26.12.14
09:16
Привет :) от няколко дни разглеждам сайт и ми хареса обаче идва едно обаче.Притеснявам се ,че яма да съм интересна на никой :D пониже не се занимавам активно с фитнес но просто ми хареса идеята за дневника .Надявам се да не притеснявам никой и не бъда изгонена .А сега на бързо малко за мен казва се Каролина хъх на 17 съм и съм състезателка по художествена гимнастика в Русия където живея от малка . Сигурно полвината ми съзнателен живот е минал в залата .Общо взето денят ми минава в тренировки и сън .Отделно се занимавам с конна езда и йога . Не консумирам никакви животински продукти,храня се по 5 пъти на ден като преди състезание драстично намалявам колориите . От фитнес нищо не разбирам затова ако ме поправяте щее добре .Посещавам фитнес залата 2 седмицно . В моменjd доста бързам и само ще си нахвърлям целите и ще кача 1 снимка (ако никой няма против heh)
1 Да участвам на олимпиадата в Рио
2 да стана още по дисциплинирана
3 Да се науча да правя тяга:D
Малко ми е неудобно да пускам снимка понеже не се връзвам с представите за фитнес тяло обаче хайде -
Довечера като се прибера ще сложа храната и днесната тренировка във фитнеса ако дотогава не съм изгонена:D
Темата беше редактирана от Karolina Bolshakova на 26.12.14 09:18.
Здравей,
Това е форум за спорт и здравословно хранене като цяло. Не е необходимо да се занимаваш единстеано с фитнес, за да бъде интересно четиво дневникът ти. Даже, ако добавиш в описанието на ежедневието си тренировките по художествена гимнастика, за нас ще бъде още по-интересно. Все пак там си професионално настроена и за нас ще има много повече интрига (спортна). ;)
По-здрави
Мнението беше редактирано от Витан на 26.12.14 11:43.
Здравей и от мен. Страхотна цел си си поставила (Рио).. Повярвай ми, това прави дневника ти доста интересен.
27.12.14
09:31
Много ви благодаря и на двамата:) .Вчера нямах време да вляза понеже малката ми сестричка е болна и трябваше след тренировка да се грижа за нея. Вчера понеже закъснях с 5 минути съм обикаляла ходих на ръце около терена сигурно 5 минути .Тренирам дву или три разово взависимост от някои факти . Малко ще ми е трудно да описвам тренировките затова от следващият път .Сега слагам само храната за вчера
1 2 Овесени палачинки намазани с авокадо ,билков чай
2 2 Кюфтета от спанак и салата от маслини,гъби,чушки,рукола( 100 gr)
3 Салата от целина,моркови ,грах (100 gr)
Първата е от лятото от лагера :D
Успешен ден на всички:)
Мнението беше редактирано от Karolina Bolshakova на 27.12.14 09:32.
27.12.14
13:26
Така малко да се възмутя ходих днес в един фитнес където помолих инструктора да ми покаже тяга хаха при което той се изсмя ,и ми заяви че това упражнение не било за мен.:O
После помолих едно момче да ми покаже уж да покаже обаче не знам какво показваше само ми опипваше задника .А останалите момчета си хилеха
Накрая се ядосах и си тръгнах ...
Това е прекалено вече просто нямам думи нахална работа .
За днес понеже почивам отчитам само
1000 скока на въже .
казано от Karolina Bolshakova на 27.12.14, 13:26:
Така малко да се възмутя ходих днес в един фитнес където помолих инструктора да ми покаже тяга хаха при което той се изсмя ,и ми заяви че това упражнение не било за мен.:O
После помолих едно момче да ми покаже уж да покаже обаче не знам какво показваше само ми опипваше задника .А останалите момчета си хилеха
Може и да е бил прав инструктора. А другите просто са се възползвали от създалата се ситуация. ;)
27.12.14
13:44
Интересно защо ?
Защо са се възползвали ли? ;)
Защо не е за теб, не мога да отговоря - не съм те виждала, но има ред причини, които биха ме накарали да препоръчам на някого да не прави мъртва тяга.
27.12.14
13:49
Не питам защо са се възползвали ?
Човека беше уведомен че се занимавам активно с художественна гимнастика но искам да ми се покаже това упражнение.Всъщност ще е хубаво да ми споделиш защо пък да не е препоръчително .
Както писах, не съм те виждала, не мога да отговоря. Но факта че си активна гимнастичка със сигурност не прави тягата едно от полезните за теб упражнения. Придържай се към това, което твоите треньори ти казват да правиш, ако искаш да изпълниш първите две цели, които си си поставила. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 27.12.14 14:18.
27.12.14
19:44
http://vk.com/photo7155404_278189109?all=1 Това ти ли си? Собственика на профила е с друго име.
27.12.14
19:46
казано от Маргарита Манева на 27.12.14, 14:08:
Но факта че си активна гимнастичка със сигурност не прави тягата едно от полезните за теб упражнения.
Защо? :)
казано от Joe Musashi на 27.12.14, 19:44:
http://vk.com/photo7155404_278189109?all=1 Това ти ли си? Собственика на профила е с друго име.
Дейба агента :Д:Д
казано от Херцог Трън на 27.12.14, 19:46:
казано от Маргарита Манева на 27.12.14, 14:08:
Но факта че си активна гимнастичка със сигурност не прави тягата едно от полезните за теб упражнения.
Защо? :)
Какво значи “защо”?! Предполагам си наясно каква гъвкавост се изисква в гимнастиката и че такава, на ниво олимпиада не се постига с мъртва тяга. Ако това се случи ще бъде революция в този спорт. ;)
Имам късмета да тренирам между акробати и гимнастици и имам някаква представа как се подготвят.
27.12.14
20:40
Че тягата няма да я направи по-гъвкава и няма да помогне за представянето й - да, това е ясно. Но това, което съм цитирал едва ли не (според мен, ако греша - кажи :) ) звучи сякаш ще е противопоказна и дори ще й пречи? Също така, тя казва, че иска да се научи да прави, а не че ще тръгне да прави. И аз искам да се науча да правя задно салто, което не значи, че ще го правя всеки ден :)
Ако искаш да правиш задно салто, ти ТРЯБВА да го тренираш всеки ден. Можеш това, за което тренираш.
Аз не случайно тренирам стойките си на ръце при акробати, а не при лекоатлети или трибойци. ;) Нито пък клякам за да мога да ги правя по-добре.
Не може да искаш да си на световно ниво в гимнастиката и да дърпаш тяга. А в нейния случай - смисъла да я прави е 0. Ако имаше нужда да го прави, треньорите и щяха вече да са я научили.
27.12.14
20:51
Нали осъзнаваш разликата в трудноста между задното салто и мъртвата тяга ? :)
казано от Херцог Трън на 27.12.14, 20:51:
Нали осъзнаваш разликата в трудноста между задното салто и мъртвата тяга ? :)
По-добре отколкото си мислиш. ;)
И продължавам да твърдя, че в случая мъртвата тяга няма никакъв смисъл, а предвид заниманието и е високо-рисково движение. Точка. Нямам намерение да влизам в безсмислени дебати за очевадни неща.
Тяга се учи за отрицателно време (в рамките на една тренировка), не е особено сложно техническо движение и не е кой знае каква цел за постигане.
И в сравнение с нещата, дето се правят в гимнастиката, риска при нея клони към нула.
Мнението беше редактирано от Петко К на 27.12.14 20:57.
Ей това ме кефи най-много в този форум - тук хората разбират и от щанги и от художествена гимнастика! :D
27.12.14
22:21
казано от Маргарита Манева на 27.12.14, 20:54:
И продължавам да твърдя, че в случая мъртвата тяга няма никакъв смисъл, а предвид заниманието и е високо-рисково движение.
Кое е високо-рисковото в това да научи движението?
казано от Маргарита Манева на 27.12.14, 20:54:
Точка.
Удивителна...
Защо задълбавате така ? Човек не учи нещо само за да го научи и да спре да го прави. Чочвек се учи на нещо за да го прави. В този случай и според мен няма смисъл тя да прави тяга (не, че съм фактор де), както каза Марги, тя трябва да слуша треньорите си, едва ли са случайни щом говорим за олимпиада :)
28.12.14
20:38
Добър вечер първо :) за съжаление съм в болницата с пневмония .. никак не се чувствам добре
Нека карам по ред .
Снимките са си мои просто въпросната девойка съм я помолила да качва в нейния профил защото на мен родителите ми не си падат по тези социални мрежи особено .
2 Разбира се че тягата няма да ми от полза в гимнастиката напротив вчера дори бях направена на нищо от тренъорката си .Просто исках да се науча да я правя.Което не значи че всеки път ще правя тяга.
3 Възмущението ми не беше относно това че тягата не е упражнение за мен аз мн добре знам това .Беше от присмеха с който инструктора ми каза.Ако ми беше обяснил като хората нямаше да се засегна.Не бях отишла там да ми обарват задните части .В край на сметка човек трябва да се държи адекватно . Нали уж сме спортисти не смятам че това е особено спортменско.
4 Моля ви не се карайте :(
Лека вечер.
Мнението беше редактирано от Karolina Bolshakova на 28.12.14 20:42.
29.12.14
13:58
Привет днес съм доста по-добре от вчера но до другата Сряда съм в болницата .. дано поне не се побъркам.
Закуска-2 Ябълки
Обяд-Зеленчукова супа
Вечерята-доколкото разбрах ще бъде някакъв ориз със зеленчуци.
Добре че мама утре ще си ми донесе яде от вкъщи..тази храна не ми харасва особено.И не защото съм сноб а защото храната е приготвена ужасно нито имаше някакви подправки в супатата а на всичкото отгоре и беше студена.
Движение-1 час разходка по коридорите на болницата ако се води някакво движение хаха.
П.П Имам един въпрос някой случайно да учи в МВР ?
Приятен ден :)
казано от Karolina Bolshakova на 28.12.14, 20:38:
...
2 Разбира се че тягата няма да ми от полза в гимнастиката напротив вчера дори бях направена на нищо от тренъорката си ...
Здрасти!
От чисто любопитство - какви бяха доводите на треньорката? Или просто те навика, без да обяснява?
Привет! Викам да дам и аз мнение.. Ти си момиче, което има за цел едно от най-желаните неща от всеки професионален спортист. Следователно освен тренировките и дисциплината ти трябва да е перфектна! Желанието ти за тяга не е проблем, но според мен не му е сега времето. Тя няма да ти помогне за Рио, може и да не ти навреди (контузии), но ще те спъне в тренировките... следователно нужно ли е в този момент да поемаш такъв риск?!
Бъди професионалист!
п.с.
казано от Vic на 29.12.14, 17:19:
От чисто любопитство - какви бяха доводите на треньорката? Или просто те навика, без да обяснява?
и на мен ми е интересно
29.12.14
19:18
Доводите и бяха че има голям риск да се контузя и това беше . Дори не съм задълбавала просто не ми се спореше с нея честно казано .
И пак да си попитам някой случайно да учи в МВР академията ?
Мнението беше редактирано от Karolina Bolshakova на 29.12.14 19:19.
Много се филмирате с тази тяга, не е кой знае какво, ако я прави от време на време, не вярвам да стане трибоец ;). Нека не разводняваме дневника, предполагам има кой да се грижи да подготовката на девойката ;)
казано от ddd на 27.12.14, 19:53:
От доверени източници утре и Иля Илин ще си прави дневник в ббтийм, че и той мисли да участва в Рио, пък на последното Световно се озори и малко помощ няма да му се отрази зле.
29.12.14
20:25
казано от aleks на 29.12.14, 20:06:
казано от ddd на 27.12.14, 19:53:
От доверени източници утре и Иля Илин ще си прави дневник в ббтийм, че и той мисли да участва в Рио, пък на последното Световно се озори и малко помощ няма да му се отрази зле.
Алекс в 10-ката ;) Един човек се е усетил (освен мен)
Иначе на горната снимка, мацката има халка, точно както и собственичката на профила http://vk.com/photo7155404_340386090?all=1
освен ако не сте един и същи човек. Аз малко се обърках, нали тя качва твои снимки в нейния профил :)
Еее, тука веднага някакви конспирации. Аз съм сериозен! Вчера с Илин си пишем по месинджъра и от дума на дума... Викам знаеш ли го тоя нашия форум ббтийм, само готини хора в него и много начетени, него нещо 250 на тласкането го тормозят и така... А и искал ВМ-НВД да пробва, че т’фа вегетарианство му писнало нещо.
П.П. Юлияна Трофимова е на 24 години, омъжена. Освен да и пожелаем успех на Олимпиадата.
29.12.14
22:16
Признавам, започна да ми става интересно :)