26.12.14
09:28
Здравейте,
казвам се Иван и реших да си направя този дневник, първо защото ми е скучно и второ - надявам се след време да мога да видя, че съм постигнал някакъв напредък в целите си. А какви са ми целите?
1. Да си взема изпита по математика....май е по-добре да започнем с нещо по реалистично :D
Така.... 1. Да тренирам редовно
2. Да сваля някое килцее(15)
И след това ще го мислим. За сега най-големият ми стимул са мерките ми тук в сайта, които преди 10 месеца показват, че съм тежал 91,7кг, а в момента тежа малко над 105кг. Силата съм я качил минимално, абе един вид въобще не е мускул бонус теглото....
Идеята ми е да стана пак около 90 кг. От тази седмица започнах да тренирам по следната схема кръгово:
А:
Набиране
Лицеви
Тяга
Раменна преса
Напади
Б: Клек
Лег
Гребане
Кофички
През ден изпълнявам една от двете тренировки в 4 кръга с минимални почивки м/у упражненията и с около 2/3 минути м/у кръговете. След тренировка бягам 20тина минути на пътеката, а в дните м/у тренировките скачам по 20 минути на въже. Като цяло ми е доста трудно да се справям със стриктен хранителен режим, за това реших да се опитам да тренирам по-интензивно. Хранителният режим все пак е равномерно балансиран. Искам също така да вдигам малко по малко и работните килограми. Ще гледам през месец да ги поствам на ново, като всеки месец трябва да има прогрес.
Ако някой се е излъгал да прочете глупостите до сега му благодаря за интереса.
Весели празници и успешна нова година :)
Днес тренирах по схема Б като направих 4 кръга
Клек-1х10х60кг;3х10х70кг
Лег-1х10х60кг;1х4х65кг;1х6х60кг;1х10х55кг
Гребане-3х10х60кг;1х10х65кг
Кофички-тук е тежко положението, така че ще замълча :D надявам се след някоя седмица да започна да слагам цифрички
Храненето не беше много добре. Преди обяд изядох 2 банана и 4 яйца, а за вечеря 3 свински пържолки със доста салата и половин филия бял хляб.
Целите за идните дни: Да започна отново да си броя калориите. Въглехидратите да ги поемам до обяд. Да си скачам на въжето в дните между тренировките. Да не прекалявам с алкохола на нова година хаха.
Поздрави Иван