26.12.05
22:01
какво ще ми кажете за този продукт - качество - ефект - резултати - странични ефекти ??? комбинира ли се и с какво ?
Мастабол е чист андроген ,формулата му е дростанолон пропионат ,бие се през ден или всеки ден,ефекта му е бързо втвърдяване на мускулатурата,повишаване на силата ,и “изсушаване” без да се покачи мускулната маса,а също така и силни ерекции веднага след започване на употребата му,а при използване от лекоатлети повишава риска от крампи.Не е подходящ за начинаещи и за лица под 18
тука си прав. Явно ги знаеш нещата.
пропусна да кажеш, че този продукт почти не вреди на черният дроб. :wink:
няма как да вреди тъй като няма 17 алфаалкидна група,а също така и не ароматизира, но все пак не е за деца.
оооо, опрелено не е за деца! Имах в предвид, че вреди по-малко от другите подобни препарати пък и не ароматизира, което си е плюс!
верно не ароматизира и не товари дроба ,но ако не знаеш стеридите имат 2 индекса (анаболен и андрогенен)анаболния е свързан с всичко положително и андрогенен от него идват вторични полови белези,агресивност и тн,така че колкото и да е безвреден за дроба и зарната ,подраствачи не трябва да го ползват(както казах в друг вапрос от форума,по добре е малко да се пообразовате по някоя тема преди да подтиквате хората кам нещо сериозно)
приятелче, знам че мастаболът, както и много други препарати(няма да споменавам имена умишлено) предизвикват агресивност, психоза и т.н
Момчето не е казало на колко е години. Ако си е на 18, спокойно може да си ги взема. Виж, ако е на 15-16 просто е немислимо!
(както казах в друг вапрос от форума,по добре е малко да се пообразовате по някоя тема преди да подтиквате хората кам нещо сериозно)
нещо бъркаш! Достатъчно образован съм. Почти пета година съм в професионалният спорт, не ти говоря за фитнес и т.н! Предполага се, че и аз трябва да знам нещо. ;)