Покачване на теглото!

26.12.05
22:21

8) Може да ви е смешно но немога да кача кило!Тъпча се даже немога да се движа!Ама не качвам!Немога да повярвам но факт!Ако имате какво да кажете ше ви сам благодарен!

IV

26.12.05
22:34

ами много е лесно не знам дали си чул за новия продукт на ИП.нутришън специялно за трудно качващи. Казва се метил едогнолинк партонил.Или на кратко излиран соево суроватъчно извлечение от тиквени семки .Продават го на пиротска в София.Мноо се качва.

26.12.05
22:57

[quote author=“lololo”]8) Може да ви е смешно но немога да кача кило!Тъпча се даже немога да се движа!Ама не качвам!Немога да повярвам но факт!Ако имате какво да кажете ше ви сам благодарен!

Или не се храниш правилно, или не спиш достатъчно, или тренираш по тренировките на Рони Колман.
Едно от трите е, никакви извлечения от никакви семки не ти трябват. ;)

27.12.05
10:05

Палпатин прав си аз и  без това не искам да взимам добаваки!Значи храня се по 4 пути спя по 9 ч. а програмата ми е за качване на маса!

27.12.05
10:08

[quote author=“lololo”]Палпатин прав си аз и  без това не искам да взимам добаваки!Значи храня се по 4 пути спя по 9 ч. а програмата ми е за качване на маса!

Дай някаква информация за себе си - мерки, стаж т.н.
Опиши си тренировъчната програма.
Кажи горе долу какво и кога ядеш през деня.
9 часа е добре, ако можеш повече  -  по-добре. ;)

27.12.05
13:03

13 г  174см  60кг  !Програмата я има в сайта пока4ване на маса за напреднали 4дневен стил!

27.12.05
15:23

[quote author=“lololo”]13 г  174см  60кг  !Програмата я има в сайта пока4ване на маса за напреднали 4дневен стил!

Ха, я сега кажи ми ти напреднал ли си? Според мен не си.
Хващай програма за начинаещи.
Примерно:
Програма - Понеделник, Сряда, Петък

1.Клякане с щанга 3х8-10
2.Лежанка 3х8-10
3.Гребане с щанга 3х8-10
4.Раменни преси(с дъмпели) 3х8-10
5.С щанга за бицепси(прав) 3х8-10
6.Френско за трицепси 3х8-10
7.Коремни преси

Прегледай сайта за диети за покачване на килгорами.

27.12.05
16:11

Отговора е твърде прост - не се храниш достатъчно щом не качваш, какво се чудиш

27.12.05
18:48

oo!Тренирах програмата за начинаещи през първите 3 месеца!сега от 1месец почнах по другата!djgorgio-ASTOR аз повече немога да се храня !Значи храня се много, след това лягам щот съм преял!Казвам ти направо се скъсвам от ядене!

27.12.05
19:40

[quote author=“lololo”]oo!Тренирах програмата за начинаещи през първите 3 месеца!сега от 1месец почнах по другата!djgorgio-ASTOR аз повече немога да се храня !Значи храня се много, след това лягам щот съм преял!Казвам ти направо се скъсвам от ядене!

4 пъти на ден ядеш, но се скъсваш от ядене? Интересно! Ако си с бърз метаболизъм(а ти очевадно си) трябва да се храниш 6+ пъти дневно.

27.12.05
20:54

[quote author=“lololo”]oo!Тренирах програмата за начинаещи през първите 3 месеца!сега от 1месец почнах по другата!djgorgio-ASTOR аз повече немога да се храня !Значи храня се много, след това лягам щот съм преял!Казвам ти направо се скъсвам от ядене!

и аз направих същага грешка като теб - на обяд и вечеря се съдирах от ядене(500 грама месо, 5-6 варени картофа, ориз в промишлени количества, две кисели млека) и единственото което постигнах беше ходене до кенефа минимум по 4 пъти на ден.

яж на малки порции през час и половина, така е много по-добре за организма :wink:

27.12.05
20:58

Няма как за 1 ч и 30 мин храната да се обработи и усвои. Поне 3 часа трябва да минат. Най-оптималното е 6 пъти на ден - през 3 часа. ;)

27.12.05
21:08

[quote author=”Палпатин”]Няма как за 1 ч и 30 мин храната да се обработи и усвои. Поне 3 часа трябва да минат. Най-оптималното е 6 пъти на ден - през 3 часа. ;)

мисълта ми беше да се яде на малки порции щото организма взима всичко нужно и има по-малко отпадък

27.12.05
21:47

Увеличи на 5-7 пъти просто няма начив да не стане

RO

28.12.05
10:28

Не е въпроса да се натъпчиш на един път. Раздели си храната. Сутрин сложи около 40 гр протеин и ваглехидрат около 60 , направи си обеда качествено с пилешки гарди ориз. Внимавай за преди тренировъчно хранене и след тренировъчно. Бързи въглехидрати не са лоши за след. И едно от най - важните е ако можеш да се храниш по часовник. Точно в определено време и така организма ти свиква с това и качваш по бързо.  Успех

28.12.05
10:32

И също така е много важно какво яадеш!!! Много хора си мислят “период за маса = бухаи квото ти падне, колкото искаш...” с тоя принцип най-много да се омазниш яко. Яж по 6 пъти през 3 часа много месо, яйца, мляко, картофи, ориз ... съня ти е ок, програмата също, просто трябва време!! Не може да искаш за 4-5 месеца да станеш като Рони Колман!!!

28.12.05
15:01

8) Еми аз по принцип ям сандвичи с салам и ка6кавал!общо взето ям месо и млечни продукти!Еми ще видя кво мога да направя! :arrow:

28.12.05
15:02

[quote author=“lololo”]8) Еми аз по принцип ям сандвичи с салам и ка6кавал!общо взето ям месо и млечни продукти!Еми ще видя кво мога да направя! :arrow:

Надявам се си наясно, че саламите и техните производни си нямат нищо общо с месото.

ВН

29.12.05
14:44

[quote author=“ivaivalito”]ами много е лесно не знам дали си чул за новия продукт на ИП.нутришън специялно за трудно качващи. Казва се метил едогнолинк партонил.Или на кратко излиран соево суроватъчно извлечение от тиквени семки .Продават го на пиротска в София.Мноо се качва.

излиран соево суроватъчно извлечение от тиквени семки - те такова животно НЕМА! :) Нещо не си разбрал добре.

Я поразясни щото интересно ми стана що за продукт е това и с какво промиват мозъци на “Пиротска” този път...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1