06.07.04
11:30
zimam steroidi i ne6to se razbolqh[nastinah ama nemoga da izleza ot kinefa i imam temperatura] da spiramli cikala
06.07.04
12:31
Ами по това, което описваш ми прилича на настинка. Стероидите ги спри и повече никога не ги докосвай.
06.07.04
13:59
Мда ... липса на информация и много безмозъчна амбиция да се “зоби” - не си ли чувал, че имунната система се срива когато се взимат стероиди? Или големите момчета не ти го казаха това. Сега така и така си се попрецакал, поне си вземи парацетамол, фервекс и се постарай да се вдигнеш на крака, стероидите ги прати в recycle bin-a, а от есента пии респивакс за укрепване на имунната система.
06.07.04
14:07
Лошото е че някои от тези големи момчета бяха от форума :oops: аз като се опитвах да го разубедя те си даваха “научните” съвети :twisted:
ne sym bil az! zaklevam se ! :lol: znachi prekara si cikala..to za tova e dobre da se qdat plodove i zelenchuci po vreme na cikal v promishleni kolichestva..respivax si zemi i go pii po 30 dena shte pomogne..ima i nqkakyf nov vid respivax dvoino po efektiven koito go davat na voinicite v kerbala ..no e skypichak
vijdate li do kakvo vodi pokazvaneto na muskoli dori i prez lqtoto…az sym gazar i shte hodq gol ...e az pyk ne sym i si hodq s fanela( pravim relefche) 8)
07.07.04
16:48
Lesno_nema…. говориш като главния пастор от комуната за пристрастени билдери към Стероиди. Защо се напъвашп толкоз да отказваш хората от стероидите. Като чувство на дълг ли го приемаш ?
Дори и да им повлияеш за момента със най-добрата си философска извадка за вредата на химията, ефекта ще е много кратък.
Разбери че форума няма да откаже онези хора които са се решили да стават химици.
Лично моето мнение е че ако хората се въведът към правилно използване на стероиди , ползата ще е най-голяма и няма да има сакатлъци. За твое сведение искам да ти кажа че в Англия и Германия 80% от трениращите мъже са на стероиди. Като сме тръгнали да се интегрираме и глобализираме, мислиш ли че само билдерите в БГ. ще останат натурални. Стероидите са на прага ни, чакат ни. Сам виждаш какво търсене на схеми и препарати почна вече и в нашия уважаван Форум. Така че по-добре “Да не отказваме, а да показваме” на хората.
07.07.04
16:54
В Германия специално стероиди взимат чужденците. Такива като турци, араби и най-различни фанатизирани боклуци. Много и от немците взимат, но не е така изразено.
07.07.04
16:58
Quattro, от кой източник имаш тази информация - не ми казвай приятел, това е несериозно. Със сигурност е глобално проучване на голяма организация - коя е тя?
07.07.04
17:00
Quattro-mno si prav 4ove4e zakvo seki mi govori protiv steroidite az sam si re6li da zimam i si zimam nikoi nemoje dame spre, i pitam ne6to kak to i vaprosami 4e sam nastinal i dali dokato ne uzdraveq da spiram cikala to seki ta naliva spirai ta spirai awe mom4eta az iskam dami pomognete s otgovor ne dami kazvate spira vednaga i pove4e nepo4vai-zatova nqkoi moje dami otgovori na vaprosa sega kato sam bolen da spiram li cikal ili ne
07.07.04
17:05
dj_niki1 извинявай, че ще ти го кажа ама си тъпо парче. Досега 100 човека ти казаха, че стероидите отслабват имунната система ама на тебе от едното ухо ти влиза през другото излиза. Ти как мислиш, щом си болен и ти остслабват имунната система, трябва ли да ги спираш?
07.07.04
17:14
Saxo.. приятел не сам ти казвал никога. пък и не знам що трябва да ме предупреждаваш да не ти казвам. Но както и да е.
Източниците от които взимам инфо са Българи които работят като фитнес инструктури в Лондон , Мюнхен, Кьолн и Виена.
На две от местата съм бил и съм се уверил с очите.
07.07.04
17:18
Хаха, за приятел не си ме разбрал. Исках да кажа, да не казваш, че приятел ти го е казал, а не мен да наричаш приятел :).
Просто май само аз осъзнах какво каза с това проучване и не казвам, че не е вярно, просто ми беше интересен източника.
Мерси за информацията.
07.07.04
17:19
Хех, Куатро той питаше дали си го чул от приятел, а не да не го наричаш приятел. :) Невярвам да има против, да му казваш приятел! Искаше да знае как си разбрал тази информация :) .
кофти кофти и на мене ми се е случвало.
Точно заради един цикъл с метан миналото лято се разболях и си лепнах брохоплевмония “благодарение” на която свалих 3-4 кила за 3-4 дена и не знаех къде се намирам 1 седмица после.
07.07.04
17:32
i sq kvo da hvarlq 1 4anta s hapove
07.07.04
17:42
Saxo…. Приятелю :) трябваше да напишеш. “не ми казваи ЧЕ е от приятел това е несериозно”. Няма лошо , човек се учи цял живот.
07.07.04
18:03
Да, Ники - заеби хаповете! Оправи се и направи 1 месец терапия със имуностимулатори, после като си във форма винаги можеш да си подновиш цикъла.
07.07.04
18:25
Ники, като гледам и ти се чудя :) Тука си вече трети ден и чакаш отговори и сигурно и от преди това си болен. Ами защо не отидеш на лекар? Не е толкова страшно, но е редно да му кажеш, че взимаш стероиди. Ясно че той ще ти ги забрани, ясно че ти няма да го послушаш, ама поне може да каже какво ти е и да те излекува. Чантата с хапове си я пази, тя си е твой личен избор.
Тук във форума ли чакаш да те излекуваме?
Аде, аз ще започна тогава. Симптомите ти навеждат на една първоначална мисъл: натравяне или проблеми със стомашно - чревния тракт(макар че при второто не следва кой знае каква температура да имаш).
Ако пък ядеш сурови яйца или месо с неустановен произход, може да си получил едно епидемично заболяване: салмонелоза. Имай го предвид. Започва точно по този начин. Продължава с тежки болки в горната част на корема. В напреднала фаза може да започнеш да повръщаш, да получаваш кръвоизливи и когато попадне в кръвта... Става вече много лошо. Трудно се диагностицира и слабо се познава.
Така че преприеми съответните мерки.
И ако докторът случайно ти предпише антибиотик например не бъди идиот, а бутни настрани чантата с хаповете, щото ако на хаповете пише, че съкращават живота с 10 години, то в комбинация с антибиотик можеш спокойно да си умножиш цифрата поне по три.
Ако въобще може да се ползва антибиотик след стероиден цикъл. Ама понякога е жизнено необходимо.
07.07.04
19:39
6 ti me iskara 4e sled 2 dena 6a umra we brato prosto kazah 4e sam leko nastinal i pia fervex i po4vam dase opravqm i ne sam ot 3 dena a ot 2-3 meseca ti negledai registraciata koga e za6toto seki den po4ti si formatiram PC-to
07.07.04
20:03
Не ти казвам че си нов.
Казвам ти че хич не правиш хубаво, и то за себе си.
Трите дена се отнасяха за времето, от когато си болен.
Как очакваш, че във форума ще те излекуваме?
Не казвам че утре ще умреш, просто ти дадох пример какво аджеба рискуваш. Сигурно може да се оправиш съвсем скоро, особено ако просто си ял нещо развалено.
Но ми е чудно друго. Болен си, а вместо да се погрижиш за това, питаш във форума едва ли не как да си запазиш анаболите.
Еми това е доста безотговорно, не мислиш ли?
Сигурно и доста от тея, дето гълтат сериозно и отдавна, мислят така.
07.07.04
20:17
ne gre6i az prosto pitam to4no i qsno dali povreme na cikal kato se razbolee6 trqbva da spre6 cikala ni6to drugo a az o6te ot v4era si pia fervekx i se 4ustavam dobre prosto pitam za informacia
Поне 5 човека ти обясниха досега. Спри ги докато се почувстваш здрав на 100%. След това си подновяваш цикъла и това е.
08.07.04
00:10
emi tva iskah da 4uq [prosto i qsno]
08.07.04
17:30
Такам......Куатро не ти се сърдя пич че и идея си нямаш от моето отношение към стероидите а и от психологията на повечето хора от форума които вземат стероиди.От този форум със сигурен точно за 1 човек които ако взема стероиди ще има пълно основание да го направи и ще постигне ефекта които малко хора могат да постигнат(доколкото знам обаче не взема).
Аз въобще не се “напъвам” да отказвам някои(но ти маи се напъваш да привлечеш някои).......досега съветите ми във забранени медикаменти са били по 2 изречения.Дали ще откажа аз ще откажа някои или друг ще го направи за мен важното е че този човек се е отказал.........не защото стероидите са лошо нещо,напротив както Скарлет Дербал каза те са нещо ПРЕКРАСНО.
Форума няма да откаже тези които са решили да стават “химици :shock: “,форума ще откаже тези които искат да постигнат нещо красиво със своето тяло и имат достатъчно разум за да изберат правилният подход.........всичко с времето си.
Момчетата ти казаха достатъчно по писаниците ти свързани с положението в другите страни....аз ще замълча.
Стероидите са на прага ни,чакат ни......мисля че трябва да почакат малко повечко за да отидат при хората на които са нужни.
Аз не знам ти колко си допринесъл за този уважаван форум че да бъдеш тартора на стероидните зарибявки в него и да показваш правилният път на младежта.......забелязвам къде се въртят постовете ти и това ме навежда на тежки мисли.Предлагам ти да изградиш първо хранителната схема на приятелчето Диджеи ники 1,после стероидната :? .
ИСКРЕНО се съмнявам че ти си човека които може да покаже на хората и че ти си човекът които може да поеме такава отговорност пред съвестта си ако на човека му се случи нещо.
Ти си мислиш че си играеш някаква игра но не осъзнваш колко усложнена е тя.
СТЕРОИДИТЕ СА НЕЩО ПРЕКРАСНО НО ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ ТОЧНО НА ВАС В ТОЧНО ТОЗИ МОМЕНТ НЕ ВИ ТРЯБВАТ.
Всеки сам си решава които иска да взема не съм тръгнал да гоня и бия хората които вземат стероиди,аз давам съвет които иска да ме послуша.
08.07.04
18:39
hmm i az re6ih da kaja moito skromno mnenie….
ta zna4i QUattro nikoga ne e kazal na nikogo ei pi4 are zobai ala bala itn naprotiv…dori se mu4i da otkaje nqkoi “zabludeni”!!oba4e go ovajaam za tfa 4e kato nqkoi pita toi otgovarq kompetentno ,a tozi vuprosen pi4 koito iska da se zobi sam si poema riska we!! Quattro prosto mu kazva shema koqto toi li4no e probval a dali pi4a e re6il da se zoba si e negov problem toi ne moje da go otkaje…kakto i nikoi ot tozi forum…seki re6ava sam za sebe si!drugo koeto mi pravi dobro vpe4atlenie 4e toi pokazva pravilniq podhod ...smisal ne im kazva pi4 zobi si bionabola i tfa e drugo ne ti trebe!kazva 4e ima nujda ot protektori carsil nolvadex itn itn!pone kato nqkoi e re6il da se trovi to pone toi mu pomaga da go pravi po nai pravilniq vuzmojen na4in!a ne da mu kaje ne pi4 nema smisal!a oniq ve4e e re6il da se nazobi!taka bez info ima mnogo po golqma veroqtnost da si precaka qko cqloto tqlo…..pone s tazi informaciq koqto Quattro dava 6te ponamali lo6ite strani4ni efekti…..koito mogat da se slu4at na vuporsniq “himik”!!!
ami nz moje i da gre6a prosto tova e moeto li4no mnenie…. :roll:
mislq 4e trqbva da se dava informaciq kakto za strani4nite efekti taka i za provejdane na dobyr steroiden cikal i taka koito e re6il da zobi 6te premeri riskove,posledstviq itn itn i 6te re6i sam!ako ne se dava info prosto 6te si jiveem v nekaf svqt suzdaden ot priqteli i drugi koito nqmat ni nai malka predstava ot STEROIDI!!POMAGAITE A NE HOKAITE…..tfa e 8)
08.07.04
18:41
lesno_nema-emi pi4 neznam kvo dati kaja ama zamen Quattro e edin ot malkoto hora vav foruma koito mi pomagat i znaqt kvo praqt.
I drugo zna4i az sam po4nah da zimam steroidi nikoi nemee nakaral i za6toto nevqrvam ako nqkoi 4ovek samiq toi neiska da zima nikoi nemoje dago nakara.
I znai6li na kvo se draznq nai mnogo kogato kogato zadam nqkoi vapros[a te sa mnogo] v koito se razbira 4e zimam steroidi i nikoi neti otgovarq na vaprosa samo4e po4va spirai steroidite utre 6a umre6,4erniq drob tova,babricite tova ,imunata sistema onova,i to se pobarkva6 samo4e nevqrvam edin 4ovek koito da zima steroidi dane znae za tqhnete strani4ni deistviai damue napalno qsno za kakvo sta vapros[e namen nemie o6te i zatova o6te pitam]. neiskam da ubijdam nikoi v foruma za tova koeto napisah po gore samo li4no mnenie
08.07.04
18:54
pone kato nqkoi e re6il da se trovi to pone toi mu pomaga da go pravi po nai pravilniq vuzmojen na4in…...........еми батка аз такова изречение дори не мога да си представя че някои може да каже :oops: Но комент,извиняваи :oops: .
Като някои ентусиазиран младеж реши че иска да си разпори гъза от инжекции за да прилича на оня негур дет го видял на лафката за вестници,и вие пичове да му помагате да се трови щом е решил да се трови...........ееее БРАВО ЕВАЛА вие сте добри хора....приятел в нужда се познава.
Като се види че му помагате веднага ще му щукне-”Абе гледаи те маи стероидите не са страшни дори за мене дето съм на 14 години,вдигам 15кг от лежанка и вчера си блъснах първата чекия......тези момчета нищо им няма помагат ми при стероидите......а и са под 20 години,хммм таланти.Щом в такъв сериозен форум като бб-теам ми помагат и никои не иска да ме спира нема от ко да се плаша даи да грабна малко пари от на мама чантата че да ставам чудовище”
Даваите си вие съветите и правилните стероидни схеми за да помагате.............не искали да им се казва че туи е лошо онуи е лошо.......ако не ви се казва няма да.......как да го обясня,трудно ме разбирате,но съм сигурен че този които си е патил ще ме разбере.
Ако всеки от нас си мълчи за стероидните схеми и изтъква всички негативни ефекти от тях,поства статии свързани със вредата от стероидите,то тогава това щом е решил никои нема да може да го откаже ще се превърне в не е решил и ние ще го откажем.
08.07.04
19:20
xax lesno_nema az kazah to4no tova ako se dava info kakto za strani4nite efekti i posledstviqta ot izpolzvaneto na daden steroid to koito iska da se zobi si precenqva sam kfo moe da mu se slu4i itn itn!ne sam kazal su6to taka 4e trqbva da se okurajavat “lapetiite” naprotiv….!taa za negura emi po dobre da mu kaje6 pravilniq na4in ot kolkoto toi se furlil na bionabola 4,75lv ot aptekata i edno 4e 6e se natrovi super mnogo i drugo 4e nema da ima absolutno nikakaf efekt…..za takiq ne6ta kato protektori oniq ne e 4uval pone da mu kaje6 4e ima taova ne6o ne misli6 li 4e e po dobre??
za postvaneto na statii sam saglasen napalno….
AMA PAK ISKAM DA POD4ERTAQ AKO NQKOI E RE6IL NE6U TVURDO NE MOJE6 DA GO RAZUBEDI6 KAKVOTO I DA PRAVI6….
trqbva da imash malko 4uvstvo za samosuhranenie i kato pro4ete6 tuk tam ne6o za vredata ot steroidite sam da se razubedi6!a ako nekoi ti kaje pi4 ne zimai….to v taq vuzrast 14-18 godini to4no pa obratnoto prai6 6ot napuk na drugiq….ne e li taka ne misli6 li?“to4no pa toq li 6e mi kaje” ili puk “az kato sum re6il toq da ne e maika mi ta da mi zabrani” te ne slu6at roditelite si pa to4no nas v foruma 6e slu6at…..think about it :?: :idea: .....
kolkoto pove4e zabranqvash ne6o tolkova pove4e mu se iska da go opita….
08.07.04
19:27
Ще носиш ли отговорност ако нещо се случи на човека на които даваш стероидна схема...........само това ми отговори и от тук вече дискусията е безмислена.
08.07.04
19:35
Сега аз не мога да разбера с какви хора си имам работа.
Ники, браво батка. Много добре ме цитираш.
Мога ли да попитам на колко години си?
Написах ти в един пост малко от действителността, която не си видял и сега май ще трябва да пиша 10 за да обясня какво точно съм написал. А то не е толкова сложно написано. Нужно е само да седнеш и да прочетеш внимателно.
Прочети внимателно долунаписаното.
Не искам да те отказвам от стероидите. Както ти казах, те са си личен избор. Аз не уважавам такъв тип решения, още повече ако си на почти детска възраст, но това не е причина да не те обичам или да те обиждам.
Пък и(извинявайте тези, които сте на противна позиция), бих се опитал да спра всеки човек да взима наркотици преди да ги е взел. Щом вече веднъж ги е почнал - не бих се занимавал да си вземам беля на главата. Сори, ама си е така. А и паралелът не е съвсем свободен - пораженията от наркотици и от стероиди са в доста отношения идентични.
Това, което ти казвам, е че в стремежа си по - бързо да станеш бивол, допускаш чудовищна грешка. Този път - добре, разминал си се с леко заболяване. Но как можеш да си сигурен, че заболяването ти е леко? Аз ще ти кажа - никак. Според мен познанията ти са слаби. А как пък можеш да гарантираш, че утре няма да се разболееш от нещо, което изисква по - сериозно лечение? Аз ще ти кажа: пак никак. Туй само Господ може да ти го гарантира, ако се имаш с него. Но какво правиш ти и в този случай, когато заболяването е тежко, дори опасно? Аз ще ти кажа: ти пак не спираш стероидите: не искаш да губиш инерцията, която си набрал. Хубаво, само че до извода какво би могло да ти струва това ти сам си се добрал. Така е. Можеш да умреш. А можеш и да не умреш, но да я караш като половин човек например и всичко, дето си постигнал и в живота и в спорта да иде на вятъра, а ти само да живееш във времето между поредните хемодиализи.
В по - добър случай може примерно да я удариш на половин година принудителна почивка на легло.
Когато се разболяваш, трябва задължително да спираш стероидите и да установяваш какъв е източника на неразположението ти. Може да е вирус, може друго, може да са стероидите, всичко може да е. Всички останали действия са глупави и безотговорни. Залагаш на карта дори резултатите си на фитнеса.
Като оздравееш нов цикъл винаги можеш да си направиш. Номерът е да оздравееш. Тогава и спорта и всичко пак ще си дойде на мястото.
Според мен ти си малък и изхождаш от много грешната позиция, че заболяванията ти ще си минат от самосебе си. От тежки заболявания повечето хора не боледуват 20 пъти в живота си, а докато взимаш стероиди си изложен на опастност.
Сега разбираш ли ме какво ти приказвам?
[quote author=“D3BEP”]Мога ли да попитам на колко години си?
[quote author=“dj_niki1”]na 17
Айде стига с тези безмислени спорове, че вече писва на всички. Кой каквото иска ще си прави с живота и НИКОЙ не може да го разубеди. А като не можеш да го извадиш от “калта” поне му помогни да не затъва още повече, не е ли така?
09.07.04
00:50
Musukul bratle tfa se opitvam da kaja i az .....evala 4e nekoi pone me razbra 8)
Тук се разви една много поучителна дискусия. Аз не мога да застана само зад едната позиция. И едните и другите сте прави!Моето лично мнение е че ако трябва да се дават съвети, то те трябва да са от хора с богат опит и много начетени.Във форума има такива хора като Quatro например.
Относно проблема на DJ_Niki 1 така и не спомена в какъв етап от цикала си се разболял.В началото, в средата, в края на пирамидата?Хубаво е да се отиде на лекар,защото много зависи какво точно ти е на теб в момента.Той би те посаветвал как точно да се спрат стероидите.Защото ако в момента си на най-високите си дози от цикъла и ако заболяването ти не е нещо сериозно по-добре е да се отдрапнеш от химията постепенно. Защото хормоналния дисбаланс след рязкото спиране ще ти доведе някои проблеми.
09.07.04
08:49
Еми де да знам и аз въобще не обичам да поствам в Забранени Медикаменти,обаче тоя вашият тартор нещо в един пост по горе ми се нахвърли...............трябваше да му отговоря че да го кара по скпокоино и философиите си за стероидите да ги тъпче в главите на приятелите си не на мен.
Продължаваите тровете се мен не ме занимаваите и не ме споменаваите :wink:
09.07.04
13:40
ok