Клек + Военна преса

28.12.14
12:00

Здравейте . Някой пробвал ли е тази суперсерия тежък клек до 5 повторения + тежка военна преса до 5 повторения ? Тъй като в момента правя 5х5 комбинирам упражненията в суперсерии да ми спестява време ,тази суперсерия ми разказва играта .Та просто питам някой прави ли така и ако да как му се отразява ? на мен - супер .Весели празници на всички. :)

28.12.14
12:37

Според мен всяко упражнение в супер серия с клек ще ти разкаже играта, освен ако не е нещо за предмишница например.
Предполагам че е ок да го правиш, ако имаш за цел силова издръжливост. Ако искаш да качваш сила на пресата, не знам дали е толкова добра идея.

Добра е суперсерията, но трябва да видиш кое ти е по приоритетно, зашото клека е от упражненията, които те оставят без дъх. Моята препоръка е раменната преса да е първа, защото на клека в заключено положение горе може да “починеш”  и да раздишаш и пак да извадиш 5цата. Може и тръстер да пробваш, ако нямаш мн сила за тежък клек.

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 28.12.14 13:38.

28.12.14
15:01

Първо правя клека,пробвал съм първо военната и после клека трудно правя.Иначе да супер е комбинацията до сега не бях го пробвал.

28.12.14
18:00

Щом успяваш да въртиш 5-ци ,значи не са толкова тежки.

28.12.14
20:00

Как разбра ,че не е тежко ? То по тая логика на системата 5х5 трябва никога да не вдигаш килограмите ..

Мнението беше редактирано от WD600 NEO на 29.12.14 09:56.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1