е в кръста. Работата е там че аз не усещам никаква болка в кръста, а усещам болка тук (първата снимка и втора снимка) и в коляното. Принуден съм да пия обезболяващи понеже не мога да заспа вечер. Направих магнитен резонанс понеже, ако имаше някакъв проблем там щеше да се види най-добре. Работата е там, че резонанса показа, че ми няма нищо. Целият ми гръбнак е наред. След което невролога ми каза, че трябвало да правя лека гимнаска или плуване за да отшуми болката. Ако някои знае може да помогне с някакво мнение би било добре, понеже вече не знам какво да правя и аз.
25.12.14
00:02
И мен ме е боляло там и когато съм обсъждал с други хора този проблем стигнах до извода, че когато правя клек и си дам задника прекалено назад ми се получава болка на това място. Но никога болката ми не е продължава до вечерта. Може прекалено много да си го разтегнал, ама аз нито съм лекар, нито нищо, даже може и повече да те обърквам.
26.12.14
16:19
казано от Тодор Златанов на 25.12.14, 00:02:
И мен ме е боляло там и когато съм обсъждал с други хора този проблем стигнах до извода, че когато правя клек и си дам задника прекалено назад ми се получава болка на това място. Но никога болката ми не е продължава до вечерта. Може прекалено много да си го разтегнал, ама аз нито съм лекар, нито нищо, даже може и повече да те обърквам.
Когато ме боли дори не мога да си помисля за клек или примерно от седнало положение да си пипна пръстите на краката..